Изчистване на разума от "не мога"

Темата е заключена.

Здравейте! (sun) На 17 съм и теглото ми варира 60-61 кг. Висока съм 164 см. Тренирам и определено не съм дебела въпреки височината и килограмите. Ако кача 1-2 кг всичко ми се лепи на бедрата и бузите на лицето. Просто такъв ми е гена. Преди две години горе-долу по това време си тежах 54 кг и се чувствах доста добре, но незнайно защо започнах диети каквито се сетите,след това глад,глад и накрая се нахвърлям на храната и всичко започва отначало и всичко това продължава и до днес. Хубавото е, че НЕ ям mcdonalds, kfc , дюнери, пици... ,но пък обичам сладкото. Трябва да преборя психическата си зависимост за сладко. Знам, че всичко е в главата ми.

Имам кухненска везна и лесно мога да следя калориите. Скоро си изтеглих едно приложение на телефона - MyFitnessPal мисля, че доста ще ми помогне.
Плувам от понеделник до събота, когато не съм прекалено уморена тичам на стадиона или правя упражнения вкъщи.
Скоро си направих биоскенер и резултатите са следните:
Мускулна маса - 25,6 кг
Мазнини в тялото - 13,8 кг
Процентно съдържание на мазнини в тялото - 23.8%
Съотношение на коремни мазнини - 0,75
Снощи си направих водно-йонна детоксикация на организма и водата от бистра стана тъмно кафява и даже имаше пяна.

Поставям си за цел да намаля процента мазнини (muscle) и да сваля до 54-55 кг.

От утре ще започна да пиша храната и тренировките. Лека вечер! :)

Здравейте!

Храна:
З: 270 гр ягоди
О: 1 св. вр. пържола завита на руло и пълна с 1\4 яйце,моркови и гъби(кифла и манатарки) и отгоре имаше кашкавал и малко сос от заквасена сметана + 20гр разтопен кашкавал и 2 домата
В: още едно рулце като от обяда, тиквички на фурна с лук,подправки и домашен доматен сос, зелени маслини

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Тренировки:
7:00 - плуване - забравих да сметна колко км беше
14:30 - плуване - 5.1 км
16:30 -
3х | 30 сек работа ; 30 сек почивка | ластици бицепс
3х | 30/30 | ластици трицепс
3х | 30/30 | трицепс с диск - 10 кг
3х | 30/30| ластик бицепс

2 мин почивка

2х | 30/30 | ластик бицепс
2х | 30/30 | трицепс с диск 10 кг
2х | 30/30 | бицепс с дъмбели 10 кг на ръка

2 мин биокинетик - 5 степен

:)

30.04.15
19:23

Добре дошла! Мисля, че не трябва да приемаш този биоскенер много на сериозно. Ккато и тези йонни детоксикации.
Няма да е лошо да си опишеш упражненията, да разберем какво точно правиш и с каква цел.
Професионално ли се занимаваш с плуване или?

Благодаря за включването! (nhappy2)

Понеделник,сряда,петък и събота - кардио
Вторник и четвъртък - сила - кръгови тренировки

Миналия вторник тренировката беше:

3х | 40 работа ; 20 почивка |
-лицеви
-коремни
-клек с дъмбели 5 кг на ръка
-кофички
-ластик бицепс
-подскоци
-ластик трицепс
-клек,опора,подскок
-качване/слизане на пейка

Да, професионално се занивам.

Здравейте!

Храна:
З: прясно мляко с овесени ядки
О: 2 фх Вита, варено-пушен свински бут и кашкавал
В: леща, зелени маслини, тиквички на фурна с лук и домашен доматен сос

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Тренировки:
13:50 - плуване - 4.1 км
17:00 - https://m.youtube.com/watch?v=s3zAG4zvVpc

Здравейте!

Храна:
Закуска: прясно мляко с овесени ядки
Втора закуска: 2 ябълки
След тренировка: фъстъковка със сусам (tmi)
Обяд: салата с домати,извара,кашкавал,маслини и 2 фх Вита
Вечеря: яйца по панагюрски без запръжка и с извара вместо сирене, 1 фх Вита

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Тренировки:
10:30 - плуване - 2.6км - не си доплувах тренировката,защото от предната вечер нещо ме тресеше и много кашлях (shake)
Към 19:30-20:00 или ще тичам на стадиона, или ще направя някаква тренировка вкъщи. По-късно ще напиша какво съм правила. (wasntme)

02.05.15
18:53

Ще ме извиняваш, но не съм запозната с материята. В каква дисциплина се състезаваш? Допълнителните ти упражнения извън басейна сама ли ги измисляш или ти ги определя треньор? в смисъл- с каква цел ги правиш-да си подобриш резултатите в плуването или за обща кондиция и тонус?

Плувам 100,200 и 400 кроул,делфин,гръб и съчетано (всичко без бруст)
През седмицата треньорката измисля тренировките. Изключение прави вчерашната тренировка, че нали беше празник и имахме само една тренировка.
Доставя ми удоволствие да тренирам. Също и за подобряване на резултатие в плуването (въпреки, че вече на тренирам толкова усилено, както преди. Може би вече ми е омръзнало)

Реших да изляза и да тичам на стадиона - 4 км и после да направя това:

3х20 лицеви опори
2 мин. jumping jacks
3x50 коремни преси
2 мин. 3 подскока с двата крака назад,1 дълък подскок с двата крака напред
3х50 коремни преси
2 мин. скачане на въже
3х1 мин. планк
2 мин. клякания
3х15 лицеви опори с широк хват
2 мин. jumping jacks
3х30 повдигане на двата крака едновременно от лег
2 мин. полуклек подскок на 180 градуса
2х2 мин. планк
2 мин. клякания

Само да не ме запраска дъжда :D

02.05.15
19:57

Dobre звучи :) 20 лицеви опори в серия са добро постижение. Надявам се, ги изпълняваш с правилна стойка, до опиране на гърдите, със свити лакти като стрела. Просто се нагледах на уж “професионални” тренировъчни клипове в ютюб на невъзможно некадърно изпълнени лицеви опори. а много хора се учат от нета :)

Дъжда ми се размина (whew)

На стадиона ме подгони едно куче и ми вдигна пулса ама иначе всичко беше (y) :D
Мисля,че лицевите ги правя правилно, защото до сега треньорката не ми е правила забележки.

Здравейте!

Храна:
Закуска 1 : 2 препечени фх Вита с кашкавал, 1 с.л сусамов тахан с мед
Закуска 2 : 20 гр орехи
Обяд: салата с домати,краставици,сирене,маслини,семенца (маково семе,ленено семе,сусам и слънчогледово семе) , 2 яйца на омлет и ръжено-пшеничен хляб с многото семена от Лидл (уж да го пробвам ама си изядох 20-25г)
Вечеря: св. пържола,карначе,наденица (от всичко по 2-3 парченца) , салата с домати и краставици, сирене ииии печена филия хляб с масло

Днес беше почивен ден и малко след като обядвах ми се обадиха да ходим на пикник.
Да,да,да..... знам, че хляба днес е много. В плана бяха само тези две филийки за закуска, но така се случи днес (wasntme) И без това хляба ми свърши и не мисля да си купувам. Ще го заместя с картофи .
Трябва да отбележа, че като бяхме на пикник другите започнаха да нагъват пастички, а аз се сдържах (nod) това си е постижение (grin)

Здравейте!

От неделя след пикника нещо се разболях-хрема,кашлица... Супер просто (y) вече втори ден не съм ставала от леглото (tmi)

Храна от вчера:

- 3 купички с топла пилешка супа
- няколко чая с мед

Храна днес:

Закуска: кисело мляко с овесени ядки
Обяд: домат, морков, тиквичка, краве сирене, варено-пушен св. бут (снимка)
Вечеря: салата с домат, 1/2 краставица, сирене и пилешка супа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1