Mia san mia

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.05.15
10:55

Добро утро казвам се Силвия и съм на 16 години ,до преди година се занимавах доста усилено със спортна акробатика.В момента ходя на фитнес и бягам.Общо взето тренирам всеки ден без Неделя като съм разделила тренировките на Горна и Долна част.Режим специален не спазвам но се старая да се храня здравословно като пия по 2-3 литра вода .Ще си напиша целите и вчерашният отчет за да не гол пост:Д .А да забравих висока съм 162 ,52 кг там някъде варирам

Меню 30.03
1 Закуска-  Портокал
2 Закуска Купичка овесени ядки с настъргана кора от лимон и канела
3 Ориз със пилешко месо и салата от рукола,чери домати и маслини
4 Протеинов шейк
5 Съомга на тиган със аспержи на грил и малко гъби
6 150 гр извара

Тренировка долна част
1 Клек 60 кг 5х8
2 Напади с 10 кг дъмбел 4х10
3 Глатеус ритник с ластик 4х30
4 Малко стречинг

А относно целите
-повече кондация
-покриване на нормативи
-харомония със себе си .
-здраве

Не съм ги слагала поред относно нормативите ,ако някой има желание нека ми драсне няколко реда скока ми ок но бягането там съм доста зле .А пък и дори не съм сигурна с тези упражнения които правя дали въобще ще ми помогнат.

Слънчев и ползотворен ден^^

Темата беше редактирана от Silvia Koleva на 08.05.15 16:59.

01.05.15
18:33

Добре дошла!
Много сериозен клек за такова малко момиче (само 50 кг си ;) ) И храната ти е доста приятна.
Успех с целите и ще те следя.
Качи свои снимки, да те опознаем.

02.05.15
01:05

Много благодаря:) снимки ще кача в края на другата седмица.

Храна
1 Палачинка от оризово брашно с мед
2 Фурми
3 Пилешки със спанак и някаква салата с много продукти:D
4 Протеинов шейк
5 Пица с блат от карфиол

6 150 гр извара

Тренировка..поради това ,че съм наказана ми забраниха до края на следващата седмица да ходя на фитнес.Затова ще тренирам вкъщи имам лост с тежести от 30 кг,дъмбели 20 кг и швейцарска топка .Та днес се получи доста лоша тренировка но бях доста ядосана.

1 Лицеви опори на една ръка-3х5
2 Бицепсово съгване с лоста-3х10
3Скотово сгъване с дъмбели 3х10
4 Колело-4х30
5 Повдигане на краката от лег-4х30

И храната и тренировката ми са ужасни но бях толкова ядосана мисля че един боксов чувал ще ми бъде в полза поне да си изкарвам ядът на нещо.То даваш ,даваш и накрая кво получаваш едно голямо НИЩО.Най-смешното е че ми поставя ултиматуми и аз не знам какво да правя.
Утре ще отида да бягам чудя се понякога за кво ли се напъвам като никой от близките ми не ме подкрепя..

02.05.15
07:54

Защото го правиш за себе си, мила. Не си длъжна да удовлетворяваш чужди амбиции и недовършени планове.
Прави нещата за себе си, за свое собствено удоволствие, за свой собствен успех. Човек трябва да е на първо място егоист, да удовлетвори себе си и чак тогава ще има сила и възможности да се хареса и помогне на другите.
Поне според мен е така :)

Разкажи повече за себе си, за спортната акробатика, какви са ти целите сега като нормативи. Какво мислиш, че не ти достига, за да си в хармония?

02.05.15
11:39

Хах, сега се сещам, че като бях малък така ми спряха тренировките по футбол(нищо, че вече тренирах 4-та година :Д), понеже бях изкарал няколко 4-ки в училище ;Д Още не разбирам, как можаха, да ме накажат с подобно нещо, но както и да е.
Кобрата ти каза, правиш го за себе си. Трябва да свикнеш с подобно неразбиране, защото често ще се сблъскваш с него. С което не казвам да теглиш майна на ваще, а просто да не се отчайваш :)

02.05.15
11:40

Оххх аз знам че трябва мен да ме удолетворява но ми става тъжно ,че нито родителите ми нито гаджето ми ме подкрепят Просто някакк ми се убива желанието като знам ч,е зад гърба си нямам никой .Цялата работа е ,че искам да кандидаствам в МВР академията . И за техните нормативи говоря ,но според родителите ми не мога да се бутам между момчетата и да си избера нещо по женско.Не съм глупава и имам и резервен вариант  ,но те твърдо отказват да ми помагат ако искам да уча там.То има време ест все пак съм на 16 още ама но завършването ми едва ли ще си променят мнението . С приятелят ми работата е друга той нагоре няма да учи а и според него искам да уча там за да си търся да ме ...... някой . Общо взето ми поставя ултиматуми или той или МВР академията . Иначе за спортната акробатика занимавах се доста усилено и на състезания ходех но се отказах все още ходя но просто за удоволствие .
ddd Твърдо против съм такива наказания защото спорта е прекрасно нещо и наистина учи на много.Но проблема на нашите не е спорта а това което искам да уча нагоре:D

Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 02.05.15 11:46.

02.05.15
11:54

С родителите въпроса е по-деликатен, голяма част от родата ми работят или са работили към МВР и аз самата не бих се радвала детето ми да иска да учи в Симеоново (без значение от пола). НО - голяма рядкост е да останеш цял живот с гаджето си от 10. клас, обаче това, което ще учиш, може и да определи голяма част от живота ти. Ако си нямате доверие и те ревнува още от началото - няма да го промениш, само ще става по-зле, един мъж ако не си вярва, че е достоен и достатъчен, а си мисли, че си предопределяш бъдещето в посока, която не ти е на сърце, само за да се чукаш с някой, значи от комплексите му просто няма да се оттървеш и няма да имаш щастлива и пълноценна връзка с него.

02.05.15
12:13

Здравей, аз съм ти набор и имам сходен проблем с твоя. Занимавам се със силов трибой(поне искам да се занимавам) тренирам с най - голямо удоволствие и искам да се занимавам с това и в бъдеще. Искам и да се състезавам, но както се подразбира, родителите ми не ме подкрепят. Най-често ми казват нещо от сорта “не можа ли нещо по - свястно да измислиш” ; “що за глупост е това” и т.н. Това, което смятам да правя, е да продължавам да се развивам и да им докажа, че това е за мен. Разбира се, има още много време докато завърша(не че 2 години и нещо са много де) и до тогава всичко може да се промени, но това е едно от малкото неща, които върша с удоволствие и за които съм мотивиран. И мене също ме наказваха без фитнес много пъти, мислели, че ме разсейва :Д обаче аз съм успявал понякога да си ходя тайно. Според мен колкото повече натискаш и не се даваш, толкова повече ще разберат вашите, че си сериозна и наистина много искаш да се занимаваш било то със спорт или с учене в Симеоново. Успех !

02.05.15
12:15

Здрасти Силвия и добре дошла във форума!
Включвам се да те подкрепя в решението да спортуваш и да кандидатваш в МВР Академията. Сестра ми завърши миналата година и в момента продължава Магистър Право като след това идеята е да продължи още нагоре към Докторантура. Всички завършили Академията веднага започват работа в структурите на МВР, така и тя, като в момента е на доста интересна и отговорна длъжност.
Аз не съм следвала и завършила в България и общо взето нямам представа как е с обучението в университетите тук, но смея да кажа, че МВР Академията е едно добро начало и, в зависимост от целите и желанието ти, можеш да се развиеш във всяко едно отношение на едно прилично ниво :) (скромно казано).
Ако това е твоето желание и си решила твърдо, информирай се за самата структура, за възможностите, информирай и твоите родители, за да им дадеш достатъчни аргументи и да осъзнаят, че целта наистина е смислена и те подкрепят и действай. Успех и ще те следя!

казано от Silvia Koleva на 02.05.15, 11:40:

С приятелят ми работата е друга той нагоре няма да учи а и според него искам да уча там за да си търся да ме ...... някой .

С такова отношение се чудя как още не си му набила шутовете и да ходи да се спасява ;) Този филм, с това отношение, съм го гледал при познати. Вярвай ми, няма хепиенд ;) Единственото, което се получава са много нерви, излишни драми и проблеми. Дай му отговор на ултиматума още отсега и го прати в десета глуха :)

П.П. 5х8х60кг клек на 50кг лично + 3х5 лицеви на една ръка - много яка! :) Браво!

02.05.15
12:28

Допълнение към Тръна - понеже забравих да спомена и за това. Намери си човек, който е точно като теб и с който имате много общи черти, за да може да се допълвате взаимно. Такива, които не смятат да се развиват и изобщо не те подкрепят, нямат място в твоя живот. Поне такова е моето виждане. :)

02.05.15
14:21

Подкрепям всичко казано от колегите- хора, които не те подкрепят и не разбират какво правиш и защо, нямат място в живота ти.
Родителите не можеш да си ги избереш, още по-трудно да ги промениш. Поне не се самоизмъчвай с гаджета, които те ревнуват, тормозят психически, не споделят целите ти и дори не искат да се развиват по-напред. Това са загубени каузи. Всеки с по-голям опит ще ти го каже.
Ники добре го е казала - прочети си няколко пъти думите й, защото са много верни. :)

03.05.15
14:47

Много сте мили всички благодаря за подкрепата^^ вчера говорих с приятелят си излязах  к.......а и общо взето се наду.

Вчера бягане
800 m 3.59 което е плачевен резултат .
Бягане по стълби 4х10 етажа само качване .
Набиране 3х 10

Храна за вчера
1 3 филета бяла риба и салата с рукола чери домати и кпраставици
2 Фурми
3 Пилешко с авокадо и задушени зеленчуци
4 Протеинов шейк
5 Телешко месо на  скара с пюре от грах и авокадо
6 150 гр извара

Днес -без тренировка
1 оризова палачинка с пълнеж от сирене ,филе и маруля
2 Телешка супа
3 100 гр лешници
4 Задушено заешко и зеленчуци
5 150 гр извара

Хубав ден ^^^^

Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 03.05.15 16:29.

03.05.15
16:25

Здравей, Силвия! Поздравления за тренировката и решенията, които взимаш!

Искам само да те помоля да редактираш тази дума

казано от Silvia Koleva на 03.05.15, 14:47:

излизох

(мисля, че искаш да напишеш “излязох”), защото аз 5 пъти препрочитах мнението и предните 10, за да схвана смисъла и да разбера, че съставям грешното словосъчетание.

По-здрави!

03.05.15
16:28

То пък и едни решения  и аз взимам.
Мерси за поправката сега ще го оправя .

03.05.15
16:29

3х10 набирания е супер резултат, особено за 16 годишно момиче. Явно доста си тренирала досега, доста сила има в теб.

03.05.15
16:32

Ам благодаря много когато ходех на акробатика правехме набирания :D и мисля ,че в момента до известна степен си изливам някъде ядът .

казано от Silvia Koleva на 03.05.15, 14:47:

... вчера говорих с приятелят си излязах  к.......а и общо взето се наду.

Сори, че се намесвам, ама ако т.нар. ти “приятел” ти е казал това, вече трябва да си му била шута! А като се е нудул, дори по-лесно ще излети! (devil)
Тюююююю.... изнервям се, бе! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.05.15 18:50.

05.05.15
18:34

Уфф вчера бях доста ядосана и натъжена и тренировката не я биваше а и храната ....

Храна 04.03
1 2 Банана ,2 лъжици тахан
3 Биволско мляко с канела и настъргана кора от лимон
4 100 гр  орехи
5 Картофено пюре на фурна с месо и зеленчуци,салата със спанак,маруля,целина и чушки
6 Протеинов шейк
7 Съомга на тиган с котедж сирене и задушени зеленчуци
8 150 гр извара

Тренировка
1 70 скачащи напади 2 серии
2 Клек със широк разкрач 40 кг 5х10
3 Клек със събрани крака и дъмбели 30 кг 5х10
4 Хип тръст 30 кг:D 4х15

05.05

Храна
1 4 Филии пълнозърнест хлюб с масло и филе
2 Телешка пържола и салата от чери домати,киноа,авокадо и маслини
3 Шейк
4 ще си правя спаначени кюфенца на фурна :D и някаква салатка
6 извара

Тренировка
04:50
Тичане -800 м -3.57 блякс ужас :(
после направих малко набирания 3х5 и кофички 3х5
защото бързах за училище:D:D
после
1 Френско 10 кг 4х10
2 лицеви  опори dive bomber 3x3
3 Търкаляне на колелче за корем 5х10
4Повдигане от лег 5х30

06.05.15
17:29

Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 06.05.15 17:32.

Kristiqn Svilenov

07.05.15
10:53

казано от Silvia Koleva на 02.05.15, 11:40:

Цялата работа е ,че искам да кандидаствам в МВР академията .

Ти за полицайка си идеална.

Мнението беше редактирано от Kristiqn Svilenov на 07.05.15 10:58.

07.05.15
22:21

С приятелят ми работата е друга той нагоре няма да учи а и според него искам да уча там за да си търся да ме ...... някой .

Приятелят ти не е прав и трябва да преосмисли твърденията си - за тая работа не ти е нужна МВР академията. Аз обаче си представих следната ситуация - баща ти ги чете тия неща... приятелят ти го чакат някои болезнени моменти :D ... Относно нормативите не мисля че ще са ти някакъв проблем, не знам какви са точно, но аз в 9 клас ги покривах, че и отгоре (или поне треньорът ми така твърдеше, може и да ме е излъгал :D)

08.05.15
15:40

Еми разделих се с приятелят си просто защото с цялото си лицемерие ми е говорил как аз съм к.......а а той е спал с моя съученичка . И по лошото е че разбрах от страничен човек само не разбрах защо бяха всички тези драми и лицемерие .Не знам дали да се радвам или плача че вече не сме заедно .Лошото е че и той ми е в класа и ще се налага да ги гледам всеки ден хубавото е, че вече няма да се възмущава на желанията ми за бъдеща професия.

Давам меню и тренировка за вчера и днес и се надявам лапотопа ми да се оправи скоро и да успея да кача и снимки .

07.05
Храна
1 2Кокосови палачинки  с мед и шипков чай
2 Бъркани яйца с масло и зеленчуци
3 Пълнени чушки с карфиол и пилешко месо,салата от репички авокадо  и чери домати
4 2 Банана;
5 Спагети със сос от авокадо ,и гъби
6 150 гр извара

Тренировка.—не ходих да тичам понеже не се чувствам добре .
1 Повдигане на щанга от тилен лег-3х10
2 Лицеви опори 2х25
3 Снач 2х7
4 Руско извиване  на швейцарска топка с диск 10 кг 4 х10
5 Молитва 4х20 20 кг
6 Ренегатско гребане -4х15—-10 кг

08.05
1 Пилешка пържола ,заквасена сметана и салата айсберг
2 Фурми
3 Пица от  яйцен блат
4 Телешко с гъби и маслини ,салата
5 150 гр извара

Тренирвка
И днес сутринта не ходих да тичам защото котето ми е избягало и общо взето нямах настроение:( :(
Но все пак след училище потренирах за да се разсея и се получи горе долу после се сетих че го няма и едвам сдържах сълзите си

1 Скове върху босу топка -3х30
2 Клек със широк разкрач -50 кг-5х8
3 Бг клек с дъмбел - 5 кг-5х8
4 Глатеус ритник -4х25 за всеки крак

И доволна съм че наште се съгласиха да му пуснат в Неделя :D:D

Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 08.05.15 15:54.

Според мен трябва да се радваш ...да ,сигурно сте имали много хубави моменти ,но за какво ти е ако не те подкрепя . Не казвам ,че трябва да споделя твойте виждания ,но защо да ти прави пътя към щастието по-труден ?

Радвай се, че си се отървала от този пухльо ;) (пухльо = путьо + мухльо) :) Сигурен съм, че ще намериш някой, който не само да те подкрепя, но и да има сходни интереси :)

Относно котето - как се е изгубило и къде?

08.05.15
16:01

Лошото е че имам високи изисквания за човека до мен и май ще си остана сама мех
А за котето  пускаме го да седи на балкона  и толкова вчера го пуснах пак но като отидах да го прибера го нямаше от снощи го няма и ми се реве.....

Kristiqn Svilenov

08.05.15
16:05

казано от Silvia Koleva на 08.05.15, 16:01:

Лошото е че имам високи изисквания за човека до мен и май ще си остана сама мех

Кажи си изискванията поне.

Силно се съмнявам да останеш сама ;)

А за котето - писал съм ти :)

08.05.15
16:09

Ако допускаш приятелят ти да те нарича к.....а, изискванията въобще не са ти високи, напротив - трябва да ги вдигнеш доста. Скапана работа е да ходиш с някой от класа, аз само с някой от училището се набутах веднъж и повече не повторих, а от класа още по-зле - всеки ден се виждате и още 20 човека + 5-6 учители-клюкари ви се месят във връзката, караниците и т.н. За добро е, че си се разделила с него, казах ти по-рано, че това са си момчешки комплекси за малоценност - да не излезе той “прецакания”, защото ти искаш след 2 години да заминеш да следваш някъде, където има повечко мъже - дай да спи с някоя приятелка. Цели се много по-високо!

08.05.15
16:13

Ами мислех че може да излезе нещо ама жестоко съм се заблуждавала няма значение вече разделихме се само ме е яд че аз глупачката се опитвах да направя нещо за връзката ни а той е ....... с няква да не я описвам.Още повече ми е тъпо че ще гледам всеки ден. Относно изискванията ми не смятам да ги споделям точно тук (тва към по горният потребител)

08.05.15
16:16

Котето е много вероятно да се върне скоро...Сега е пролет ,животинките са разгонени.Ако е мъжки особено е отишъл да вършее и ще се прибера,може би с няколко белега от схватки...А за бившото ти момченце по-добре се радвай,че сте се разделили.Едно от най-важните неща във връзката е човека до тебе да те подкрепя и мотивира да се развиваш,а не точно обратното...В моето училище имаше няколко излъгани така-образованието или приятеля и на 19 години вече майки.

Kristiqn Svilenov

08.05.15
16:22

Че ти си разказа целия личен живот тук, а не можеш да си кажеш изискванията... Или просто ти е приятно да хранят бившия ти?

08.05.15
17:45

Боже, ма ти си само на 16, има дооооста годинки, докато си позволиш дори да си помислиш, че ще останеш сама. (а и си имаш котка; ;) )
И пак Ники е уцелила в 10 според мен -  имала си ниски критерии. Тепърва ще срещаш все по-успели, сексапилни, умни, мотивирани и по-важното-самостоятелни! мъже и ще се чудиш как си се прежалила с човек, който те е ползвал за боксова круша - емоционално де.

09.05.15
13:40

Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 09.05.15 13:41.

10.05.15
15:08

10.05 без тренировка

1 Домашен дюнер
2 Шепа лешници
3Свински дроб на скара с пюре от авокадо,тиквички и няколко задушени гъби в масло
4 Кокосов шейк
5 Лазаня с листа от зеле
6 150 гр извара

Движение -обикаляне по магазините с моите сладурки:D и малко танци вкъщи сутринта*blush*

И много ама много съм доволна че довечера ще отида на отварянето <3<3

Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 10.05.15 15:24.

11.05.15
19:31

11.05
Тренировкa-Горнa чaст

1 Клек със щaнгa -1@40 кг,2@50 кг,2 @60 кг,1@70 кг
2 Сумо тягa -2@30,2@50,1@60 кг
3 Хип тръст 5х50 кг
4 Глaтеус ритник -5х30 зa всеки крaк
5 бг клек 20 кг 5х15
Хрaнa
1 2 тaхaнови хлебчетa,с мaсло
2 Сaлaтa от цвекло,целинa,домaти,рибa тон
3 4 телешки кюфтетa нa скaрa,зaдушени зеленчуци
4 Протеинов шейк
5 Свински пържоли със синъо сирене и сметaнa с гъби и сaлaтa aйсберг
6 Извaрa

15.05.15
19:10

12.05
Храна

1 полвин пъпеж и 2 ябълки
2 Кисело мляко с настъргана кора от лимон и орехи
3 4 варени яйца,домати,сирене и масло
4 Задушен ориз със зеленчуци и пилешко
5 Шейк
6 2 филета съомга,салата от целина,спанак,чери домати и настъргани ядки
7 Извара

Тренировка
  1   04:50 800 m-3.52

2 по-късно сладобяд .
1 Лицеви опори 1х22
2 избутване на дъмбели от лег 10 кг-5х5
3 Сгъване с дъмбели 10 кг-5х8
4 Ренегатско гребане 10 кг-4х8
5 Бент преса с дъмбел 5кг-4х8
6 Молитва 20 кг-4х10

13.05
Храна
1 4 пълнозърнести сандвича с масло ,пилешко филе и домат
2 4 парчета тиква с канела
3 3 свински пържоли(бяха малки:D) ,задушени зеленчуци
4 Шейк
5 Пълнени свински шницели,някаква салата(не си спомням каква:D)
6 извара

Тренировка долна част
04ч. побягах малко от Несебър до Слънчев бряг:D по плажната

по-късно
1 Клек със скок-2х50
2 Клек със щанга 2@40 кг,3@60 кг,2@70 kg
3 Бг клек 20 кг дъмбел-5х4
4 Хип тръст-50 кг-4х10

14.05
Храна
1 4 филета бяла риба,задушен ориц със спанак и гъби
2 2 банана
3 Запечени картофи на фурна с бутчета
4 Шейк
5 2 Пилешки пържоли с бадемово мляко и къри и зелунчуци на грил

Тренировка
1 Бягане пак от Несебър до Слънчев бряг

1 Набиране 3х10
2 Френско сгъване 30 кг-5х7
3 Гребане с дъмбел 10 кг -5х8
4 Коремни преси с 10 диск 3х15
5 Ренегатско гребане 20 кг-5х5
6 Повдигане на краката от стенд-4х15

15.05

Храна
1 2 кокосови палачинки с пилешко филе и маруля
2 Бадеми
3 Съмга във фолио със зеленчуци и котидж сирене
4 Шейк
5 Телешка пържола и някаква салатка ще видя каква

Тренировка
1 800 м-3.52

2 1 Качване върху пейка с 10 кг 3х10
2 Сумо клек 30 кг-5х8
3 Глатус ритник-3х30 за всеки крак
4 Напади с лост 20 кг-5х5
5 Глатеус мост на 1 крак с лост -3х10

Skål;);)

16.05.15
15:16

16.06
Храна
1 Пилешка пържола със заквасена сметана и орехи
2 Купичка ягоди
3 Задушени зеленчуци разни спанаци аспержита и гъбки и 5 филета бяла рибка овкусена с лимон и копър
4 Шейк
5 нямам идея най-вероятно ще си направя кюфтета от телешко месо и някаква салата
6 Извара

Тренировка
сутринта не ходих да тичам предпочетох да поспя

Тренировка -Горна част

1Флайс с дъмбели 20 кг-4х9
2 Френско 20 кг лост-4х10
3 Пулоувърс дъмбел 10 кг-4х10
4 Руско извиване с диск на швейцарска топка 10 кг-5х10
5 Повдигане от стенд-3х25
6 Търкаляне на колело-3х30

18.05.15
00:04

17.05.2015 г.

Храна

1 2 кивита и полвин портокал
2 Омлет със сирене и шунка и зелена салата
3 Лешници
4 5 Телешки кюфтета и задушен ориз със спанак
5 Шейк
6 Свинска пържола и салата от целина ,рукола маслини и чери домати
7 150 гр извара

Тренировка- Долна част
06ч-150 подскока на въже

Следобяд

1 Клек с лост -2@40кг,2@50кг@,1@60,1@70
2 Сумо клек 30 кг-5х20
3 Напади с лост 20 кг5х20 ца всеки крак
4 Сумо тяга 50 кг-5х10
5 Хип тръст 50 кг-5х10
6 Глатеус ритници -4х35 за всеки крак

Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 18.05.15 01:28.

24.05.15
04:26

Напоследък нямам много време да вписвам отчети но си тренирам редовно храната също е наред .Миналата седмица нямам почивен ден затова Събота и Неделя са ми почивни или поне така планирах за Съботата но сутринта  като се събудих ми се добяга.

Храна 23.05
Кофичка и полвин кисело мляко с настръган лимон и 250 гр ягоди
5 Бъркани яйца с масло и 250 гр зелена салата
3 Филенца съомга и задушени зеленчуци
4 250 гр заквасена сметана
Свинска пържола със сметана и синъо сирене

150 гр извара

Тренировка
Бягане от Несебър до Слънчев бряг

Амм има един пич във фитнеса за който разбрах че ще кандидатства в Симеоново и е доста симпатичен и т.н и винаги се засичаме и понякога си хвърляме погледи но и двамата сме срамежливи:D и много искам да го заговоря ама не знам как.

Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 24.05.15 04:58.

24.05.15
12:00

Ако не друго, то поне сте във фитнеса, винаги можеш да се направиш, че имаш серии там, където прави той :Д
П.С Само внимавай с килограмите, да не го комплексираш, в случай че си по-яка от него :Д

Мнението беше редактирано от ddd на 24.05.15 12:05.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1