19.03.12
22:27
Здравейте, някой може ли да ми предложи приятен начин за овкусяване на извара, предполагам не е нужно да обяснявам защо. :D
19.03.12
22:31
#1
Слагаш вода и степче? Степчето има бая консерванти ама това знам аз.
казано от Марк Стефанов на 19.03.12, 22:27:
не е нужно да обяснявам защо. :D
А нужно ли е да ти се обяснява за какво служи търсачката в горния десен ъгъл???
Зехтин, ленено олио, черен пипер, къри, чили, босилек, магданоз (сушени или пресни), чесън...
Канела, какао, ванилия, плодове - сушени и пресни... (в сладките случаи аз предпочитам кокосовото масло за разреждане)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 20.03.12 12:43.
20.03.12
22:46
#4
Благодаря ви :)
04.05.15
10:52
#6
течен шоколад, домашен гейнър го наричам аз това