мускулна треска от клякане с щанга

FI

08.01.06
13:22

Здравейт на всички!От извесно време клякам с щанга ,но от последният път имам мускулна треска на седалищните мускули!Това добре ли е ? Да пордължавам ли да клякам,защото в фитнеса някой викат че било за “гъз”...ставал голям гъза и такива неща други пък че задължително трябва да се кляка....та кажете си мнението!

KA

08.01.06
13:31

по принцип клека натоварва целите крака....без прасеца и седалищните мускули също....аз от началото също имах мускулна треска и на гъза....:Д..нормално е....прави си клекове според мене....нз...не вярвам да ти стане гъза нооо голям...

08.01.06
16:53

Ако човек няма някакъв здравословен проблем, мисля че задължително трябва да мине през клека.

08.01.06
21:33

Добре е не се притеснявай , значи си ги стресирал с невиждано до този момент натоварване

BR

18.01.06
21:37

клякаи си без да се притеняваш, това е наи-доброто упр. за крака. няма да ти стане по-голям гъза от клека.

MR

22.02.06
12:26

да няма да му стане голям ше му стане даже тъкъв малък като на рони  :lol:  клека е може би най-доброто упражнение за маса на бедрата но за гъза не съм съгласен че няма да порасне и той

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1