20.03.15
11:42
Здравейте! Искам да направя подарък на приятеля ми. Реших да му купя хранителни добавки (аминокиселини, протеин и витамини/минерали). Изчетох доста, но има толкова много марки, че нямам представа какво да взема и поради това бих искала да ми дадете съвети. Той е активен спортист, борец е. Тренира всеки ден по 2 пъти на ден - двучасови изтощителни тренировки. Моля да ми препоръчате добри и качествени продукти. Благодаря предварително!
Доста интересен подарък , но щом си се решила - BCAA на TREC NUTRITION
Суроватката или матрицата на Whey Pro , Trec (шоколад и ванилия препоръчвам) и Scitec (ванилия с мед и бисквитка с шоколад)
Мнението беше редактирано от Радо на 20.03.15 12:05.
20.03.15
12:50
Привет Силвия,
Интересен подарък определено и мисля, че ще се окаже повече от сполучлив.
Бих ти препоръчал да замениш едната от добавките с бета-аланин, поради свойството му да увеличава издръжливостта и регулира умората, нещо което ще се усети максимално пълноценно при гореспоменатите тренировки.
По-скоро стакът трябва да изглежда така:
Beta-Alanine - за издръжливост, сила, противоуморно;
BCAA Blast - възстановяване на мускулатурата;
Мултивитамини NOW Foods ADAM - специализирана формула за спортуващи мъже за общ тонус и захранване на тялото с хранителни мирконутриенти;
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 20.03.15 12:51.
20.03.15
12:52
Моя съвет е да му подариш ваучер на определена стойност с който той да си избере какво ще му е в най-голяма полза. Няколко фирми предлагат услугата и е много полезна в такива случаи! Иначе поздравления за решението!! :)
25.03.15
00:45
казано от BuFu на 20.03.15, 11:59:
Xtend за аминокиселини и Now Adam за витамини.
Силно подкрепям това мнение, и 2-та продукта са (сред)най-добрите в категорията си.
27.03.15
10:16
Това е добър избор - AMIX Iso-Lyn Isotonic
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.03.15 10:45.