Дневникът на Алекс

Темата е заключена.
Прескочи до:

Аз друго се чудя - какви мазнини имаш да сваляш?! Освен да си загубиш цикъла, друг ефект май няма да постигнеш.

02.04.15
11:34

Не ям активия и ползвам този дневник само защото е по-удобно, мерси за критиките, но няма да ги приема!

Този режим е пълна глупост, свързана със сериозни здравословни рискове.
Тази пролет плажните драми са впечатляващо безумни...

Прави каквото желаеш. Всеки има право да допусне умишлено груби грешки.
Само спазвай правилата.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.04.15 11:37.

02.04.15
11:38

Да съжелявам, не бях прочела правилата! Сега ги прочетох и няма да ги нарушавам повече! :)

Благодаря за разбирането.
Здравето е първостепенен приоритет на bb-team, затова държим някои неща да останат извън форума. Ти настояваш да се подложиш на сериозен и напълно излишен риск за здравето - няма проблем, това е твое право. Води си дневника, просто нека лекарството за астма да не присъства в него.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.04.15 11:52.

02.04.15
12:51

Ей, какво ли не бях видял, ама момиче на 18 на химия и то непрофесионалистка е черешката. :D
Каквото и да напиша за тази схема на трениране ще е клише. Въпреки всичко, това си е чист експеримент за подлагане на способностите на човешкото тяло. Въпроса е, че края най-вероятно няма да е никак весел.
Защо? За егото? За момчетата? За визията във фейсбук най-вероятно... Не знам, но само знам, че не си струва.
Определено ПО-здрави! :)
P.S. Всичко това без хейт.

Мнението беше редактирано от Nachev на 02.04.15 13:06.

02.04.15
21:43

Да разбрах, очевидно по-добре да си водя тетрадка!

02.04.15
22:06

Еми да, ако се интересуваш от хорското мнение ще ти е по-добре в тетрадката. Не знам какви коментари очакваш предвид казаните от теб неща.

02.04.15
22:10

Като цяло не очаквах отговори,понеже не съм задавала въпроси.

02.04.15
22:16

Да, вярно се натиска бутона “Отговор” за публикуването на ново мнение, но това не прави мнението на хората отговор на нещо ;)

02.04.15
23:02

Една хубава женска да се върне и я изгонихте.
Едва ли някой ще спре човек да взима нещо което вече си е купил.

02.04.15
23:38

Мозъчен инвалид? А на мен ми се прави забележка за наименованието на “забранени вещества”. Това е моето тяло и правя какво си пожелая с него! Не съм искала ничие мнение! И вие които ме критикувате съм сигурна че също сте ползвали “забранените медикаменти” ;)! Напускам сайтът пълен с “неоценени интелектуалци”!

-1 за фитнес форумите, добре че моята зала не е пълна с такива...!

Мнението беше редактирано от к ийде на 02.04.15 23:39.

02.04.15
23:44

1 ама на правилният ;)

Мнението беше редактирано от к ийде на 02.04.15 23:46.

Един ден може и да се върнеш за трети път.
И да кажеш: “Бяхте прави”.

Ако не спреш с безумията, които си предприела, ще допуснеш грешки. Вярно - всеки си носи кръста.

Никой тук не ти мисли лошото, а напротив.

ПРЕКАЛЕНО много млади момчета и момичета (като теб) започнаха да правят глупости, които могат да се отразят на здравето в дългосрочен план доста негативно. Няма как да подминем това.

Пък ти прави каквото искаш, но поне бъди информирана и не слушай само батките по залите.

Успех. Дано запазиш здравето си. :)

03.04.15
00:00

Много внимание по това девойче бе ...
До Ники - дай ми на личен какви неща е вземала , че така малко в неведение ...
До наборката - не те съветвам да се заобикаляш с лека ръка подхвърлените ти ОЩЕ НА ВРЕМЕ СЪВЕТИ .
На 18 със плочки - окай няма проблем . Лично аз не харесвам такъв тип момичета но мое мнение . Преди всичко тук на 1во място е здравето . Никой не те хейтва или прочие . Просто хората мислят за здравето ти .

П.С - Твърде много станахте моделчетата
Бъди различна и пробий с нещо друго (акъл)

03.04.15
00:27

казано от А. Алексиева на 01.04.15, 18:07:

И така станах на 18 години :D

Аз съм доволен, че само от горният цитат заподозрях каква е работата :Д Благодаря на Херцога, че ми го доказа :Д

03.04.15
00:46

Може  би съм тука за да чета някои полезни статии и предпочитам да поглеждам развитието на женски отколкото на косматия ти задник и да чета смотаните ти мнения.
Кво да се обяснявам на капацитет
все пак 5000 мнения ЛОЛ  :д

03.04.15
01:02

Full energy, с това безмислено твое изказване няма как да очакваш друг отговор. “Една хубава женска да се върне” - Все едно тук пишат само крави 120 + и си водят безмислени дневници, които другите усмиват. Айде по-кротко и по-обмислено, моля! ( айде защитете се малко момичетата де, малко женска солидарност, сега е момента)  Тук има ПОНЕ, ама поне  15 момичета, които се хранят по-добре, тренират по-добре и най-вече изглеждат по-добре от твоята “женска”. А колкото до нея и нейните отговори на нападките с нападки. Това са типични отговори  стил “по български”и ще си сдържа тона и НЯМА да я наричам природен елемент започващ с П, направен от клон на черница или салкъм, служещ за нанасяне на телесна повреда, както и за нарицателно на глуповато държание от жена(мъж). Може да се съчетае в словосъчетание с думата “селска”.
Никой не ви държи на сила тук, като не ви кефи, не ви кефат потребителите влизайте си в групички във фейсбук, там в разни сайтчета и се кефете там и да ви толерират там държанието. Тренирайте си в заличките, приказвайте си с бадките, пийвайте си химийка и всичко ще е ок. Обидно е най-малкото за авторите да наричаш така този форум и да проявяваш толкова ярко непокритото си самочувствие.

Мнението беше редактирано от Nachev на 03.04.15 01:07.

03.04.15
01:19

Лека вечер здравеняци! :*

Модерация: Лека вечер и на теб. Дано никога да не прибегнеш до това, което се наложи да модерирам. Спазвай правилата. Това е последно предупреждение от нас.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 03.04.15 08:29.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1