30.04.15
23:39
Здравейте,на 13 съм и съм 136см само 26кг. НЕ СЪМ БОЛЕН ОТ НИЩО просто искам да кача мускулна маса и тегло
ето какво правя:
1.3 серии по 30 коремни
2.2серии по минута висене на лост
3.2 серии по 30 коремни
след тренировка ям филии с масло и неща с въглехидрати и пия една чаша яйчни протеини (3лъжиципротеин разтворени в мляко и захар)
мене лично ме е срам да хода на фитнес въпреки че много искам срам ме е щото съм нисък и изглеждам като 1 клас.дайте мнения и съвети.
моля не редактирайте трябва ми помощ.
Темата беше редактирана от Петко К на 01.05.15 13:02.
При теб въпросът не е дали си слаб или не, а дали всичко с хормоните ти е наред и по-конретно с хормона на растежа. Кажи на баща си вместо да ти дава глупави съвети, да се прояви като отговорен родител и да се консултира със специалист. На 13 отдавна трябваше родителите ти да са забелязали проблема и да са взели мерки.
01.05.15
00:08
Яж месо, яйца, млечни, бобови, ядки, сурови зеленчуци и плодове.
Тренирай нещо за кеф, което да те натоварва, защото това, което си написал не е тренировка. Бягай, скачай, прави лицеви опори, набирай се, катери се, бори се, боксирай се, играй нещо с топка, плувай. Има време да качиш и ръст и мускулна маса.
01.05.15
08:47
казано от Емо 5ков на 30.04.15, 23:39:
моля не редактирайте трябва ми помощ.
Молбата ти НЕ се приема.
Мненията на Boby_ и James Hinks “спасяват” темата ти от сигурно изтриване.
Послушай ги - ще ти е от полза.
Публикувай темите в съответните раздели. Това е раздел за дневници, затова е преместена.
Една тема по един въпрос е НАПЪЛНО достатъчна. Всяка следваща по същия въпрос ще бъде изтривана.
Започваш да пишеш грамотно. Срамуваш се от тялото си, но трябва и писането да ти прави впечатление.
На твоята възраст трябва да имаш всички знания, нужни за правилно писане на български език.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.05.15 08:49.
Вижте кво моля да не говорите глупости и тн.Баща ми се е консултирал със специалисти и фитнес инструктори те 100% няма да ме излъжат и така са му обяснили,че не трябва да се изхвърлям толкова първо започвам с леки след това с по-трудни тренировки.Нещото,което ме подразни е проблема с грамотното писане това го писах снощи бях изморен и изобщо не се старах да го пиша като хората,а и така пак го разбирате кво се праиш мисля написаното от кольо пиандето е необмислено тъпо мнение не мисля че с 5.20 на пробната матуба по БЕЛ се вода за неграмотен(finger)(swear) .I.