29.04.15
16:33
Здравейте, казвам се Гергана Каламова, на 21 години и майка на едно прекрасно ангелче Белослава. От ученическите си години се каня да започна с фитнеса сериозно и все нещо ме спираше - до днес! Тренирала съм лека атлетика около две години като по малка, но като цяло никога съм нямала проблеми с килограмите, само с мазнинките. Винаги съм била м/у 48-53 кг. Сега вече като горда майка съм си поставила не лекара задача да изглеждам перфектно, не мога да спазнам много хранителни режими защото нямам време да приготвям храна си всеки ден, но спрях захарта, (само в кафето малко), тестото, късната вечеря и като цяло всичко вредно и мазно. Целта ми е плочки на коремчето и стегнато дупе, винаги съм мечтала за плочки и веднъж завинаги ще ги постигна! Знам, че е хубаво да се хапва често и по малко, но от край време ям по 2 пъти на ден. По обед закусвам, и около 6-7 вечерям. Тренировките ми се състоят в 30 мин. Кардио, коремни преси, упражнения за дупе и крака 6 пъти в седмица. Така започвам своето начинание с 52кг, След седмица ще видим дали вървя в правилна посока! Радвам се като чета дневниците ви, давате ми сили и стимул!
Темата беше редактирана от мама Гери на 03.05.15 09:47.
29.04.15
21:50
Добре дошла!
Честит дневник! Да ти е жива и здрава дъщеричката:)
Не е задължително да се храниш по 5+ пъти дневно, за да се чувстваш добре и да имаш резултат.
Тренирай цялото тяло, а не само определени мускулни групи.
Останалото ще добавяме в процеса на водене на дневника.
Много успехи!