Дневникът на Сашо.

Темата е заключена.

Тренировка 14.04.2015

Плие с пудовка
2x5x32kg
2x5x50kg

1х10 хиперекстензии 1хгребане с 40 кг
2х10 хиперекстензии с 10 кг и 2хгребане с 45 кг

4х8 Лежанка с 40 кг
4х8 Скрипец с 45 кг

3х10 Бицепс с 15 кг и 3х10 Френско разгъване с 12,5 кг

Темата беше редактирана от Александър Петков на 14.06.15 19:28.

Това дневник ли ще бъде?

казано от Кольо Пияндето на 14.04.15, 13:15:

Това дневник ли ще бъде?

Нямам си идея как се прави дневник... Мислех да си пиша всяка тренировка - така де, дневник,  а то май си става като тема във форума.

Както и да е стига дрън дрън. От една седмица съм само на сурова храна - зеленчуци, плодове, ядки и семена и грахов протеин + магнезий и витамин b12 като добавка. Общо взето половин-един литър фреш от моркови сутрин, протеинови шейков с банан и какао 1-2 на ден, понякога и три, сурови “бомбони” от ядки и фурми, салати, смутита от домати със спанак и сурови ядки между храненията за “закуска”. Ям по 4-5 пъти дневно. Пия и доста вода (ожаднява се повече).

Засега се чувствам идеално, като не съм отслабнал на практика на килограми. Вчера тренирах, както винаги ме мързеше.

Вчера 13.06.2015

3х5 тяга с пудовка 50кг
3х20 напади първата серия собствено тегло, после с щанга 15 кг мисля беше.
Нападите в суперсерия с гребане в седнало положение с 45-50кг

Лежанка с 50 кг в суперсерия с хиперекстензии с 5-10 кг тежест пред гърдите.

Пуловър с дъмбел 15 кг в суперсерия с бицепс 2х10кг дъмбели.

Предната тренировка не я помня точно, май беше във Вторник 09.06.2015 но пак нещо в този дух беше, само че вместо лежанка беше флайс с дъмбели 2х12.5 и 15 кг и скрипеца беше вертикален. Общо взето успявам по два пъти на седмица засега, но мисля да се активизирам, крайно време е.

Мнението беше редактирано от Александър Петков на 14.06.15 19:31.

В момента темата е в раздел дневници.
Ако желаеш тя да бъде дневник, отиди на първи си пост и чрез опцията “редактирай” може да смениш заглавието така, че да става ясно, че е дневник.
Всяка следваща тренировка (или каквото искаш да описваш) трябва да го слагаш в тази тема, като “отговор”. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1