Stay hungry

Темата е заключена.

14.04.15
12:50

Здравейте на всички. : )
Основна цел - да изчистя козунаците и да сваля мазнините на 16-18%.
Максове дотук -  клек - 5х60 кг.  лег преса 10х 150 кг.  лежанка - 2х5х 40 кг.
Досега НВД + ВМ и тренировки главно на машини - сега започвам три седмична въглехидратна ротация + тренировки със свободни тежести.

Тренировката за днес

Лежанка - 20х 20 кг. 12 х 25 кг. 10 х 25 кг. 8 х 25 кг.
Избутване на полу лежанка с дъмбели - 3 х 12 х 5 кг.
Лицеви опори - 3 до отказ
Флайс с дъмбели - 3 х 15 х 5 кг.
Бицепсово сгъване с прав лост - 3 х 12 х 8 кг.
Последователно чуково сгъване - 2 х 24 х 4 кг. 24 х 3 кг.
Трицепсово разгъване на скрипец с въже - 12 х 20 кг. 2 х 12 х 15 кг.
Кофички на пейка - до отказ

30 минути пътека - баир 10%, степен 6

Хранене
белтъци, 40 гр. овесени ядки, грейпфрут, ориз, пилешки пържоли, марули, краставици, репички, зехтин

* Лекичка тренировка днес - като за нова програма :)

Здравей и добре дошла! Успех с всички цели :)

Интересно ми е защо реши да смениш ВМ? Питам от чисто любопитство, тъй като и аз съм имала периоди на този тип хранене.
Поздравления за избора на свободни тежести.

Защо не ядеш жълтъците?

Добре дошла отново :)

15.04.15
11:38

Заключение от днес - свободните тежести...са си свободни тежести :D Зверска мускулна треска ме тормози от сутринта, че даже едвам се задържах на коремните от вис :)

Благодаря ви за посрещането!

Дълго време бях на НВД + ВМ и от сряда натам умирах за въглехидрат и под умирах имам предвид, че не можех да спра да мисля за баници, козунаци и всякакви видове тесто... към които между другото преди да започна с режимите изобщо не съм проявявала интерес. Беше ми изключително трудно да се съсредоточавам и най-вече да мисля. Това със сигурност не се дължи на ВМ, а по-скоро на самото хранене яко в дефицита. Тренировките ми към това хранене в дефицита си бяха бая силови и понеже съм тъпо и упорито почти всеки път  освен да си направя сериите - се опитвах да правя и максове.
Сега имам добре оформени мускули, но трябва да изчистя хубаво, за да блеснат и реших да пробвам с ротация - като след третата седмица в зависимост от резултатите сигурно пак ще мина на НВД + ВМ.
За жълтъците - ям едно цяло яйце + 3 белтъка.

Тренировката за днес - на гладно

40 минути пътека - интервално баири /6%-15%, степен 5-6/
всякакви видове коремни, за да раздвижа малко козунаците - крънчове със сгънати крака, крънчове с прави крака, вдигане на крака от вис, вдигане на крака от лег, махове, малко по машините и т.н.

Хранене

1 цяло яйце, 3 белтъка, овесени ядки, грейпфрут, пилешко, свинско бон филе, ориз, салати

18.04.15
00:19

Вчера почивка - хранене режимно

Тренировката за днес:

придърпване на скрипец - 20 х 20 кг. 15 х 25 кг. 12 х 30 кг. 12 х 35 кг.
гребане с 1 дъмбел - 3 х 12 х 9 кг.
гребане с 2 дъмбела - 3 х 15 х 8 кг.
пуловър с дъмбел - 3 х 15 х 7 кг.
хиперекстензии - 4 х 20
разтваряне на дъмбели встрани - 3 х 15 х 2 кг.
раменна преса с дъмбели -  4 х 12 х 2 кг.
разтваряне на дъмбели за задно рамо - 3 х 15 х 2 кг.

* Храненето е лошо  - цял ден навън
* Заучавах упражненията за рамо и гонех техника => малко килограми

Защо не включиш и тяга в началото на тренировката?

18.04.15
08:43

Ще я включа след седмица - две. Гледам да правя коренно различни упражнения от предните ми програми и ... начинът, по който ми треперят мускулите със свободни тежести е уникален и ... си се чудя на акъла защо преди почти всичко ми е било на машини (h)

Свободните тежести определено имат предимство пред машините.  Не знам защо доста трениращи ги избягват.

Защото не знаят правилната техника на изпълнение на 90% от упражненията със свободни тежести (а някои и на тези с машини дори), защото в повечето зали е пълно с “компетентни” инструктори, които или не желаят да ги учат, или просто не могат, или пък ги учат на грешна техника :)

Или може би от страх да не станат “много мускулести” :)

Да, това е оправдание за 90% от жените, прав си, но все повече от тях се престрашават да опитат

18.04.15
18:00

Защо и на мен не ми дойде един мускул на корема ... разцепен на 6, баси!
П.С. какво ме наспамихте?

До сега бях на университет от 8 сутринта и след доста изнендващо контролно + презентация успях да освободя s 6 един досаден предмет :)
Сега очаквам да ме заведат на фитнес, но май няма да ме огрее :( Семейна вечеря дебне отвсякъде.

Хранене - едно корни и едни бисквити белвита ... сега ще наваксам с месото! :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1