Калории и Протеин?

Темата е заключена.
DA

26.03.15
22:31

Въпроса ми е какво ще стане ако пием протеин, а приемаме по-малко калории от колкото трябва. На мен ми трябват около 2254калории, а аз приемам около 2000.
Проблем ли е?

27.03.15
08:56

Освен да вземем да хвърлим тук един боб, за да разберем какви са целите ти, как тренираш и каква е останалата част от храната ти...
Протеинът си е протеин - храна като всяка друга с малко по-високо съдържание на белтъчини.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.03.15 08:56.

27.03.15
11:16

Много хора не схващат че протеин=белтъчини и нищо повече. Един беше питал “ако спра да пия протеин ще ми спаднат ли мускулите?” (headbang)

DarkXTR, никакви проблеми нямаш, пий го. Особено ако нямаш навик да гледаш какво ядеш, ще ти е от полза

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1