Ужасяваща статистика във форума

MA

09.07.04
10:37

Към момента във форума “Забранени медикаменти” има повече теми (181) от колкото в “Хранене”. (170)

LE

09.07.04
11:10

Хаха:- :oops: а доскоро беше така-”Като преглеждах форума, за да оправя това онова, ми направи впечатление активността в различните раздели и видях положителен резултат в това, че раздел “забранени медикаменти” се развива все по-слабо в сравнение с тренировките, храненето, че дори и добавките. “Фитнес за жени” също набира скорост. База за сравнение на всичкото това ми е информацията в по-старите форуми - там дискусиите за стероиди и останалите дискусии бяха 50 на 50. “

09.07.04
11:20

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 09:47.

09.07.04
11:53

Аз пък раздела АНАБОЛИ :) почти не го гледам, мен пък ме е яд, че раздел суплементи е повече от раздел хранене. Писнами да чета за креатини, амино, протеини и какво ли не още. Яжте бе хора, тия суплементи на са магически хапчета!

LE

09.07.04
11:54

Напълно съм съгласен с гоча.

09.07.04
12:10

‘Ми, като става въпрос за хранене, всеки си вика: “Мене жокер ми не требе, аз това го знам”.

Като се попотиш по залите и като се поизджобиш за суплементи и като видиш, че няма смисъл... абе, не - има смисъл, ама не е това, което си очаквал. И чак тогава си викаш, айде да погледна какво толкова има да се каже за това ядене.

Всеки търси лесното. През повечето грешки трябва сам да минеш и да кажеш, ей верно така било и чак тогава да повярваш. Така сме станали хора. Но сме си дали жертвите - виж един гибон колко е як, без суплементи, без нищо, ще речеш - маймуната е произлезнала от човека след дълги тренировки, ама Дарвин вика - не е така...

Сега да не си помислите, че ви правя на маймуни? Търсим си изгубените знания с вас - това правим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1