25.04.15
16:45
Здравейте,какво ви е мнението за тази добавка ,защото доста от лекоатлетите по на 15/16 год я използват и твърдят че и помага :) Не трябва ли да не я пият в тази възраст ?
Какво прави тази добавка ?
Извинявам се ако съм OFFtopic но никъде не намирам тази информация :)
25.04.15
17:11
Това е предтренировъчен продукт.
Съдържа стимуланти на нервната система и азотни прекурсори.
25.04.15
17:51
А ако се приеме от 15/16 год ?
25.04.15
17:52
Не е особено желателно, говорили сме много пъти за това.
27.04.15
20:59
Ами ако може да ми обесниш накратко,защото не намирам точно за този продукт в форума,а точно за него ме интересува.
Искам да го използвам защото тренирам лека атлетика (спринтове) и после фитнес и просто ми трябва сила и издръжливост.
Знам че не можете на 100% да ми дадете отговор дали дадена добавка ще ми навреди или не,но искам да знам този продукт какво може да ми навреди. До сега съм пил аминокиселини и протеин.
На 15съм
27.04.15
22:15
Точно за този продукт не сме говорили, но не виждам с какво той е по-различен от останалите в този клас. Каквото сме говорили за предтрениръвчните продукти и употребата им от твърде млади хора - това важи и за твоя случай. Не съм сигурен, че се НАЛАГА да приемаш такъв тип добавки. Рискът преди всичко е във високите дози стимуланти на нервната система. Надявам се на разбиране, че не винаги сме обсъждали всеки един продукт, наличен в някакъв момент на пазара.