Режим за изчистване на мазнини от корема

09.04.15
23:04

Здравейте!
Четох доста из форума преди да пусна тази тема, но не намерих подходящ отговор на въпросите ми затова решавам да се обърна директно към хора, които знаят много повече от мен.

Тренирам от 6 месеца, като не съм приемал никакви хранителни добавки. До сега не съм спазвал строг хранителен режим, издържал съм без хляб и само със салатки вечер, но не съм подбирал особено и строго храните си.

Височина: 186см.; Тегло: 89кг.; Като мазнините са ми изцяло в коремната област.

Разгледах хранителните режими в сайтът, но не мога да определя коя точно е най-подходяща за мен. Това, което искам да постигна е изчистване на мазнините от коремната област и увеличаване на мускулатурата. По-големият проблем при мен е, че ежедневието ми е - “постоянно в движение”. Повечето от деня ми минава в автомобил или в работна дейност. Като спортна добавка мисля да си закупя аминокиселини разклонена верига - BCAA.

Мнението и съветите, които търся от много по запознатите и напреднали в областта спортисти е коя диета е най-подходяща за мен и как да разпределя храненията си така, че да мога да успявам? На какви храни е най-добре да наблегна при такова ежедневие и подходящо ли е да взимам BCAA?  Ще се радвам и на примерни хранителни режими. Предварително благодаря!

Темата беше редактирана от Кокича на 09.04.15 23:08.

Пробвай с тези стъпки
1.Във форума има тема за това как да си изчислиш нужните за целта калории. Не е нужно да спазваш всичко до грам, но трябва да имаш представа
2.не си описал дали тренираш и как тренираш. щом нямаш време работи базово три пъти в седмицата...
3.погледни в сайта РБД диетата...тя е най-свободна от към храни и не изпада в крайности (никакъв въглехидрат или мн.мазнини, тъй като тези диети изискват малко повече познания, задълбавате и т.н. )
4.има страшно много тееми като твоята...вероятно не си търсил много старателно но нали си Левскар :)
Пп: щом си бил на строг режим би трябвало да знаеш как става...освен ако не е бил копиран от нета...

Знаеш, че не може да се сваля точно от проблемното ти място, свалянето е комплексен процес:)  Като чета какво си написал, вероятно проблемът ти се корени именно в храненето - “салатки вечер, избягвам хляб, не подбирам храните си”. След като си постоянно в движение, само мога да си представя как се храниш. Добре ще е да започнеш да си готвиш вкъщи и да си носиш храната в кутии. Разгледай малко из форума, нахвърляй си някакъв режим след като си сметнеш калорийния баланс, както ти е написал Кристиянчо и после може да се коментира нещо

Най общо казано.
Намали въглехидратите, овеличи белтъците за тяхна сметка.храни се в калорииен дефицит и тичаи братко,тичай.не колело или разходка в парка а тичане.
Разбира се забравяш за сладкишите.
И не се отчайваи.коремчето при мъжете се сваля най накрая на процеса при чистене.така е генетично заложено.
Мотивирай се с нещо и мисли за него докато правиш сутрешния си спринт.
Поздрави.успех.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.04.15 14:22.

10.04.15
21:28

казано от Тодор Тодоров на 10.04.15, 13:19:

Най общо казано.
Намали въглехидратите, овеличи белтъците за тяхна сметка.храни се в калорииен дефицит и тичаи братко,тичай.не колело или разходка в парка а тичане.
Разбира се забравяш за сладкишите.
И не се отчайваи.коремчето при мъжете се сваля най накрая на процеса при чистене.така е генетично заложено.
Мотивирай се с нещо и мисли за него докато правиш сутрешния си спринт.
Поздрави.успех.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Изключително ти благодаря за мнението. Бягането го започвам скоро на стадиона до нас, лесно се разболявам затова пропускам в студените дни, но вече започва да се постопля. За сладкишите съм забравил от месеци насам. Не съм се отчаял все още. Благодаря.

казано от Графиня фон Дачева на 10.04.15, 09:34:

Знаеш, че не може да се сваля точно от проблемното ти място, свалянето е комплексен процес:)  Като чета какво си написал, вероятно проблемът ти се корени именно в храненето - “салатки вечер, избягвам хляб, не подбирам храните си”. След като си постоянно в движение, само мога да си представя как се храниш. Добре ще е да започнеш да си готвиш вкъщи и да си носиш храната в кутии. Разгледай малко из форума, нахвърляй си някакъв режим след като си сметнеш калорийния баланс, както ти е написал Кристиянчо и после може да се коментира нещо

Да, разбира се. Няма как да сваля само от корема. Главно проблемът е в храненето поради забързаното ежедневие, което водя. Поради умората понякога съм принуден да стана малко преди работа и съм принуден да ям нещо бързо (закуска), което никак не е добре. Започвам да мисля някакъв хранителен режим и след това ще го споделя тук. Надявам се да получа отново отговори, като по-горе :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1