Цикъл с кленбутерол ?

Темата е заключена.

13.11.05
17:08

Знам че има подобна тема по надолу,но все пак...
Значи трябва ми информация откъде точно да го купя,коя фирма,течен или на таблетки,доза,схема по която се пие.
Стаж година и половина.

13.11.05
18:57

продава се свободно в аптеките. аз съм си купувал в Люлин - 2 и в центъра. моя е на NIHFI, разфасовка от по 0.02 мг. аз си вземам хапчета, доколкото знам на сироп не става за тази цел, но може и да се лъжа.

13.11.05
20:40

А каква е цената ?

14.11.05
09:17

около 2.50 лв до 3 лв в такъв порядак варира в аптеките!
Тука имам един дето пише 3.14 лв ама ми го продадоха за 2.50 така че гравитира около 2-3 лв!
ма и за 4тири да ти го дадат, при положение че в Интернет Ситеовете го дават за 8 лв!

14.11.05
13:20

ок мерси , днес или утре ще го купя,но как точно да го пия ? Който има опит с клена да сподели как е добре да се приема.

14.11.05
14:09

[quote author=“murdera”]ок мерси , днес или утре ще го купя,но как точно да го пия ? Който има опит с клена да сподели как е добре да се приема.

зареждаща доза
1-ви ден 1-но
2-ри ден 2 - едно сутрин и едно около 3 часа след обяд
3-ти ден 3 - две сутрин и едно около 3 часа след обяд
и така... около 12-14 дена!
но гледаи да не превишаваш 5-6 хапа!
после продължаваш по системата 1 ден пиеш 2 хапа, 1 ден почиваш!

14.11.05
17:27

значи ако правилно съм те разбрал е така:
1 ден 1 хапче
2 ден 2 хапчета
3 ден 3 хапчета
4 ден 4
5 ден 5…
6 ден 5 или 6
7 ден 5 или 6 и така до 12-14 ден?

14.11.05
21:47

[quote author=“murdera”]значи ако правилно съм те разбрал е така:
1 ден 1 хапче
2 ден 2 хапчета
3 ден 3 хапчета
4 ден 4
5 ден 5…
6 ден 5 или 6

Ми не въпреки според схемите на някои хора така излиза!Според мене стигаш до 5-6 хапа на ден в зависимост от теглото ти и продалжаваш с толкоз до 12тия ден! След тва караш на 1 ден по 2; 2 ден почивка!

14.11.05
21:58

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“murdera”]значи ако правилно съм те разбрал е така:
1 ден 1 хапче
2 ден 2 хапчета
3 ден 3 хапчета
4 ден 4
5 ден 5…
6 ден 5 или 6

Ми не въпреки според схемите на някои хора така излиза!Според мене стигаш до 5-6 хапа на ден в зависимост от теглото ти и продалжаваш с толкоз до 12тия ден! След тва караш на 1 ден по 2; 2 ден почивка!

утре сутринта го почвам,а горе-долу колко време общо да го пия ? (12 дена зареждаща и след това още колко?
ааа и още нещо,като достигна 6 хапчета как да ги пия ,сутрин колко? 5 ли и едно следобяд или?

14.11.05
22:19

ми аз не съм много вещ и аз ся го пия клена!
Но братле гледаи повечето хапове да са сутрин, щото ако ги пиеш след 3 часа след обяд може да имаш проблеми с главоболие, липса на сън и т.н. което не е хубаво!
след 12 дена мисля че тука имаше теми, ама гледаи да не е поиче от месец според мене, щото рецепторите се насищат и...

15.11.05
00:18

[quote author=“murdera”][quote author=“DarkWolf”][quote author=“murdera”]значи ако правилно съм те разбрал е така:
1 ден 1 хапче
2 ден 2 хапчета
3 ден 3 хапчета
4 ден 4
5 ден 5…
6 ден 5 или 6

утре сутринта го почвам,а горе-долу колко време общо да го пия ? (12 дена зареждаща и след това още колко?
ааа и още нещо,като достигна 6 хапчета как да ги пия ,сутрин колко? 5 ли и едно следобяд или?

2 седмици взимаш 2 почиваш после пак и общо ти се събира месец с клен. Надявам се да нямаш проблеми с кръвно/сърце :? За т’ва как да разпределяш дозите няма точен отговор, защото си е индивидуално. За да не рискуваш когат имаш 6 таблетки си ги разпредели на 3 приема поравно. Не е много сложно. За рецепторите е така особено при по-високи дози, за т’ва се прави пауза 2 седмици. Някои взимат и кетотифен, който спомага рецепторите да не се наситят.

15.11.05
00:23

rewave
пил ли си го и ако да как е?

15.11.05
15:24

Ваааааааааааа........Писна ми да давам тъпата с-ма 3208765438972432634978347 пъти.Аве хора само бъркате момчето с ваще измислини истории.Значи виж ся,аз съм от Бургас и аз пих клембутерол.Взех с-мата от Митко Славов.Давам с-мата за последен път.
1-ви ден:1 хап
2-ри ден:2 хапа
3-ти ден:3 хапа(и през 3 часа тряя да си мериш температурата)
4-ти ден:4 хапа,и ако си вдигнал 37 37,1 спираш на тази доза на която си вдигнал температурата(това е примерно ако на 4 хапа си вдигнал 37 или 37,1)
Ако не си вдигнал температурата продължаваш
5-ти ден:5 хапа и ако я вдигнеш на 5-тия ден спираш на тази доза и правиш така
2 дена пиеш тази доза на която си вдигнал и 2 дена почиваш.
Забележки:
Може да си разделиш дозите на сутрин и следобяд.
Не пии клена след 17:00ч.
Ще има треперене,дълго и голямо сърцебиене но след 15-тия ден тряя да са махне може и повече време да те задържи.
Не пии алкохол по време на с-мата.
С-мата по принцип е 2 месеца обаче когато получиш резултатите можеш да го спреш,и ако пак искаш да го почваш след като си спрял.Почиваш месец месец и половина и пак почваш.
По-принцип с-мата е до 8 хапа обаче след 5 нагоре не е предпоръчително.
Това е И СЕ ЗАКЛЕВАМ ЧЕ ВЕЧЕ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ПИША С-МАТА.
Плс разглеждайте форума повече има мн теми за клена.Споко мойта имаше ефект(все пак е взета от културист).Така това е от мен и ПО-СИЛНИ и ПО-ЗДРАВИ.

15.11.05
15:44

днеска пих 2 хапа ,след първият мерих темпа-36.9 иначе засега се чувствам нормално

15.11.05
16:28

[quote author=“SteeL”]Ваааааааааааа........Писна ми да давам тъпата с-ма 3208765438972432634978347 пъти.Аве хора само бъркате момчето с ваще измислини истории.Значи виж ся,аз съм от Бургас и аз пих клембутерол.Взех с-мата от Митко Славов.Давам с-мата за последен път.
4-ти ден:4 хапа,и ако си вдигнал 37 37,1 спираш на тази доза на която си вдигнал температурата(това е примерно ако на 4 хапа си вдигнал 37 или 37,1)
Забележки:
Ще има треперене,дълго и голямо сърцебиене но след 15-тия ден тряя да са махне може и повече време да те задържи.
С-мата по принцип е 2 месеца обаче когато получиш резултатите можеш да го спреш,и ако пак искаш да го почваш след като си спрял.Почиваш месец месец и половина и пак почваш.
Плс разглеждайте форума повече има мн теми за клена.Споко мойта имаше ефект(все пак е взета от културист).Така това е от мен и ПО-СИЛНИ и ПО-ЗДРАВИ.

Извиняваи господин Билгер каде сме го обаркали и аз му казах почти същото!

15.11.05
20:03

Каде ли НЕ?

6 ден 5 или 6

Мдам...ами DarkWolf от къде си сигурен че момчето ще вдигне температура на 6 хапчета???Ами ако вдигне от 4 хапчета(казвам примерно)?DarkWolf ти мерил ли си си температурата???
Ти знаеш ли че ако не вдигнеш температурата(защото се е случвало)няма смисъл да взимаш този медикамент.Всичко е в ТЕМПЕРАТУРАТА колкото е по-висока тя толкова повече се топи мазнини и се чисти.Но и не трябва да надвишаваш 37,1.Надвишиш ли вече започваш да се разболяваш.Този медикамент е много специфичен и трябва да се спазва с-мата много стриктно.Ако не вдигнеш температурата само се тровиш и си овреждаш сърцето.

След тва караш на 1 ден по 2; 2 ден почивка!

No comment.

15.11.05
20:32

[quote author=“SteeL”]Каде ли НЕ?

6 ден 5 или 6

Мдам...ами DarkWolf от къде си сигурен че момчето ще вдигне температура на 6 хапчета???Ами ако вдигне от 4 хапчета(казвам примерно)?DarkWolf ти мерил ли си си температурата???
Ти знаеш ли че ако не вдигнеш температурата(защото се е случвало)няма смисъл да взимаш този медикамент.Всичко е в ТЕМПЕРАТУРАТА колкото е по-висока тя толкова повече се топи мазнини и се чисти.Но и не трябва да надвишаваш 37,1.Надвишиш ли вече започваш да се разболяваш.Този медикамент е много специфичен и трябва да се спазва с-мата много стриктно.Ако не вдигнеш температурата само се тровиш и си овреждаш сърцето.

След тва караш на 1 ден по 2; 2 ден почивка!

No comment.

Мерил съм я да!
повече от 5 хапа не е хубаво да се зимат!
Дори и да не дигнеш температурата!
А от де знаиш че трая да е  37,1 - това е оптималния вариант!А и човешкото тяло мени своята температура спрямо външната среда макар и минимално!
Така чее...

15.11.05
20:39

току що я измерих,точно 37 градуса :)

15.11.05
21:32

Бравооо.А на каква доза се  спря?

15.11.05
21:54

снощи пих едно днеска 2,утре 3….

15.11.05
23:05

[quote author=“murdera”]rewave
пил ли си го и ако да как е?

Да, пил съм го стигайки до 7 таблетки. Ефектът беше много добър. Почти никакви стр. ефекти... Доволен останах.[quote author=“SteeL”]Ваааааааааааа........Писна ми да давам тъпата с-ма 3208765438972432634978347 пъти.Аве хора само бъркате момчето с ваще измислини истории.Значи виж ся,аз съм от Бургас и аз пих клембутерол.Взех с-мата от Митко Славов.Давам с-мата за последен път.
Забележки:

Да, SteeL системата на Митко Славов всички я знаем вече. Но не си мисли, че има един начин на прием на клен и т’ва е тоз на Митко Славов да не говорим, че за такъв прием в чужди форуми не са чували (по-скоро са го чували, но не го практикуват). За температурата съм абсолютно съгласен. Главната цел при взимането на клен е да постигнеш 37-37.5 градуса температура. Между другото пише се кленбутерол. С “н”.

LO

16.11.05
04:20

Аз пих 2 дни 3х1
след това 2 дни почивах.

И от там се започна в посока нагоре без почивки.

От 1 седмица съм на 2х4т. и вече се усеща как е с намалено действие,
но е истина, че според жена ми гърдите и задника ми са доста различни
от преди 20 дни.

Смятам да го карам още 1 месец, ако не възникнат проблеми.
2х4 дневно.

М/у другото една германка астматичка
го е пила към 2 години без спиране и е
мускулеста без тлъстинки на снимката. Тя смята, че такъв и е гена,
но като ми каза “Кленбутерол” веднага се ориентирах
в картинката. А иначе не спортува нищо.

——————————————————-

Също срещнах в един руски сайт обосновка от
един доцент-спортист защо е тотално погрешна системата
2дни на 2дни.

Той препоръчваше и се обосноваваше ЗАЩО
системата 1седмица на 1 седмица е реално работеща
конкретно за мазнините.

Аз сега съм си на моята система - 10 седмици нон-стоп
максимално доза 8т. дневно.
Вече се пренаситих, но ще я карам още малко, дано да има защо?

Поздрави!

16.11.05
11:14

Добре  rewave 37,5.Добре.Ако почваш да качваш над 37,1 знаеш ли че започваш да се разболяваш.Аз с-мата я знам така както ми е дадена от културист.Товаче не са я чували из други форуми не значи че не е правелна.Над 37,1 вече става лошо,трябва да се подържа 37 или 37,1

17.11.05
01:36

[quote author=“SteeL”]Добре  rewave 37,5.Добре.Ако почваш да качваш над 37,1 знаеш ли че започваш да се разболяваш.Аз с-мата я знам така както ми е дадена от културист.Товаче не са я чували из други форуми не значи че не е правелна.Над 37,1 вече става лошо,трябва да се подържа 37 или 37,1

Ми то по принцип като качиш над 36.8-9, коет е нормалната температура, “започваш да се разболяваш” ама... Имах предвид, че се цели температура около и над 37 градуса.[quote author=“Longfella”]Аз пих 2 дни 3х1
след това 2 дни почивах.

И от там се започна в посока нагоре без почивки.

От 1 седмица съм на 2х4т. и вече се усеща как е с намалено действие,
но е истина, че според жена ми гърдите и задника ми са доста различни
от преди 20 дни.

Смятам да го карам още 1 месец, ако не възникнат проблеми.
2х4 дневно.

М/у другото една германка астматичка
го е пила към 2 години без спиране и е
мускулеста без тлъстинки на снимката. Тя смята, че такъв и е гена,
но като ми каза “Кленбутерол” веднага се ориентирах
в картинката. А иначе не спортува нищо.

——————————————————-

Също срещнах в един руски сайт обосновка от
един доцент-спортист защо е тотално погрешна системата
2дни на 2дни.

Той препоръчваше и се обосноваваше ЗАЩО
системата 1седмица на 1 седмица е реално работеща
конкретно за мазнините.

Аз сега съм си на моята система - 10 седмици нон-стоп
максимално доза 8т. дневно.
Вече се пренаситих, но ще я карам още малко, дано да има защо?

Поздрави!

10 седмици нон стоп??? Ми к’во да ти кажа предполагам, че още след 2-рата седмица при такива дози са ти са наситили рецепторите ама к’во лошо има пък да изкараш още 8… Тц Тц Тц............ Как я измисли тая твоя система е нашия???

KP

17.11.05
12:47

[quote author=“murdera”]Знам че има подобна тема по надолу,но все пак...
Значи трябва ми информация откъде точно да го купя,коя фирма,течен или на таблетки,доза,схема по която се пие.
Стаж година и половина.

с това лекарство не се правят цикли

FR

27.11.05
20:11

Ми аз в момента се чистя с клен...(за 2-ри път)

и го праскам така:

11011012012022022023023033033… (казаха ми да почивам по 2 дена.... ма аз го зимам в малки количества, както скифф... та намалих на 1 :) ... супер си ми е)

ма се пак съм женска...

... не го пия повече от 1 месец. След това почивам и така....
Има си резултат... + това при мен стр. ефекти почти не са се появявали... само в началото треперене малко... после-йок. 8)

05.01.06
13:33

Clenbuterol-a v nikakav sluchai ne go piite 2 dena i posle 2 dena pochivka ama v nikakav.Pravil sam 3 a moje i poveche veche ne pomnq tocho cikala s nego.Efekta e mn dobar i moga da kaja otkrito che imam po dobri rezultati s nego ot kolkoto s bionabol-a.Taka Clenbuterol se pie:
1 den - sutrin 1, obed 0, 16 chasa nai-kasno oshte 1.
hubavo e da ne se pie sled 16 chasa.
2 den - 2,1,2
3 den - 2,2,2
4 den - 3,2,2
5 den - 3,3,2
6 den - 4,3,2
7 den - 4,4,2
8 den - 5,5,2
9 den - 5,5,2
10 den - 5,5,2
11 den - 8,3,2
12 den - 8,8,2
13 den - 10,10,10
Znachi tova e cikal za naprednali sas steroidite koito mogat da si useshtat vliqnieto na preparata!!!
VSEKI DEN se pie sega shte vi izdam i tainata koqto ne e tolkova taina de ako ste se zainteresuvali.
Znae se che se blokirat beta-2-receptorite kogato se “prekalqva” s Clenbuterol-a i zatova se pie uj 2 dena i 2 dena pochivka.
Obache ima edno lekarstvo kazva se Ketotifen ima go vav vsqka apteka mejdu 2,50 i 3 lv. e.
To pozvolqva na clenbuterola da si deistva maksimalno barzo i s neveroqtnite rezultati.Obache vseki se pita kakvo stava s beta-2-receptorite…emi ketotifen-a pomaga tezi receptori da ne se iztoshtavat.Krai sas glupavite shemi!!!
Ketotifen-a se pie povreme na qdene!!!
shemata mu e :
1 den - 1,0,0
2 den - 1,0,0
3 den - 1,0,1
4 den - 1,0,1
5 den - 1,0,2
6 den - 1,0,2
7 den - 1,1,1
8 den - 1,1,1
9 den - 1,1,1
i taka sutrin obed i vecher po edno.Ako pochuvstvate che mn vi se dospiva mahnete za nqkolko dni sutrinta da kajem ili obeda.
Clenbuterol-a za koito govoreh e na NIHFI bulgarishen : ) det sa vika mn po-kachestven e garantiram.
Ketotifena sashto e na NIHFI.
Hubavo e da se sachetaqt s Vitamin B complex.
Sashto taka da se nablqga po vreme na cikala na mlechnite produkti.
Sashtiq cikal s clenbuterol za nachinaeshti e sashtiq ama e hubavo da stignat samo do 5,5,2 a ketotifena ne se promenq.
Clenbuterol-a pomaga mn za pokachvaneto na energiqta.
V tazi shema koqto davam e vazmojno da se polzva do 3-4 meseca bez nikakvi problemi ( Zaedno s Ketotifen razbira se ).NO VSE pak za vseki e individualno nqma smisal da se samozalagvame vseki trqbva da si useshta tqloto i da si znae kolko i koga moje da si pozvoli.
Tova e primerna shema i e nai-udachnata.
Clenbuterola i Ketotifena si imat stranichni efekti.
Ne trqbva da se pie Ketotifen ot Epileptici!!!
Ot Ketotifena se ogladnqva ( Vazbujda chuvstvoto za glad )
imenno za tova trqbva da vnimavate s qdeneto i da si imate na um che glada e samo v glavata.
Clenbuterol-a : stranichnite mu efekti sa leko treperene na prastite na racete.Poradi tova che “dava” mn energia se chuvstva prevazbudenost zatova ne e hubavo da se polzva vecher vse pak sanq ni vaztanovqva i imenno po tova vreme se otdelq mn cenniq hormon na razteja.Osobenno pri upotrebata mu s Ketotifen se zasilva mn ama mn efekta na Clena tova znachi che i stranichnite mu efekti sa po silni.
Znachi…drug stranichen efekt na clena e shvashtane na muskulite nai-chesto na krakata povreme na san ( Mn e kofti ) , no tova sashto moje da se izbegne s malki i barzi natovarvaniq na krakata predi lqgane.

Tova e obshto vzeto momcheta ako neshto ne sam spomenal v smisal da sam propusnal sajelqvam.

Успех!

05.01.06
14:22

хмммм 30 хапа за ден ? това не е ли прекалено много

05.01.06
14:51

тва хап4е за трупане на маса ли е или за релеф ?

05.01.06
17:52

От де изкопа тази стара тема е!

NI

06.01.06
01:39

аз клена го взимам след цикъл с непосим,дека и станозолол и го взимам така
1ден-1 хап
2,3,4 ден -2 хап
5,6,7,8 ден-3 хап
9,10,11,12,13 ден - 4 хап
14 ден - 5 хап
и после 2 дни взимам по 5 хап и 2 почивам
общо клена го взимам 4 седмици

07.01.06
01:34

[quote author=“Tiodor”]тва хап4е за трупане на маса ли е или за релеф ?

Не бе!Tва е за мозъчно болни!

07.01.06
01:48

А МИ КО ТИ ВКАРАМ ЕДНО МАВАШИ В ГЛАВАТА  8)  ” булпедерас “

07.01.06
01:54

[quote author=“Tiodor”]А МИ КО ТИ ВКАРАМ ЕДНО МАВАШИ В ГЛАВАТА  8)  ” булпедерас “

Не се изразяваш много мило!

пс:педерас Т   се пише

07.01.06
02:15

ами какво е това ‘’мозъчно болни’‘!!!

просто още не съм запознат добре с нещата

07.01.06
16:22

И двамата ревете за бан !!!!  :evil:  я по кротко !!!
Ще почистя по късно

BL

08.01.06
21:13

2x2
3x4
25x6

03.04.06
00:18

Здравейте. Купих си Кленбутерол и имам няколко въпроса.Кленбутерола добре ли е да го пия с Креатин ??
Да попитам и : аз хубаво ще сваля мазнини( мн малко са ) а ще се изгори ли и мускулната маса ?? Аз съм постигнал добри сантиметри и питам дали много ще изгоря от мускулите ?? И да попитам коко време да го пия Клен-а ?? Мерси
Вземи поразрови в по старите теми вместо да питаш, потруди се малко

04.04.06
23:17

Моля за СЪВЕТ !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1