Nitro Pure Whey Gold или 100% Whey Protein Professional?

17.04.15
16:46

Здравйте колеги фитнесджии :)

моля да ми кажете кой протеин е за предпочитане между
1. BioTech USA Nitro Pure Whey Gold
2. Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional

Намирам ги на една цена от около 75 80 лева за 78 дози

Въпроса ми е породен от една статия която четох не отдавна, в която се анализираше съдържанието им и реалното количество протеин.
В биотека имаше реално 74,1% протеин като в доза от 28г бяха замерени 20,75г, до колкото в сайтека 68,8%, като в доза от 30г бяха замерени 20,64г.

Имаите в предвид, че сайтека е 2350г а биотека 2200г така че реално в една опаковка чистото вещество е едно количество нищо че процентите в доза са различни.

Та на тази цена и тази концентрация в доза излиза приблизително левче кефче, като килограма чисто вещество излиза малко по малко 50 лева/кг и в двата случая.

Моля да споделите мнение и наблюдения върху точно тези двата продукта.

Приема ще е основно веднага след тренировка в комбинация с креатин, като преди тренировка ще вземам hot blood. Целта ми е да кача мускулна маса и да изчистя наличните мазнини (не много но на корема и паласките има за чистене)

174см/65кг

Темата беше редактирана от Daniel Dzhelebov на 17.04.15 16:47.

Двата вида са може би най доброто, от сороватъчния протеин, на пазара.
Който и да вземеш няма да сгрешиш.
Аз съм пил и скъпи пил съм и евтини.
Важна е тренировката и начина на хранене.свойствата и състава на протеините са сходни....за това се наричат Протеин,те са си протеин.

19.04.15
00:26

Преди време бях питал за Biotech-a и мисля , че се сещам от кой сайт ще поръчаш даже .
Цената наистина им е сходна , но в този сайт е доста евтино .
Ако е сайта за който си мисля можеш смело да пазаруваш. Всичко беше точно и без проблеми .
Относно протеините - имай в предвид , че Scitec-a има повечко BCAA , което ти помага за възстановяването .
Относно разтворимост , вкус , ефективност - всичко е на високо ниво , освен твърде сладкия вкус на ванилия с мед .
Единствено не ми хареса , че ми ставаше доста тежко след като го изпия , но може да не е от него .
Залагам на него като избор за пудра , НО аз не бих заложил на скъпи прахове с цел покачване на мускулна маса .
Има много по - евтини , ефикасни и полезни начини за тази цел :) !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1