03.01.06
14:37
от къде мога да си набавя ТАУРИН.Предлага ли се в аптеките или трябва да си взема някакви амино ацидс.Питам защото разбрах че когато приемам цреатине трябва да взимам и таурин
Пиши на кирилица !!! Спазвай правилата на форума !!! Следващите ти постове на латиница ще бъдат изтривани !!! Преведох ти поста
DJGorgio-Astor
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:46.
03.01.06
23:27
За пръв път чувам че с креатин трябва да се взима таурин :shock: Аз едно време си бях едни таблетки таурин и кофеин и ги взимах преди тренировка за енергия.С креатин е хубаво да взимаш глутамин ще имаш много добър ефект.Успех
04.01.06
00:07
аз пък преди време си бях купил креатамин което звучеше ного странно и вклучваше креатин + таурин беше на JC Nutrition
04.01.06
21:16
С този таурин преди тренировка излиташ :)
04.01.06
23:59
[quote author=“Guerero”]...
Преведох ти поста
DJGorgio-Astor
Интерсно си го превел.//Аз имам леко завишено кръвно (понякога).Как ли би ми понесъл тауринът?
Някаква ориентировъчна цена дали бихте споделили : ) ?
:P ТОЛКОВА ТЪПИ ВЪПРОСИ ЛИ ЗАДАВАМ ЧЕ НЕ МИ ОТГОВАРЯТЕ? :P
06.01.06
13:45
[quote author=“De-LamanCha”]аз пък преди време си бях купил креатамин което звучеше ного странно и вклучваше креатин + таурин беше на JC Nutrition
Колко е странно незнам, но Оптимум Нутришън имат хранителна добавка с Креатин, Глутамин и Таурин. Мисля че се казваше CGT-10 ... Или нещо такова ...
Както е казал колегата по нагоре има креатин + т (т - таурин) защо не си го вземеш така.
И не е задължително да взимаш креатина с таурин.
[quote author=“largozol”][quote author=“Guerero”]...
[color=red]Аз имам леко завишено кръвно (понякога).Как ли би ми понесъл тауринът?
Някаква ориентировъчна цена дали бихте споделили : ) ?
Aз лично лятото съм пил 30мин преди кардио (вело) чаша нес кафе + 5гр таурин и забелязах, че пулса ми стига до 155, а без кафе и таурин - 130 някъде (дококото може да се вярва на велото :) )Така че внимавай.Колкото до енергията, която дава на велото не я усещам, но като бягам на стадиона съм адски доволен, когато го пиех не ходех на фитнес и нямам впечатления как е при тежестите.
Май около 23лв беше на мусаши.