08.08.13
19:43
Здр на всички,искам да си закупя азотен бустер ,но от толкова четене на форуми различни коментари се затруднявам с избора.
Спрял съм се на Jack3D, BSN No Xplode, Cellucor-C4 Extreme ,ако някой е пробвал от тези бустери ще се радвам да сподели впечатленията си. М/у другото малко инфо за мене на 24години съм тренирам от 4години пил съм само креатин монохидрат и протеин....благодаря предварително
08.08.13
19:52
Ами изобра на добавки зависи от това кое по веригата се къса.... иначе казано ако се чувстваш добре по време на тренировка но смяташ, че възстановяването ти куца ( нямаш възможност и време да ядеш много, спиш малко ) трябва да се насочиш към възстановителни добавки... ако смяташ, че се възстановяваш добре но нямаш достатъчно сила и чувстваш отпадналост ти трябват добавки за стимулиране на НС като азотни бустери и другите енергийни добавки... та кое се къса по веригата... ако цялата верига е скъсана не ти трябват добавки а начин чрез който ще успяваш да тренираш според възстановяването за да има някаква файда от цялта работа...
09.08.13
08:11
Мисля ,че възстановяването е добре,но ми липсва сила по време на тренировка скоро не съм пил креатин,а до колкото четох смятам азотния бустер е точно това от което се нуждая в момента затова сам се насочил към него
17.02.14
15:42
Здравейте! Имам намерение да си взема азотен бустер.Може ли да ми препоръчате някакъв ?
Колебая се между:
1.Rush 2.0 Accelerated
2.Razor 8
26.04.15
23:34
Здравейте!
Чета доста статии за азотните бустери,но има доста мнения и разногласия...
та искам да попитам някои които е на ясно с тях да даде мнение и препоръки.
Мерси предварително!
27.04.15
10:50
казано от Ignat Prahov на 26.04.15, 23:34:
Здравейте!
Чета доста статии за азотните бустери,но има доста мнения и разногласия...
та искам да попитам някои които е на ясно с тях да даде мнение и препоръки.
Мерси предварително!
Привет,
Има доста добри продукти. Лично на мен най-много ми допадат по състав тези:
BSN NO-Xplode 3.0
Cellucor C4 Extreme
Dymatize Xpand 2X
Pure Nutrition Black Jack
Който и да избереш, няма да сбъркаш.
Поздрави,
Тишо