08.01.06
12:27
[quote author=“dido__”]просто той е невероятен в последния му мач срещу Musashi го ощетиха
Ми да!Руслан даже след мача си го каэа.
Че си знаел че трябвало да нокаутира мусаши че да не може да му успорят победата.
08.01.06
16:41
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]То май и Коко Тайсъна съм виждал да се бие в лигата
Да той не е в К1 АААААА иначе Коко ме кефи (2-3мача сам му гледала де)че не се хаби,опипва почвата и с един ход печели мача.Много ми е симпатичен.Хитрее яко
Коко играе на КА 1 не на К 1 :)
Освен да се изложи още толкова, друго няма да постигне.
Но пък ще ми бъде интересно да го видя там :)
За това се говори от доста време, дано да се случи
Освен да се изложи още толкова, друго няма да постигне.
Но пък ще ми бъде интересно да го видя там :)
За това се говори от доста време, дано да се случи
Не го виждам без крака , а също такае и свалил доста кила
Може пък да разрешат отхапването на уши дотогава
[quote author=“dido__”]ххахаха що ве да не би да е отхапал на някой ухото
Еми как да не е , на Ивендър Холифилд мисля че беше, като видя че оня ще го бие и му отхапа 1/3 от ухото
хахахаха няма право просто,между другото снощи като гледах К1 и коментатора каза че организаторите на К1 предлагали няколко пъти на Майк Тайсън да се състезава,но мениджърите на Майк отказвали,понеже така щял да бъде забравен и нямало да печели по толкова пари колкото в бокса.Аз също мисля така макар да искам да го видя в К1
05.03.06
21:11
Пълна бруталия :twisted: Много готин турнир!! ЮФС още по брутално ... имам към 10гб филмчета и клипчета всякакъв бой, ако някои каже как да ъплоадвам, ЛС, а до тогава дерзаите :)
В UFC е истината това е истински бой, а всичко друго е просто спорт.
16.03.06
09:37
Кой точно K1 Grand Prix 2005 ?? в Токйо, Сеул, Осака или Вегас?
За мен Мирко Кро-Коп Филипович си е номер едно :twisted: . Мусаши е изрод също
16.03.06
16:27
Jerome le Baner не е във формата в която е бил през 90-те,и пак добре игра през 2005.според мен само той е човека,който е спосбен в момента да бие Шийлдс.le Baner има убииствено дясно маваши с което може и слон да нокаутира
аз от скоро се запалих да гледам к1 и изкам да попитам.има един негар с много маса и релеф изглижда мощен и тежи 170кг. ама не е толкова добър в боя, та как му е името?
18.03.06
10:58
Bob Sapp “The Beast” се казва и е най-грозната свиня, всички добри го мачкат :D
19.03.06
20:08
Вярно че мн бой яде :) Иначе е нечовешки голям :wink:
Наистина яде бой но последната среща го гледах срещу Мусаши и бях изненадан от напредъка който беше постигнал..беше станал много по техничен и издържлив и срещата беше доста равностойна но накрая вдигнаха за Мусаши.Мисля че след време може и той да бъде следващия победител в K-1