изчистване

DO

05.01.06
20:13

момчета въпросът ми е относно това какво да взимам като целта ми е покачване на ММ и постепенно чистене програмата ми е с нормални серии на пирамида (10,8,6 предимно) и къси почивки и правя кардио 3 пъти седмично (колкото са ми и тренировките) сега съм се спрял на Universal Amino 2700 и на Musashi 85% WPC и искам да попитам кое би ми помогнало повече да се изчистя

05.01.06
21:05

Зеами си  амино на МЛО 5300 или биотех 4800 те ще са по добри за чистене според това за което ги дават на саитовете им

EN

05.01.06
22:08

[quote author=“Zealot”]Зеами си  амино на МЛО 5300 или биотех 4800 те ще са по добри за чистене според това за което ги дават на саитовете им

НАЙ-ДОБРИТЕ АМИНОКИСЕЛИНИ!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1