Освен преди тренировка....?

Темата е заключена.

05.01.06
17:41

Освен 30 мин преди тренировка ...кога пак трябва да се взима ефедрина ...и кога в почивните дни ??? а и по колко мг ??

05.01.06
18:14

каде го намери тоз Ефедрин бе страшнии IRC админе!Аз до колкото знам има само фалшив във България!

05.01.06
18:31

Къв е той фалшивия ??? Има сякав и не е трудно да се намери  :wink:

Та ..по темата нека да говорим все пак .. :wink:

05.01.06
18:42

[quote author=“MiRaCuLiX”]Освен 30 мин преди тренировка ...кога пак трябва да се взима ефедрина ...и кога в почивните дни ??? а и по колко мг ??

Според моето скромно мнение - само и единствено сутрин със закуската, преди да излезеш от вас!
Приема на ефедра, непоследван от физическо натоварване е яко е****не със сърдечно-съдовата система!

05.01.06
23:07

[quote author=“MiRaCuLiX”]Освен 30 мин преди тренировка ...кога пак трябва да се взима ефедрина ...и кога в почивните дни ??? а и по колко мг ??

Най-добре е преди тренировка и само тогава, а в почивните дни или не пиеш или сутринта и после правиш разходка или поне няква дейност щото ще получиш тремори, сърцебиене, нервност и т.н. За мг зависи колко кила си и зависи дали ти е за първи път...

05.01.06
23:30

За първи път ще ми е ....185/85 кг
понеже съм виждал опаковка на Dymetadrine (в който има 25 мг ефедрин ...кофеин ,таурин, аспирин ...в 1 таб.) и на опаковката пишеше че по 1-2 таб. 30 мин преди тренировка и 2 пъти по 1 една 30 мин преди 2 основни хранения ...

П.С. и по принцип ...каква му е цената за блистер ? знам че е позабранен ама ..няма невъзможни неща ? :wink:

06.01.06
00:18

Около 30 лева за 28 хапа...

06.01.06
00:29

ахам ..и аз за толкова ..горе-долу...но можеш ли да отговориш и на другите ми въпроси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1