Болка в рамото.

AT

09.04.15
10:39

Здравейте!

Преди година имах тендинит на дългата глава на бицепса, но по чудо с леки анти-възпалителни (Афламил) се оправих, въпреки че хирург ми каза, че без операция няма оправяне. От около месец и половина не тренирам защото след една тренировка за гърди на горен лег усетих кофти тръпка в дясното рамо, същата която имах на лявото. Пих отново Афламил и ме отпусна в предната част, но болка се усеща и в задната страна на рамото при вдигане ръката на страни и извъртането и в посока противоположна на торса. Пих Напроксен и Ибупрофен, болката спадна драстично, но сега се усеща при стягане на рамото и при посочените по-горе движения.

Какво ще ме посъветва те? Как да продължа с мерките за да мога да продължа да тренирам пълноценно? Не се чувствам добре ако не мога да тренирам.

Благодаря предварително!

Противовъзпалителните средства не лекуват.
Консултация с кинезитерапевт - това е решението.

AT

09.04.15
10:55

Можеш ли да ми препоръчаш добър специалист в Пловдив?

Уви, не мога да те насоча в Пловдив.
Идеята ми беше, че докато не решиш функционалния проблем на мястото, ще се въртиш в безкрайни цикли ‘болка - противовъзпалителни - болка - противовъзпалителни’.

AT

09.04.15
11:32

Лично аз имам съмнения за Бурсит. А нещата, които чета за крайните мерки при лечението въобще не ми харесват. Инжекции директно в бурсата/сухожилието , оперативни намеси... пази Боже.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1