01.01.06
13:51
Здравейте :) ... имам малко проблемче незнам на тази тема тук ли и мястото но се надявам да не е от голямо значение... та преди около година тежах 85 кила хванах се да бачкам на едно място къдетоо, гърча беше доста голям .. така след два месеца станах 70 килограма и сякаш се родих :P та зада се задържа по дълго време така реших да ходя на фитнесссс... и мисля че се движа добре за сега, но единствените ми питеснения са за корема .. все още има мазнини там и колкото и упражнения за корем да правя почти няма ефект ... изках да попитам как мога да “премахна :) ” останалите мазнини за да си оформя корема поне малко :(
Такаааа... да уточним едно важно нещо, и 100 000 преси да направиш няма да ги премахнеш тези мазнини без диета. На корема изчезват последни така че трябва да подържаш нискокалорична диета за да го оформиш
нискокалорична диета .. кои храни са нискокалорични ... нямам си и на представа от начина на хранене :(
ооо да проблема на 90 % от хората тука, вклучително и на мене!Как да изглеждаш солиден,хем да имаш маса,хем да нямаш мазнини и да имаш яка стена на корема!
Аз за себе си я мисля така!Ще кача до 90 кг с тренирофки и яко хранене!После ще намаля храната,ще започна да ям чисто и да тренирам повече коремната мускулатура!
Това си е моя план де!
Ама ти за тези 70 кг не ти знам мерките де ма трая да си много изчистен!и лесно да направиш плочки и т.н.!
Ако не си по добре яко тренираи,за да може да превърнеш мазнините в мускулна маса, и караи колело или патека там след тренировката!
01.01.06
18:33
[quote author=“DarkWolf”]ооо да проблема на 90 % от хората тука, вклучително и на мене!Как да изглеждаш солиден,хем да имаш маса,хем да нямаш мазнини и да имаш яка стена на корема!
Аз за себе си я мисля така!Ще кача до 90 кг с тренирофки и яко хранене!После ще намаля храната,ще започна да ям чисто и да тренирам повече коремната мускулатура!
Това си е моя план де!
Ама ти за тези 70 кг не ти знам мерките де ма трая да си много изчистен!и лесно да направиш плочки и т.н.!
Ако не си по добре яко тренираи,за да може да превърнеш мазнините в мускулна маса, и караи колело или патека там след тренировката!
:shock: не знам ама поне доколкото имам минимални познания от биологията мазнините не се превръщат в мускули или греша?
[quote author=“doctordre”][quote author=“DarkWolf”]ооо да проблема на 90 % от хората тука, вклучително и на мене!Как да изглеждаш солиден,хем да имаш маса,хем да нямаш мазнини и да имаш яка стена на корема!
Това си е моя план де!
:shock: не знам ама поне доколкото имам минимални познания от биологията мазнините не се превръщат в мускули или греша?
Естествено че не се превръщат такъв процес не съществува иначе щеше да и идално 8) щеше да има ръце по 90 см :wink:
До колкото имаш елементарни познания господинчо
като се качва мускулна маса бързо се качват и мазнини!
Въобще когато качваш мускулна маса се качват и мазнини!
Зимата по принцип е период пред които се трупа мускулна маса!
А мазнините че не се превръщат не са,но когато се тренира тялото се стяга доста и мазнините не личат чак толкова,колкот на човек които не тренира!
А и за какво мислиш го посаветваш да бяга или да кара колело след трен,защото именно тогава е наи лесно да се разгадят мазнините,без да се губи мускулна маса!
А това че може да превърне мазнините в мускулна маса за мене си е така,казано грубо!Защото тренираики тои трупа мускулна маса,и след това гори мазнините!
А и може и да не ви се иска,но хората с повече мазнини да кажем 20 % могат да дигат повече от хората които имат да кажем 10 %!
Сега не ми се обеснява повече говорете каквото искате...
Боже каде отидахте вии бре ;) аз зададох 2 простички въпроса вии и през биологията минахте :Р))) , та ще съм благодарен ако отговорите и на втория :)
01.01.06
22:43
[quote author=“doctordre”]
Човека, като гледам, нямаше предвид билогически трансформирането на мазнини в мускули, а общия визуален вид - тоест процеса на изгаряне на мазнини + качване на мускулна маса.
Шефче, трябва да прочетеш доста информация. Поинтересувай се - от типове хранителни вещества, от различните видове въглехидрати, от гликемичен индекс(glycemic index) на въглехдиратите и т.н.
Като за начало можеш да започнеш от тук. После можеш да продължиш с google. Целият интернет е на твое разположение. ;)
02.01.06
10:19
[quote author=“DarkWolf”]...Ако не си по добре яко тренираи,за да може да превърнеш мазнините в мускулна маса, и караи колело или патека там след тренировката!
добре де, просто от това изречение съм останал с грешно впечатление. вие тука ше ме утрепате егати...
понеже става дума за мазнини ще питам тук:
Та майка ми взима пил.месо за паниране,та как да го панирам,може ли с зехтин?Щото с олио не е много препоръчително :)Благодаря предварително
[quote author=“a8n”]понеже става дума за мазнини ще питам тук:
Та майка ми взима пил.месо за паниране,та как да го панирам,може ли с зехтин?Щото с олио не е много препоръчително :)Благодаря предварително
незнам дали може!ама при всички положения зехтина по добре!
07.01.06
20:11
пък ако само си го изпечеш, примерно като го полееш с бира, цена няма да има и ще е 10 пъти по-вкусно...
07.01.06
23:10
значи най-добре след тренировка на колелото за чистене на мазнините?>