МАЗНИНИ - ГАДОСТ

01.01.06
13:51

Здравейте  :) ... имам малко проблемче незнам на тази тема тук ли и мястото но се надявам да не е от голямо значение... та преди около година тежах 85 кила хванах се да бачкам на едно място къдетоо, гърча беше доста голям .. така след два месеца станах 70 килограма и сякаш се родих  :P та зада се задържа по дълго време така реших да ходя на фитнесссс... и мисля че се движа добре за сега, но единствените ми питеснения са за корема .. все още има мазнини там и колкото и упражнения за корем да правя почти няма ефект ... изках да попитам как мога да “премахна :) ” останалите мазнини за да си оформя корема поне малко :(

01.01.06
15:22

Такаааа... да уточним едно важно нещо, и 100 000 преси да направиш няма да ги премахнеш тези мазнини без диета. На корема изчезват последни така че трябва да подържаш нискокалорична диета за да го оформиш

01.01.06
17:10

нискокалорична диета .. кои храни са нискокалорични ... нямам си и на представа от начина на хранене :(

01.01.06
18:16

ооо да проблема на 90 % от хората тука, вклучително и на мене!Как да изглеждаш солиден,хем да имаш маса,хем да нямаш мазнини и да имаш яка стена на корема!
Аз за себе си я мисля така!Ще кача до 90 кг с тренирофки и яко хранене!После ще намаля храната,ще започна да ям чисто и да тренирам повече коремната мускулатура!
Това си е моя план де!
Ама ти за тези 70 кг не ти знам мерките де ма трая да си много изчистен!и лесно да направиш плочки и т.н.!
Ако не си по добре яко тренираи,за да може да превърнеш мазнините в мускулна маса, и караи колело или патека там след тренировката!

DO

01.01.06
18:33

[quote author=“DarkWolf”]ооо да проблема на 90 % от хората тука, вклучително и на мене!Как да изглеждаш солиден,хем да имаш маса,хем да нямаш мазнини и да имаш яка стена на корема!
Аз за себе си я мисля така!Ще кача до 90 кг с тренирофки и яко хранене!После ще намаля храната,ще започна да ям чисто и да тренирам повече коремната мускулатура!
Това си е моя план де!
Ама ти за тези 70 кг не ти знам мерките де ма трая да си много изчистен!и лесно да направиш плочки и т.н.!
Ако не си по добре яко тренираи,за да може да превърнеш мазнините в мускулна маса, и караи колело или патека там след тренировката!

:shock: не знам ама поне доколкото имам минимални познания от биологията мазнините не се превръщат в мускули или греша?

01.01.06
18:39

еее кво се хващаш за думата :x

01.01.06
18:39

[quote author=“doctordre”][quote author=“DarkWolf”]ооо да проблема на 90 % от хората тука, вклучително и на мене!Как да изглеждаш солиден,хем да имаш маса,хем да нямаш мазнини и да имаш яка стена на корема!
Това си е моя план де!

:shock: не знам ама поне доколкото имам минимални познания от биологията мазнините не се превръщат в мускули или греша?

Естествено че не се превръщат такъв процес не съществува иначе щеше да и идално  8)  щеше да има ръце по 90 см  :wink:

01.01.06
18:42

До колкото имаш елементарни познания господинчо
като се качва мускулна маса бързо се качват и мазнини!
Въобще когато качваш мускулна маса се качват и мазнини!
Зимата по принцип е период пред които се трупа мускулна маса!
А мазнините че не се превръщат не са,но когато се тренира тялото се стяга доста и мазнините не личат чак толкова,колкот на човек които не тренира!
А и за какво мислиш го посаветваш да бяга или да кара колело след трен,защото именно тогава е наи лесно да се разгадят мазнините,без да се губи мускулна маса!
А това че може да превърне мазнините в мускулна маса за мене си е така,казано грубо!Защото тренираики тои трупа мускулна маса,и след това гори мазнините!
А и може и да не ви се иска,но хората с повече мазнини да кажем 20 % могат да дигат повече от хората които имат да кажем 10 %!
Сега не ми се обеснява повече говорете каквото искате...

01.01.06
19:34

Боже каде отидахте вии бре ;) аз зададох 2 простички въпроса вии и през биологията минахте :Р))) , та ще съм благодарен ако отговорите и на втория  :)

01.01.06
22:43

[quote author=“doctordre”]

Човека, като гледам, нямаше предвид билогически трансформирането на мазнини в мускули, а общия визуален вид - тоест процеса на изгаряне на мазнини + качване на мускулна маса.

Шефче, трябва да прочетеш доста информация. Поинтересувай се - от типове хранителни вещества, от различните видове въглехидрати, от гликемичен индекс(glycemic index) на въглехдиратите и т.н.
Като за начало можеш да започнеш от тук. После можеш да продължиш с google. Целият интернет е на твое разположение. ;)

DO

02.01.06
10:19

[quote author=“DarkWolf”]...Ако не си по добре яко тренираи,за да може да превърнеш мазнините в мускулна маса, и караи колело или патека там след тренировката!

добре де, просто от това изречение съм останал с грешно впечатление. вие тука ше ме утрепате егати...

07.01.06
13:55

понеже става дума за мазнини ще питам тук:
Та майка ми взима пил.месо за паниране,та как да го панирам,може ли с зехтин?Щото с олио не е много препоръчително :)Благодаря предварително

07.01.06
19:51

[quote author=“a8n”]понеже става дума за мазнини ще питам тук:
Та майка ми взима пил.месо за паниране,та как да го панирам,може ли с зехтин?Щото с олио не е много препоръчително :)Благодаря предварително

незнам дали може!ама при всички положения зехтина по добре!

KO

07.01.06
20:11

пък ако само си го изпечеш, примерно като го полееш с бира, цена няма да има и ще е 10 пъти по-вкусно...

07.01.06
23:10

значи най-добре след тренировка на колелото за чистене на мазнините?>

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1