21.04.15
23:00
След пакет процедури какви резултати имахте??
Имам малко информация за подобни процедури и това което знам е, че масажите с LPG уред са най-ефективни и предполагам питаш точно за тях. Около 30-40лв на процедура взимат и са нужни поне 20 процедури и след това е добре да се правят по рядко за поддържане на резултат. Пускам малко инфо за избора на студио за тези процедури, все пак и оператора е от голямо значение за добрият резултат.
- Прави ли операторът цялостни процедури (сесия за цяло тяло продължава около половин час)?
- Прави ли операторът снимки (фотосите са важен инструмент за анализиране на резултатите от процедурите)?
- По време на процедурата, операторът подканва ли своите клиенти да свиват мускулите си, използвайки специалните колани?
(1) LPG Механична стимулация (която е основата на Липомасж) предизвиква дълбоки биологични реакции. Действието върху адипоцитите (мастните клетки) довежда до стопяване на мастните натрупвания и стимулиране на фибробластите, което пък повишава производството на естествен колаген и еластин. В същото време, мастните натрупвания са атакувани, преградите* са разбити, а циркулацията на кръвта и лимфата се ускорява. Всичко това елиминира ефекта „портокалова кожа” дори в най-фиброзните зони.
*Прегради: мрежовидна или подобна фиброзна съединителна тъкан, която формира отделения. Подкожните мастни клетки се избутват нагоре, а фиброзната тъкан слиза надолу. В резултат на това, мастните клетки се превръщат в малки издутинки, които преминават в бучици и така се образува „портокаловата кожа”.
Мнението беше редактирано от Хри$то® на 22.04.15 02:30.
22.04.15
16:02
Благодаря за инфото... :)
Имам позната която сега почна да ходи на LPG процедури и ще видим как ще и повлияят на нея.
Аз търся инфо за различните домашни антицелулитни масажори, им доста и много от тях няма да са ефективни, други ще са по добри и това най-вече за поддържане на резултат или за по леките случаи. Ако някой има инфо нека сподели. Тази тема мисля, че не е за този раздел, не знам дали тук ще я видят много жени.
22.04.15
19:36
Дано има ефект при момичето, пък и ние да добием пе- голяма представа за резултата от процедурите... колкото до мястото, нова съм и не съм много наясно, къде трябваве да я постна :)