Болка в рамото

06.01.06
23:42

Аве от известно време насам имам болка в лявото рамо. Дори без да тренирам просто като си извъртя ръката нагоре и боли... Бях на лекар каза че нищо ми нямало и сигурно съм го преуморил след тва направиш 5 дни без никва тренировка и вече 3 седмици не съм тренирал рамо ама не минава...

06.01.06
23:46

muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=37

06.01.06
23:56

Мерси ама там не пише как да се лекувам, а лекарката ми каза че нищо ми нямало... :?

07.01.06
00:03

Преди време и аз имах подобен проблем ..по принцип може да се получи ако си спал на едното рамо ..нещо накриво ..и от настинка ..от доста работи ..но се оправих като не правих упражнения на които ме болеше...а това бяха наклонена лежанка ..без значение дали с лост или дъмбели ..все ме болеше и не правих изобщо ..само хоризонтална ..другите бяха кофички ..и с по-големи тежести за раменна преса ..
Мисля че за около 2 месеца се излекува напълно ..но долната част на гърдите поизостана ..но по добре от тея болки ...

П.С. И винаги загрявай добре рамената ..дори и когато ен ги тренираш...но ако те боли при загрявката ..не прави точно това дживение ..целта е изобщо да не го натоварваш ...и ще си мине само..
Успех!

07.01.06
00:24

[quote author=“NEO_DDT”]Мерси ама там не пише как да се лекувам, а лекарката ми каза че нищо ми нямало... :?

Сменяй лекарите брато!!

KA

07.01.06
13:49

абе то лекарите като им кажеш че си се контузил или че те боли рамото и че ти кажат да не тенираш....по-добре въобще не ходи на лекар а си почивай....и аз имах същия проблем....минава болката ама бавно....ама минава....и аз се бях отчаял....но минава....нз може при мен да е друго...нз....просто почини повечко време....и не прави нищо...щото то рамото се натоварва от почти всичко....и аз го осъзнах тва като се контузих...правя сгъване с дъмбели и ме боли...правя лег и пак ме боли......правя френско и пак ме боли...така че по-добре не праи нищо....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1