Ummagumma

Темата е заключена.
Прескочи до:

Ами 8 беше много на кантар,но я изтичах с много зор за времето,което оставаше. :)
Иначе искам да успея за 20 мин 10 обиколки ( хахахах,някакви мноогоо далечни планове )

P.S. :МУхахаха,имам си нова страница!!! (grin)

Мнението беше редактирано от Море Синьо на 01.05.15 20:21.

01.05.15
22:41

казано от ddd на 01.05.15, 17:38:

казано от Море Синьо на 01.05.15, 12:04:

21 мин- 8 обиколки на горната писта

Брее, 4.8 км. за 21 мин. хич не е зле !

13,7 км/ч

Мнението беше редактирано от Marccus на 01.05.15 23:50.

Днес посрещнахме вуйчо ми от Щатите.Няма да тренирам и мисля да си изям всички шоколади( а те не са малко) и да си пия вино.Хич не ме е срам и ако стана мега дебела оставям на мега-дебелото-ми-аз да се оправя. :D
Хубава вечер и утре ще се запиша с едно тичане някъде

03.05.15
22:35

Вуйчо ти да не е някой шоколадов магнат? :D

Българският Уили Уонка :D

Тъй като тази седмица ми е почивна (няма лекции,няма упражнения),съм решила 3 дни от седмицата да тренирам двуразово и да карам колело.

Вчера:  сутринта тичах на Витоша с Ной. 6 км и нещо,но без да искам си изтрих времето и целия запис за бягането-тотален инвалид съм по отношение на боравене с айфони и приложения.

Храната ми беше само салатена.Но следва да се вземе предвид,че в неделя ядох агнешко,салати,шоколади,ядки  направо съм готова да правя курбан всяка година на тая дата,че оцелях .Водата- 3 л.

обяд : зелена салата с някаква адска смес,която си направих от авокадо,синьо сирене и малко горчица + 300 гр. ягоди

към 15.30- сушени сливи.Купих си ги от Лидъл и съм мега доволна

19.30- пак голяма салата със скариди на тиган и някакви сирена.

Напоследък правя някакви чутовни комбинации,които в момента на ядене ми се струват супер,но точно 1 час по-късно положението е страшно :D

Днес :

10.00-10.45 : https://www.youtube.com/watch?v=dlR6AQsywYA
(тая мадама я намерих,докато търсех някакви упржнения и програми за майка ми,които да може да гледа и повтаря,и доста ми хареса какво стъкмява )
Към 7 ще отида да тичам на Раковски.Причината да не го направя сутринта е,че и приятелят ми иска да дойде с мен,което доста ме радва,защото аз постоянно го изнудвам да тренира с мен,а той все не ще и не ще

05.05.15
12:58

Обаче, откакто каза че си имаш приятел, услужливите съвети намаляха драстично (wasntme)

05.05.15
13:32

Главната цел на подобно уточнение, тактичното “Не ме заниамвайте” :Д
Въпреки че преди това Джеймс ги разконспирира и те още тогава се отказаха :Д

Мнението беше редактирано от ddd на 05.05.15 13:36.

05.05.15
13:37

Само аз ли чета заглавието на дневника като Unamamuna ? :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1