химия и натибиотици

Темата е заключена.
TH

07.01.06
20:02

Преди 4 дена си рагнах парвата ампула дека.А сега сам болен на хапове.Може ли да се появят някакви усложнения.Трябва ли да спра деката

07.01.06
20:20

Най много да умреш...
Нали знаеш за ония дето умря миналата година щото взимал стероиди и си пием антибиотика едновременно...

TH

08.01.06
12:36

:shock: уфф значи да сам спокоен

08.01.06
13:38

Не е за тук тая тема ....

08.01.06
15:21

при някои антибиотици като страничен ефект се наблюдава изтъняване и отслабване на сухожилията ,затова при нормалните хора има опасност от скъсване на ахилеса(най натовареното сухожилие при неспортистите),а направете си сметка при силови тренировки за какво става дума,също така повлияват и чернодробната финкция,така че сам си реши кое да спреш антибиотика или стероида:)

08.01.06
15:36

Ест че спира деката!Парво да са оправи!Тои болен нит може да тренира, нит да яде както трая, нит да уползотвори стероида,дори и да си го бие!

ST

08.01.06
19:35

спираш химията и кат свършип антибиотиците може пак да продалжиш зобта

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1