Е това е мотивация - така да тренираш, че чак Бийбър да те забележи (muscle)
Точно днеска гледам някакви лапета, можеби набор 2000+ същите като тоя Бийбъра. Някакви прически, някакви гелове, мелове, впити дънки, шарени тениски и леко гей излъчване. Страшна работа, ей. Както беше казал някой- Едно време се носеха потури и мъжете имаха топки, а сега...
п.п. Между другото на хората набор 2000 година как им започват ЕГН- тата, с “00” или? Винаги съм се чудил.
Въх това с ЕГН-то на малките хорица е много сложно, на моя малкия така и не го запомних ... в актовете за разждане имаше легенда как се разчита точно егн-то. Иначе да, започва с 08 което при него е 2008, ма после към месеца прибаваят некакви си там цифри ... абе имаше някаква схема.
Мнението беше редактирано от MartiG на 20.04.15 15:18.
20.04.15
15:42
Как се пресмятат новите ЕГН-та на родените след 2000 година
ЕГН-тата почват с последните две цифри (00-2000 роден, 01-2001 роден и т.н.), третата цифра (00Х - където Х е винаги 4) е контролна и проверява ЕГН-то. 4 цифра е месеца (от 1-12, като ако е роден между 10-12 месец където са 2 цифир, се прибавя +1 към Х което прави третата цифра = 5 за хора родени от 10-12 месец). 5 и 6 цифра са датата на раждане (от 01-31). Последните 3 цифри са контролни за мъж/жена, град на раждане и отново проверка на ЕГН-то дали е валидно.
Gоляма простотия. Ние си бяхме добре, знаехме си рождения ден поне.
Малеее, доста объркващо :D . Даже и почти нищо не схванах. На нас родените в миналия век ни е лесно. Година, дата и ден са ти написани и от там нататък трябва да помниш 4 цифрички.
20.04.15
22:21
Хора, ако прочета още една тема от сорта “Аз съм на 14 год , искам до лятото стана 35 кила на ръст 160 ” примерни - ще се гръмна просто. Не мога вече, малоумни ли се раждат след 2000 година, радиацията ли е причина, затоплянето ли?!! ....
20.04.15
22:35
А бе ... аз ти 39 килограмовите да ги подкарам сутрин в 6 часа да издоят и изкарат овцете, до обяд да копаят в градината, следобеда да редят дърва и да носят вода и да видим ще им дойде ли на акъла за диети :) Нещо много се разглезихМЕ последните поколения. Цивилизованият и преситен живот си има и недостатъци.
Да, и фотошопът доста помогна :)
20.04.15
22:41
И аз съм в същото настроение напоследък.
Пролетта пукна и се почна с безумното отслабване. :(
Толкова сме писали, пишем и ще пишем, но никой не иска да чете. Всички искат бързо и лесно да отслабнат, да погладуват, а после “ама нещо здравето ми куца”.
Аз пък ще ги подкрепя тия отслабващите. Нека свалят. Това се казва естествен подбор.
Имам проблемни зони- какво ще ме посъветвате? Ако се увивам в найлон ще стане ли- чух в залата, че е ефективно много? И разбира се след 5 не ям въглехидрати щото метаболизма ми се забавя.
Мнението беше редактирано от Бойко на 21.04.15 00:18.
21.04.15
09:27
Матрос Колман, нима се учудвате на ежегодната миграция на отслабващите дълбоководни хипопо-кашалотчета? :) Уж не сте от скоро на борда, пък се впечатлявате от най-обикновени неща в морето и походката ви се разклаща от лекия бриз на плажния вятър... (sun)
21.04.15
09:37
Слушам, Капитане!
Абсолютно сте прав, капитане!
Но тези приливи ми създават главоболие от рязкото разклащане на кораба.... :D
Чакайте да сменим малко темата с една друга истерия, в чието подклаждане съм улавял и доста знаещи съфорумници - “вредата” от глутена за хора, които не страдат от цьокалия. Никога не съм си представял, че ще цитирам 9гаг като източник на информация на здравна тематика, но ето, че се случва с този “комикс” за глутена:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aD3O857_700b.jpg
Дано картинките помогнат за усвояването на написаното. :)
http://www.bromygod.com/wp-content/uploads/2015/04/afternoon-break-013-04192015.jpg
^ Боби, имаш ли такива тениски :D
21.04.15
10:16
:)
казано от Pavel D на 21.04.15, 10:10:
http://www.bromygod.com/wp-content/uploads/2015/04/afternoon-break-013-04192015.jpg
^ Боби, имаш ли такива тениски :D
Тази е 3-та която му предлагаме.
21.04.15
12:10
(sun)
казано от Boby_ на 20.04.15, 23:33:
Това се казва естествен подбор.
http://www.vesti.bg/sviat/studentka-pochina-sled-priem-na-hapcheta-za-otslabvane-6034894
казано от Петър на 21.04.15, 15:06:
казано от Boby_ на 20.04.15, 23:33:
Това се казва естествен подбор.
http://www.vesti.bg/sviat/studentka-pochina-sled-priem-na-hapcheta-za-otslabvane-6034894
Една моя колежка отслабва по един леко по- безопасен начин. С пиене на водка, пушене на цираги и приемане на онези сливенски хапченца започващи с “П” и завършващи с “ИКО”. Даже днеска ми се оплаква, че напълняла и трябвало по редовно да ходи на Планета.
Естествен подбор :D .
21.04.15
20:09
В Библията е написано, че добрата жена трябва да вдига мъртва тяга и да сгъва за бицепс:
“Препасва със сила кръста си и укрепва мишците си.”
Притчи 31:17
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 21.04.15 20:56.
21.04.15
21:33
21.04.15
22:19
Много як тоя (muscle)
(Doctor) - How soon into a meal do you feel full and stop eating?
- I don’t stop when I’m full!?! The meal isnt over when I’m full, its over when I hate myself!
XD
22.04.15
11:42
Малко зловещо, не мислите ли?
Не е зловещо, аз съм свикнал на такива изражения - повечето ми преподаватели в looney-верситета изглеждат точно така :D
Иначе, роботите са си нечовеци, отдавна съм ги признал:
Поредна драма на зеления килим (whew)
22.04.15
13:33
От къде изкопа тая щуротия?
Колко може па да тежат 50 СД-та ? ;)
Попадна ми докато ровех за робо футбол. Той е доста по-интересен :)
Иначе не са им леки тежестите, щом накрая се наложи да ги придържат за да не се срутят. Щеше да е по зрелищно ако ги оставяха на гравитацията :Д Ама явно скъпичко излизат
Имаме си вече роботи и многолюдни столици, сега трябва да дойдат само “вселенците” (извънземните) и фантастичните романи на Айзак Азимов ще се окажат доста реалистични :D .
Извънземни, роботи... Българите няма да ни уплаши един антиутопичен свят излязъл от научната фантастика - ние сме си калени! :D
Шегата настрана, не знам аз ли съм някакъв краен оптимист или ми е такава средата, но не помня откога не съм се ядосвал истински на някой... нито докато шофирам, нито по институции(макар, че ходя веднъж в годината сигурно, та не се брои).
Последните ми наблюдения са, че има страшно читави хора и наистина не мога да си обясня доста разпространеното черногледство ?
Дори преди седмица-две ми се случи следното:
Мой приятел ме помоли да закараме малка масичка за кафе от хазяйката му до квартирата му. Речено-сторено!
Колата ми е купе, та хич не става за товарене, но масата беше наистина малка и решихме да пробваме.
Та отиваме до въпросния блок, хазяйката ни дава масата, обяснява ни да внимаваме с колелцата, ала-бала и слизаме всички пак до колата.
След няколко неуспешни опита се отказахме, макар и малко, не ни достигна място да я съберем и просто не влезе в багажника.
Аз се ухилих и на шега подхвърлих, че така и така има колелца... може да я теглим :D На горката жена и станаха очите като палачинки, та бързо поясних, че се шегувам.
И докато умувахме на кой да се обадим, до нас едно момче тъкмо си заключваше колата (баничарка) - погледна ни и ни вика:
- “Май не става работата, а? “
- “Не става... то май в тая кола само шапката си да возя” :D
(Държа тук да отбележа, че въобще не се познаваха това момче и хазяйката)
“- Ами момчета, да ви дам моята кола? Имате ли книжки ?”
“- Имаме, да. ” (И обяснявам, че трябва да закараме масата на има няма 1 километър, бързо ще се върнем и т.н.)
“- А, няма проблем, свършете си работа и ми я върнете.”
Пича си даде колата на абсолютно непознати, без да иска нищо в замяна, просто ей така.
Закарахме масата, минахме през един магазин, купихме бира и разни ядки и се върнахме.
И като му даваме ключовете и скромната почерпка, само дето не ни се скара, че нямало нужда и т.н.
“Аз ако знаех, че ще купувате нещо, нямаше да си дам колата!”
Запознахме се, полафихме 1-2 мин, кой какво... и така :)
Не, че не можеше да викнем едно такси, друг познат с кола или нещо такова, но пича директно ни спести главоболията.
Та така, исках да споделя една позитивна история - така или иначе не ми се спи.... а ставането утре за тренировка в 7 е друг въпрос.
На работа после кафе машината да му мисли :D
23.04.15
08:55
Последните седмици всички познати споделят това клипче:
https://www.facebook.com/taofeminino/videos/969736669716775/
Много било сладко, а-у и подобни.
Чудя се кой нормален родител ще нахрани бебето си с шоколадова торта ( а бебчето изглежда доста затлъстяло, между другото).
23.04.15
09:03
Инсулинът му прелива от ушите... малоумници.
23.04.15
12:22
sadness
+още една, днес просто все на такива попадам
Мнението беше редактирано от BullShit на 23.04.15 22:43.
24.04.15
10:48
Поредно малоумие
https://www.facebook.com/alibumayeofficial/videos/393095857548054/
Една от причините до момента никога да не съм изпитвал желание да си направя акаунт в лицевата книга е, че човек не просто може да попадне на такива неща, а ако прекара достатъчно време там, задължително попада. :)
Беше много по-хубаво в края на 90-те и в началото на този век, когато Интернет беше място само за “нърдове”. Не че нямаше простотии, но те бяха по-скоро плод на нечие чувство за хумор, а не на човешката тъпота, за разлика от сега, когато всеки неграмотник със смартфон може да си натопи детето в тенджера, да му даде да пуши и да го изтипоса пред всички.
Хвана ме носталгията, отивам да си отворя бира!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.04.15 13:18.
24.04.15
13:23
Ужас, подтикнах те към алкохолизъм ... :)
Лицевата книга има много полезни странични действия :) Аз примерно съм харесала повече от 1000 страници- култура, изкуство, спорт, медицина, психология, физика, астрономия, животни, природа и т.н т.н. и ми е супер интересно и научавам и виждам много интересни и полезни неща
казано от Queen Cobra на 24.04.15, 13:23:
Ужас, подтикнах те към алкохолизъм ... :)
Ето, ти си виновна. Сега ще си пия с чиста съвест.
На работа си бе, Боби! :Д
Мнението беше редактирано от Петър на 24.04.15 13:32.