taurin

Темата е заключена.

03.01.06
14:37

от къде мога да си набавя ТАУРИН.Предлага ли се в аптеките или трябва да си взема някакви амино ацидс.Питам защото разбрах че когато приемам цреатине трябва да взимам и таурин

Пиши на кирилица !!! Спазвай правилата на форума !!! Следващите ти постове на латиница ще бъдат изтривани !!! Преведох ти поста
DJGorgio-Astor

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:46.

GO

03.01.06
23:27

За пръв път чувам че с креатин трябва да се взима таурин :shock: Аз едно време си бях  едни таблетки таурин и кофеин и ги взимах преди тренировка за енергия.С креатин е хубаво да взимаш глутамин ще имаш много добър ефект.Успех

04.01.06
00:07

аз пък преди време си бях купил креатамин  което звучеше ного странно и вклучваше креатин + таурин беше на JC Nutrition

RA

04.01.06
21:16

С този таурин преди тренировка излиташ :)

LA

04.01.06
23:59

[quote author=“Guerero”]...
Преведох ти поста
DJGorgio-Astor

Интерсно си го превел.//Аз имам леко завишено кръвно (понякога).Как ли би ми понесъл тауринът?
Някаква ориентировъчна цена дали бихте споделили : ) ?

:P ТОЛКОВА ТЪПИ ВЪПРОСИ ЛИ ЗАДАВАМ ЧЕ НЕ МИ ОТГОВАРЯТЕ? :P

06.01.06
13:45

[quote author=“De-LamanCha”]аз пък преди време си бях купил креатамин  което звучеше ного странно и вклучваше креатин + таурин беше на JC Nutrition

Колко е странно незнам, но Оптимум Нутришън имат хранителна добавка с Креатин, Глутамин и Таурин. Мисля че се казваше CGT-10 ... Или нещо такова ...

06.01.06
14:27

Както е казал колегата по нагоре има креатин + т (т - таурин) защо не си го вземеш така.
И не е задължително да взимаш креатина с таурин.

07.01.06
09:32

[quote author=“largozol”][quote author=“Guerero”]...
[color=red]Аз имам леко завишено кръвно (понякога).Как ли би ми понесъл тауринът?
Някаква ориентировъчна цена дали бихте споделили : ) ?

Aз лично лятото съм пил 30мин преди кардио (вело) чаша нес кафе + 5гр таурин и забелязах, че пулса ми стига до 155, а без кафе и таурин - 130 някъде (дококото може да се вярва на велото :) )Така че внимавай.Колкото до енергията, която дава на велото не я усещам, но като бягам на стадиона съм адски доволен, когато го пиех не ходех на фитнес и нямам впечатления как е при тежестите.
Май около 23лв беше на мусаши.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1