Dream it.Wish it.Do it.!

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.04.15
11:11

крем супа от картофи

Това май не е добра идея за отслабващи (ако това ти е целта все още). Като са в толкова течен вид картофите ставали с по-висок Г.И.. Или нещо такова, проучи си го най-добре; аз за мене си бях направил извод че трябва да я избягвам. Иначе е вкусна

Честита нова страница, със здраве да си я ползваш (sun) (party) И яж повече

Мнението беше редактирано от Pavel D на 08.04.15 11:14.

08.04.15
11:14

Какво отслабване, тя ще се счупи от слабост.
http://www.bb-team.org/?ACT=8&fid=46&aid=48711_Is97pwla8lDAe8rZFeBF&board_id=1
И без това не яде, остава да й спреш картофите.
Иначе имаше една статия за студените картофи, че в тях имало някакво полезно устойчиво нишесте и има намалява индекса.

казано от Pavel D на 08.04.15, 11:11:

крем супа от картофи

Това май не е добра идея за отслабващи (ако това ти е целта все още). Като са в толкова течен вид картофите ставали с по-висок Г.И.. Или нещо такова, проучи си го най-добре; аз за мене си бях направил извод че трябва да я избягвам. Иначе е вкусна

Честита нова страница, със здраве да си я ползваш (sun) (party)

Благодаря,благодаря ;)  ами в последно време трябва да наблягам на супичките,заради проблеми с корема та затова така... но може би ще пробвам друго нещо да направя :Д

08.04.15
11:16

Крем супа нали означава пасирани картофи с вода? Аз съм малко самоук в готвенето, може и да се бъркам

казано от Queen Cobra на 08.04.15, 11:14:

Какво отслабване, тя ще се счупи от слабост.
http://www.bb-team.org/?ACT=8&fid=46&aid=48711_Is97pwla8lDAe8rZFeBF&board_id=1
И без това не яде, остава да й спреш картофите.
Иначе имаше една статия за студените картофи, че в тях имало някакво полезно устойчиво нишесте и има намалява индекса.

За ослабване имам предвид намаляване на мазнините и оформяне на корем,крака пък догодина бал ме чака а аз си мразя и краката и корема и как ще си търся рокляя....

казано от Pavel D на 08.04.15, 11:16:

Крем супа нали означава пасирани картофи с вода? Аз съм малко самоук в готвенето, може и да се бъркам

точно това е + моркови и нищо др,поне аз само това слагам

08.04.15
11:25

Вземи се снимай пак и ще говорим.
Защото това е ТВОЯТА снимка от твоя дневник от февруари и тя е на много слабо момиче с кльощави крака и неразвити мускули. 
Някакви хора ти писаха още в началото на дневника да си подобриш храненето, но за 4 месеца положението не се е променило. Тренировките ти си остават само кардио.
Ох, господи, спирам да пиша тука.
Успех с целите ти.
(по-добре спри и морковите, че са само въглехидрат)

08.04.15
11:27

От оная снимка назад не личи да имаш излишни мазнини, ама не мога да погледна през твоите очи, ти си знаеш. Но Куин Кобра е права, увеличи храненето, включи още месо и яйца, няма да ти попречат

казано от Queen Cobra на 08.04.15, 11:25:

Вземи се снимай пак и ще говорим.
Защото това е ТВОЯТА снимка от твоя дневник от февруари и тя е на много слабо момиче с кльощави крака и неразвити мускули. 
Някакви хора ти писаха още в началото на дневника да си подобриш храненето, но за 4 месеца положението не се е променило. Тренировките ти си остават само кардио.
Ох, господи, спирам да пиша тука.
Успех с целите ти.
(по-добре спри и морковите, че са само въглехидрат)

Ще се снимам тези дни отново въпросът е ,че в момента имам проблем с корема не ям малко,защото искам да гладувам..напротив искам да ям повече яйца,месо,ориз...

08.04.15
11:55

Понеже това за морковите е в мойта градина, да отговоря - само за начина на приготвяне говорех, не по принцип :)
Така съм го написал, че да си личи че е само мое мнение, нищо повече :)

08.04.15
12:24

Принципно цялостната идея да се вкарваш във форма специално за бала е тъпа, но, вярвай ми, рокля ще си намериш по-лесно и би ти стояла по-добре, ако не си толкова слаба. Специално за роклите - бални или не, те са създадени, за да обгръщат женската фигура и извивки и странно, но факт, всяка година на завършването в моето училище виждам как на по-мекичките момичета с неателтично тяло роклите им стоят по-добре, от колкото на тези, които са много слаби или с по-силно изразена мускулатура. Но бала е една вечер и в ежедневнието си едва ли ходиш с рокля до земята, така че, ако ще се стягаш за визия, не за здраве - съобразявай го с начина, по който искаш да изглеждаш в ежедневните ти дрехи. В клинчета, естествено, атлетичните момичета изглеждат по-добре.

08.04.15
13:10

Малко мускули в рокля - http://shapie.bb-team.org/queenkobra/photos/20988 :) :)

08.04.15
13:26

При такава дама на бала спокойно може да си се напие човек, може да го носи, ако стане бой може да се бие (punch) (inlove)

08.04.15
13:57

Ахахах, оспамихме дневника.
Тази е по-култова :)
http://shapie.bb-team.org/queenkobra/photos/16773
Но ако мен ме бият, теб какво ще те правят? ;) :D :D

08.04.15
14:04

казано от Queen Cobra на 08.04.15, 13:57:

МноУ яка рокля чУек ...  бай дъвей и пълнежа .. ма трябва малко се препечеш :)

08.04.15
14:11

казано от Queen Cobra на 08.04.15, 13:57:

хаха :Д нищо остроумно не се сещам да кажа

иначе, в по-непопулярните дневници това не се брои за спам а за промотиране. Щеше да е на 2-ра страница дневника

Марти, модераторите не дават да се пише на кирило-латиница, напиши го правилно - by the whey (muscle)

Мнението беше редактирано от Pavel D на 08.04.15 14:12.

Вдигнахте ми рейтинга значи ;) (giggle)

08.04.15
14:20

Ама какви са тези разкроени рокли? (dull) С твоите страхотни пропорции и стегнато тяло аз бих носила само прилепнали,  тип “русалка” ! (nod) Всички други рокли са за да прикриват т.н. недостатъчците на неатлетичните хората, които ти нямаш. :D

08.04.15
14:47

Добре, аз друго се замислих. 16-17 години не е ли възрастта, в която момичетата започват да имат по-широки ханшове и бедра, подобно на майките си, дори без трениране? Скоро да не се вкараш във филм че си дебела и от това (shake)

08.04.15
14:52

казано от Pavel D на 08.04.15, 14:47:

Добре, аз друго се замислих. 16-17 години не е ли възрастта, в която момичетата започват да имат по-широки ханшове и бедра, подобно на майките си, дори без трениране? Скоро да не се вкараш във филм че си дебела и от това (shake)

На 17 повечето са с вече отдавна оформени женски пропорции. :) При всичките ксеноестрогени в храната и водата пубертетът идва много по-рано, отколкото при предишните поколения.

казано от Pavel D на 08.04.15, 14:47:

:) Няма такива шансове,мама и без друго е дребничка ;) а и аз не казвам,че съм дебела а искам да се стегна :)

Христос Воскресе !
храна от днес досега: няколко хапки дроб сърма,1яйце,1/2краставица със малко кисело мляко;2морковчета,1/2краставица;
Въпросче: освен сутрин мога ли да хапвам и за вечеря овесени ядки и дали ще е по-добре да си взема овесени трици или да продължа с ядките ? :)
Благодаря и приятен ден

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 14.04.15 09:59.

14.04.15
09:59

Какво става с теб? Изгуби се за седмица.
Овесените ядки според мен са добри и за вечерно хранене, бавно усвоими и пълноценни въглехидрати са, аз лично доста пъти съм ги яла преди сън.
Според мен спри триците, те са много агресивни към червата и са противопоказни в големи количества при някои стомашно чревни проблеми. Целите ядки са много по-качествена храна, пробвай и пшеничен зародиш - също е с добър хранителен профил и хубави фибри.
Нали ще започнеш да хапваш месце? :)

казано от Queen Cobra на 14.04.15, 09:59:

Какво става с теб? Изгуби се за седмица.
Овесените ядки според мен са добри и за вечерно хранене, бавно усвоими и пълноценни въглехидрати са, аз лично доста пъти съм ги яла преди сън.
Според мен спри триците, те са много агресивни към червата и са противопоказни в големи количества при някои стомашно чревни проблеми. Целите ядки са много по-качествена храна, пробвай и пшеничен зародиш - също е с добър хранителен профил и хубави фибри.
Нали ще започнеш да хапваш месце? :)

Разбира се ,че ще започна,като за начало е дроб сърмата хаха
Да не чуе дявола,но лека полека успявам да нормализирам корема и започвам да се храня както си трябва без глупостите заради които си докарах този проблем на главата :)

14.04.15
19:05

А с тренировките как върви? :)
Движението е есенциално :)

вечеря-дроб сърма,1яйце,няколко лъжици дом.кис.мляко,1ябълка и едно парче шоколад :)

казано от Tsvetelina на 14.04.15, 19:05:

А с тренировките как върви? :)
Движението е есенциално :)

тренировката днес беше 100коремни,10х10jumping jacks,10x10високи подскока,глутеус мост;само това,от утре започвам да тичам в парка+трен. у нас; :)

Добро утро  (sun)
Трен: 15мин тичане(влачене) +

З-200гр. домашно кис.мляко+1/2краставица;
О-супа от леща + 1/2краставица,една хапка дроб сърма;
после дописване на хрната

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 15.04.15 11:21.

Добър вечер!! :)
Дописвам храната:
1шок.бонбон;
В-1сварено яйце,макарони с кайма,доматен сос;
Лека вечер (sun)

Добро утро :)
Трен. няма,имам мт на краката и се чувствам отпаднала,за раздвижване на всеки кръгъл час ще правя по 100squats поне до 11 когато съм у нас,ако мога и следобеда ще направя няколко. В 8часа-100squats,в 9часа-100squats,10часа-100squats,11часа-100aquats; засега е това;
Храната-з и о ще бъдат заедно,защото съм много рано от училище; ще бъде салата/домати,краставица,яйце,сирене/
в-няколко хапки дроб сърма,около 150-200гр дом.кис.мл+2ч.л.овес.ядки;
2ябълки

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 16.04.15 20:23.

Добро слънчево утро (sun) Трен:
4х20 напади;
4х20squats;
4х15toe touch;
4x15 jacks with toe touch;
4х20планински катерач;
4х40къси коремни;
4х20 странично пипане на крака;
4х60sec.plank;
З-200гр.дом.кис.мл.+2ч.л.овес.ядки;
О-краставица,сирене,кис.мл,ябълка,дроб сърма;
в- .... 3л дом.кис.мл,1/2краставица,сирене,ябълка;
Дописване на храната по-късно.приятен ден (F)

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 17.04.15 21:27.

17.04.15
10:04

казано от Ники Асенова на 16.04.15, 08:28:

Трен. няма,имам мт на краката и се чувствам отпаднала,за раздвижване на всеки кръгъл час ще правя по 100squats поне до 11 когато съм у нас,ако мога и следобеда ще направя няколко. В 8часа-100squats,в 9часа-100squats,10часа-100squats,11часа-100aquats; засега е това;
Храната-з и о ще бъдат заедно,защото съм много рано от училище; ще бъде салата/домати,краставица,яйце,сирене/
в-няколко хапки дроб сърма,около 150-200гр дом.кис.мл+2ч.л.овес.ядки;
2ябълки

Много клекове, много нещо :))
Браво! И аз докато си стоя на работа, ако няма никой покрай мен, а искам да се раздвижа, започвам да клякам :)
... обаче, не пропускай хранене... дори и да е само нещо малко, задължително хапвай по нещо.
Например аз постоянно си нося с мен разни ядки, за да мога да ям нещо в движение, ако съм гладна (сурови ядки микс с/без червени боровинки). Наскоро си купих какаови зърна, не са лоши :) Сушените плодове са вариант, но не много - 40, 50, 60 гр т.е. 1, 2 шепи :)

Мнението беше редактирано от Tsvetelina на 17.04.15 10:33.

Добър ден :) Днес трен. ще бъде най-вероятно на село,прекопаване на градината или с TRXa ще видим :)
храна:
З-2ябълки,2варени яйца
ще дописвам утре,желая ви приятен и усмихнат ден!! (sun)

Трен:

10нижични напади
20squats(sun)
15глутеус мост с един крак
15jumping toe touch;
50 вдигане крака от лег
20странични докосвания
60sec plank
На всеки кръгъл час по 1мин планк :)  демек в 9.00,10.00,11.00,12.00;
Закуска- дом.кис мл+2ч.л.овес.яд;
Обяд-салата/домат,краставица,маруля,кашкавал;
Вечеря-няколко парчета кашкавал,малко кис.мл+наряван вътре 2банана и 3малки ябълки,1варено яйце
Вчера и в събота беше яко чиитване за жалост...,но от днес не си позволявам да ям пържено,тестено,бисквити,активия,ако ми се прияде сладко от черния шоколад 1квадратче във овес.ядки,ако ми се прияде тестено да не ям козунак или бисквити,а една филия хлаб... :) ако ми се прияде от мазния салам да посегна към кашкавала и да си отрежа парче; целта ми е до есента да вляза във форма,да стегна корема и краката и да си поддържам постоянни кила,да спортувам и да се храня със качествени храни(да вкарам повече разнообразие в менюто си,пък сега лятото идва повече зеленчуци и плодове,леки храни,повече месце на скарата,повече яйца и ядки) Това е засега по-късно дописвам,желая ви лек ден :)  (sun)

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 20.04.15 19:40.

Добро утро :) Трен:
5x :
15 long arm crunches
15 reverse crunches
15bicycle crunches
15 heel touch
10 butterfly sit ups;
+30 jumping jacks
My abs are in fire ;)
Закуска-дом.кисм.мл+2ч.л.овес.ядки+1малка ябълка нарязана вътре+2парчета кашкавал :)
О-,чай от джинджифил,портокал и лайка; кис.мл и ябълка
В-2банана,купичка супа,2ябълки; малко черен шоколад

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 21.04.15 19:04.

Добро утро
Тренировката беше отиване до болницата и обратно,все пак исках да отида за да разбера дали проблема ми с корема е сериозен,разбира се здравеопазването в Б-я е на смешно ниво,не ми казаха нещо,което не знам,просто да продължа да пия чай от сена,повече зеленчуци,киселото мляко запичало,трябвало прясно
З- дом.кис.мл+2ч.л. овес.ядки,ябълка
О- пилешка супа,1/2краставица+сирене,мляко,малко ориз със месо

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 22.04.15 11:46.

22.04.15
09:17

Веднага престани да пиеш чай от сена!
Изобщо не знам как си го започнала, но се НАДЯВАМ,  че не си го пила повече от 10 дни общо.

казано от Queen Cobra на 22.04.15, 09:17:

Веднага престани да пиеш чай от сена!
Изобщо не знам как си го започнала, но се НАДЯВАМ,  че не си го пила повече от 10 дни общо.

Защо,много ли е опасен,ами мисля,че няма 10дена

22.04.15
09:29

Тя е много силно очистително.

Не бива да се приема повече от 10 дни без прекъсване, защото продължителната употреба може да доведе до отслабване на големите чревни мускули и други състояния като сърдечна аритмия, влошаване на костната структура, електролитни дисбаланси, отслабване.
...
Страничните реакции от приема на сена се изразяват в крампи, колики и други прояви на свръхчувствителност. При предозиране може да се получат гадене, слузна диария, повръщане, болки в корема, метеоризъм, дехидратация, хипотония.

-  ниско кръвно налягане.
Всяко силно очистително препятства нормалното храносмилане и всмукване на хранителни вещества в тънките черва. Витамини, минерали и микроелементи отиват в тоалетната. И без това не ядеш почти. Както и не ти трябва отслабване на и без това ленивите черва  (това е терминът :) )

казано от Queen Cobra на 22.04.15, 09:29:

Тя е много силно очистително.

Не бива да се приема повече от 10 дни без прекъсване, защото продължителната употреба може да доведе до отслабване на големите чревни мускули и други състояния като сърдечна аритмия, влошаване на костната структура, електролитни дисбаланси, отслабване.
...
Страничните реакции от приема на сена се изразяват в крампи, колики и други прояви на свръхчувствителност. При предозиране може да се получат гадене, слузна диария, повръщане, болки в корема, метеоризъм, дехидратация, хипотония.

-  ниско кръвно налягане.
Всяко силно очистително препятства нормалното храносмилане и всмукване на хранителни вещества в тънките черва. Витамини, минерали и микроелементи отиват в тоалетната. И без това не ядеш почти. Както и не ти трябва отслабване на и без това ленивите черва  (това е терминът :) )

Благодаря за предупреждението,май ти си ми по-полезно,отколкото лекарката,която ми каза,че решението на проблема ми е повече храна и този чай,вместо да ми предпише,нещо,което да регулира червата ми,тя .... направо не знам :) :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1