Турнир по силов трибой за любители "Джони спорт - храм на силата" 6

Прескочи до:

Тъй като из няколко теми вече се дискутира, направо си е добре да има една :)

Та, събитието е на 1 май, петък, от 10:00 (неформално, защото народ се събира и от по-рано, кафенца се пият и т.н.

Мястото е читалище Младост в Младост 1., което се намира точно зад пазара в Младост 1 и е точно до спирката на метрото :)

Предлагам тук да има уговорки относно организация по идването, включително и такива за хората, които няма да могат да се ориентират (Коле, помагай, това е твойта махала :P ).

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.04.15 10:58.

Мдам, напоследък този турнир се явява неформална среща на форума... Както споменах в дневника на Кобрата - абориген съм, местно младостко отроче от тази махала. :) Мога да асистирам с обяснения и съвети за пътуване до мястото на събитието, както и чисто технически - да подбера няколко човека от някакво място в София и да ги закарам до мястото (и/или обратно). Само напомням, че притежавам лек автомобил, а не автобус. :) Ако има още хора с коли и мерак за асистенция - да споделят тук, ако желаят.

Според мен една среща на изход на метрото е напълно достатъчна :) Просто идея :)

Да, всъщност най-важният ориентир е непосредствената близост на читалището до метростанция Младост 1. :)

14.04.15
18:02

казано от Кольо Пияндето на 14.04.15, 11:03:

Мога ... да подбера няколко човека от някакво място в София и да ги закарам до мястото (и/или обратно).

Ние сме трима. (sun)

Хайде да се преброим, след което, когато моментът наближи, може да се организираме по-детайлно!

До тук:

1. Ники (Херцог)
2. Колето
3. Карфичка
4. Десо
5. Дамян
6. Вероника

Едно птиче ми подшушна, че Бойко също ще идва :) А има вероятност да се появи и една форумна “плажна” легенда, за да стряска билдърите (devil) :D

19.04.15
15:55

8. Иван-Асен ...моя милост :D

Аз да предложа тук на 30ти (четвъртък) вечерта след кантара....да боднем едно Хепи? ;) Практика е преди Джонито в последните години да правим нещичко предната вечер :)

Аз в четвъртък няма да мога, но бих боднала в петък след турнира, когато трябва да възстановиш!!!! :D

24.04.15
16:46

За съжаление за нащата фамилия вечерното излизане също е почти невъзможно, но след турнира бихме възстановили :D (Аз като един говорител на Фамилията!)

Е бива ли :D За възстановяването е ясно, че ще го има, ама за зареждането.... :D

24.04.15
18:41

И аз ще присъствам :) Четвъртък вечер ще съм изморена, но за по (beer) след турнира ми звучи супер :)

Не, Майче, след турнира НЯМА да има бири.

:D :D :D
:D :D
:D

-> 9 човека до тук + 2-ма под въпрос = 11 броя

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 24.04.15 18:46.

24.04.15
18:47

Eeeee, заради Боби ли е забранена бирата навсякъде :D

24.04.15
19:15

казано от Вероника Налбатска на 24.04.15, 18:45:

след турнира НЯМА да има бири.

Уууууспех! Знаеш’ как добре ми се отразява на кърмицата! :D

И аз ще се опитам да дойда (70% сигурност) :)

25.04.15
19:32

Там ще съм- потвърждавам. За съжаление само, като наблюдател тази година... разбира се и като професионален овиквач и спотър на Тръна. Атмосферата е яка, така че си заслужава според мен ;)

ПП Не знам за след турнира, но може би по време на турнира, който може да си го позволи де ;D

Ще имате ли нужда от помощ за нещо?

Бойко и сам може да си държи бирата :D

Ая Палачинкова

27.04.15
12:10

И аз и аз ще дойда (wasntme) Ако някои е от центъра може заедно да отидем :)

казано от Ая Палачинкова на 27.04.15, 12:10:

И аз и аз ще дойда (wasntme) Ако някои е от центъра може заедно да отидем :)

Аз съм на руски паметник и евентуално ще хода с метрото от метростанция “Опълченска” :)

28.04.15
18:01

казано от LiftThatShit на 28.04.15, 17:43:

Аз съм на руски паметник и евентуално ще хода с метрото от метростанция “Опълченска” :)

Нашият екип е твърде вероятно да вземе метрото от Стадиона :D

28.04.15
18:18

И аз мисля да дойда :) Да се видим :)

Да напълним цялата зала с bb-team-ъри и да викаме дружно за нашите силачи!!! :)

казано от Вероника Налбатска на 28.04.15, 19:12:

Да напълним цялата зала с bb-team-ъри и да викаме дружно за нашите силачи!!! :)

Херцогът strongly approves this :D

казано от Вероника Налбатска на 28.04.15, 19:12:

Да напълним цялата зала с bb-team-ъри

...по екип! (party)
(тези, които бяха на срещата на форума миналото лято имат екипи)

Сега ме карате да се чувствам съвестно ,че не съм си поръчал тениска на bb-team :(

28.04.15
20:43

Надявам се да качите малко снимков и евентуално видео материал за хората , които нямат възможност да присъстват :) .

казано от LiftThatShit на 28.04.15, 20:39:

Сега ме карате да се чувствам съвестно ,че не съм си поръчал тениска на bb-team :(

Имаш време до състезанието ;)

28.04.15
21:08

И аз ще се пускам също, но знам единствено, че трябва да спра на младост 1 с метрото :D

29.04.15
06:44

казано от Бойко на 25.04.15, 19:32:

разбира се и като професионален овиквач и спотър на Тръна. ;D

Ставаме двама :)

29.04.15
06:48

казано от Decho Tanev на 28.04.15, 21:08:

И аз ще се пускам също, но знам единствено, че трябва да спра на младост 1 с метрото :D

Като слезеш на метрото питай за Пикадили до пазара. Джони спорт се провежда точно срещу него. На 1 мин пеш :)

казано от Juls на 29.04.15, 06:44:

казано от Бойко на 25.04.15, 19:32:

разбира се и като професионален овиквач и спотър на Тръна. ;D

Ставаме двама :)

Елате ми повече :D (devil) :D

И аз съм там :)

казано от LiftThatShit на 28.04.15, 20:39:

Сега ме карате да се чувствам съвестно, че не съм си поръчал тениска на bb-team :(

Да си bb-team-ър не е въпрос на тениска... (sun)

Теди Илиева

30.04.15
13:43

.....хайде +1 зяпач :)

30.04.15
19:27

Ами... ако Рони ми разреши да пия бира, може да дойдем утре аз и Зозо.Много ме бива да съм кибик и да критикувам отстрани. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.04.15 19:27.

Разрешавам ви и на двамата!
Но не злоупотребявайте с добрината ми и не прекалявайте с количествата, за да няма после в дневниците: “И днес калорийният баланс отново излезе извън всякакви рамки заради Х литрите бира...”

Ще се радвам да се видим!

20 човека дотук преброих!
ИСКАМЕ ОЩЕ!

ПП: я всички, които ще се състезавате, да пуснете по една своя снимка тука, че да ви знаят хората (които не ви познават) как изглеждате! :) Сигурно ще ви е лудница утре, за да се видим преди началото и да се опознаем (които не се познаваме). Да не стане после “ама вие защо не викахте за мен?”

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 30.04.15 19:56.

казано от Вероника Налбатска на 30.04.15, 19:50:

Разрешавам ви и на двамата!
Но не злоупотребявайте с добрината ми и не прекалявайте с количествата, за да няма после в дневниците: “И днес калорийният баланс отново излезе извън всякакви рамки заради Х литрите бира...”

Ще се радвам да се видим!

Добре, че аз не смятам калории и мога да си изпия колкото бира искам :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1