04.05.15
19:56
Здравейте,то се е видяло,че аз на село като отида режими не мога да спазвам (giggle) ям си като разпрана,та относно режима на храна ще го направя от днес 4.05.15 да влиза в сила :) А иначе относно тренировките те влязоха в сила още на 1-ви,ТРХа доста ми хареса и ме натовари,после имах мускулна треска на ръцете,краката,корема (giggle) , но определено ми хареса. Искам да изхвърля напълно боклучавите храни от менюто си,но уви трудно ми беше тези дни,от утре обаче започвам сериозно и отговорно!!!
Още от сутринта днес не ми потръгна деня,много се ядосах.. сутринта се наложи дружката с която тичам да отсъства и се отказах от тичането,нямах и сили да правя упражнения,затова се отказах.. и храната като цяло днес не ми харесва особвено,много малко е,по-късно ще изчисля калориите , които трябва да поемам всеки ден и ще се придържам към тях. та храната днес-дом.кис.мл+ябълка,салата/маруля,домат/,ябълка,туршия,сирене,1/2краставица;
Днес си огледах корема (giggle) като цяло останаха гадните и досадни паласки,но това ще се оправи с правилното хранене (F)
П.П: 2-дена подред си купувах Л-карнитин с вкус на ябълка (Isotonic Drink,Isopower) харесва ми,може би ще си взимам за напред по-често. Един въпрос: Л-карнитина се пие само в дните когато тренирам,нали? Не знам,дали тази марка е качествена :)
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 04.05.15 19:59.
05.05.15
09:44
Добро утро :)
Трен:2 обиколки на парка+10спринта.. слаба работа
ТРХа :)
3серии от тези упр(снимки)
снимка 1 - по 12по вторения;
снимка 2 - на ръка по 10 повт.
снимка 3- по 15
снимка 4- 2х10+1х20
снимка5- по 10повт.
1х50напади
1х10на крак задни напади
20къси коремни
Храна:
З-дом.кис.мл+3ч.л.овес.ядки
О-салата/маруля,краставица,яйце/
С-ябълка
В- .. още не знам
Приятен ден :)
П.П: искам да добавя някакъв фет бърнър или Л-карнитин,някакви препоръки? :)
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 05.05.15 09:46.
Лайквам ти тренировката, ама дислайквам яденето |-)
казано от Queen Cobra на 30.04.15, 17:37:
E, какво се хванахте сега да ме обарвате
Tака го прочетох първия път :D
05.05.15
11:24
Снимка 2 по 10 повторения? Искам да видя :) Аз не го мога (а имам 70кг лежанка ;) )
Не ти трябва никакъв бърнар. Ти и без това не ядеш.
Л-карнитин -полезен е, но не за отслабване бих ти го препоръчала, а заради общите му ползи.
1 шишенце като тези горе е 2-3 лв.- за същите пари си вземи доза протеин от бара на фитнеса. Много по-полезно ще ти е, особено с това бебешко хапване.
Отново грубо и безцеремонно ти нареждам, накрая да вземеш да ме блокираш :)
05.05.15
20:36
Ехеее... :) този TRX изглежда ще да е нещо интересно :) само да те попитам: къде ги закачаш тези чудесии, някакво специално приспособление трябва да имаш, нали?
Подкрепям всички мнения относно храненето ти, всичко е супер,
ама количествата са твърде, твърде малко...
За здраво тяло ти трябва движение, почивка (сън) и енергия, не може само на батерии (=подкожни мазнини) ...
05.05.15
22:23
казано от Tsvetelina на 05.05.15, 20:36:
Ехеее... :) този TRX изглежда ще да е нещо интересно :) само да те попитам: къде ги закачаш тези чудесии, някакво специално приспособление трябва да имаш, нали?
Подкрепям всички мнения относно храненето ти, всичко е супер,
ама количествата са твърде, твърде малко...За здраво тяло ти трябва движение, почивка (сън) и енергия, не може само на батерии (=подкожни мазнини) ...
Закачам го на вратата,когато хапна повече и качвам а искам да си бъда същите кила,без да свалям надолу,само да оформя
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 05.05.15 22:31.
06.05.15
14:52
Честит празник на всички , които днес празнуват,нека името им носи само успехи и здраве,нека постигнат всичките си цели и да вярват в себе си !!! :)
Днес: крос+ доста си поиграх на лостовете,оказа се,че ми харесва(нищо,че съм начинаещ на –0ниво),днес едно момче ми показваше неща и ме учеше,разбира се трябва практика и много лицеви. Охх а как ме заболяха ръцете (giggle)
Преди време обещах снимки,днес си снимах корема,съжалявам за лошото качество,малко и клетката на канарчето ми влиза в кадър(giggle) Ужасни са снимките...
06.05.15
15:02
Kоремчето ти е СУУУПЕР !!!
Мисля, че спокойно може да качиш мъничко маса/оформиш и така. Успех с хубавите момчета на площадката!
06.05.15
15:05
казано от Queen Cobra на 06.05.15, 15:02:
Kоремчето ти е СУУУПЕР !!!
Мисля, че спокойно може да качиш мъничко маса/оформиш и така. Успех с хубавите момчета на площадката!
Коремчето доста още има за стягане а и с тия паласки,трябва да ги махна,иначе БЛАГОДАРЯ
06.05.15
15:14
паласките са повече в главата ти :) не се вманиачавай в крайности, коремчето е плоско и тонизирано и личат малко плочки, просто си тренирай за кеф ;)
06.05.15
15:20
казано от Queen Cobra на 06.05.15, 15:14:
паласките са повече в главата ти :) не се вманиачавай в крайности, коремчето е плоско и тонизирано и личат малко плочки, просто си тренирай за кеф ;)
Благодаря за думите :)
И на мен ми харесва коремът ти, нямаш нужда от сваляне, само малко дефиниция с тренировки, преди при мен най-голямо влияние сякаш бяха оказали планковете, не изолирани упражнения като коремните преси. :) Успех! Вземи се снимай в цял ръст и в лице с по-добро качество, за да започнеш работа по-скоро при мееен! :P
P.S. И аз си имам летяща тварчица - Крамеров папагал. (nlove5)
06.05.15
16:05
И все пак без отказване,предстои доста работене за плочки и да ги махна паласките,които ще ми избудът очите
06.05.15
16:09
казано от Nickie на 06.05.15, 16:03:
И на мен ми харесва коремът ти, нямаш нужда от сваляне, само малко дефиниция с тренировки, преди при мен най-голямо влияние сякаш бяха оказали планковете, не изолирани упражнения като коремните преси. :) Успех! Вземи се снимай в цял ръст и в лице с по-добро качество, за да започнеш работа по-скоро при мееен! :P
P.S. И аз си имам летяща тварчица - Крамеров папагал. (nlove5)
Ей голям сладур е папагалчето и аз на село си имам корели.
Мислех,че си ме забравила,добре обещавам утре до обяд пращам снимка и аз много искам да работя с теб (F)
И аз ти желая успех!!
П.П.:сериозна съм за снимките,просто нямах време.
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 06.05.15 16:11.
07.05.15
06:58
Добро утро,
храната от вчера:2яйца,2банана,3ябълки,4малки парчета кекс,салата/краставица,домат,маруля/,мялко ядки(кашу,орехи,лешник,бадеми),сирене :)
Направих си микс от финни овесени ядки,орехи,сушени плодове,кашу,лешници и бадеми :) Сложих ги в кутия и ще си правя всяка сутрин за закуска с домашното кисело мляко.
Сега е време за сутрешния крос,не знам дали ще имам време да си поиграя на лостовете или направо се връщам в нас да направя 150коремни и няколко планка.После ще напиша и яденето (sun)
Тези дни напрежение,изпитвания,а искам да се справя с всичко успешно,защото гоня успех!! Стискайте палци и успешен ден!! :)
07.05.15
20:50
Страхотна закуска! Ей това е kickstart day breakfast :)) ако искаш сложи и някакви сурови семена - слънчоглед, мак, сусам и др. Има разни сурови миксове, поръска за хляб, ей такава си вземам аз, страхотни са с кис. мляко - голям бъркоч :)
07.05.15
20:53
казано от Tsvetelina на 07.05.15, 20:50:
Страхотна закуска! Ей това е kickstart day breakfast :)) ако искаш сложи и някакви сурови семена - слънчоглед, мак, сусам и др. Има разни сурови миксове, поръска за хляб, ей такава си вземам аз, страхотни са с кис. мляко - голям бъркоч :)
добавих и канела :)
08.05.15
09:13
казано от Ники Асенова на 07.05.15, 20:53:
казано от Tsvetelina на 07.05.15, 20:50:
добавих и канела :)
Става много вкусно, нали :)) А специално канелата на мен ми спомага и за по-бързия метаболизъм.
Мнението беше редактирано от Tsvetelina на 08.05.15 09:14.
08.05.15
09:34
Добро слънчево утро на всички :)
Храната от вчера: кис.мл+овес.ядки,канела,сушени плодове и др видове ядки;ябълка;салата;картофи а ла Джейми Оливър;шоколад
Откакто започнах да тичам и да вися по лостовете апетита ми стана двоен,по-цял ден съм гладна (giggle)
Днес крос,опити на лостовете(от тях яка мт на ръцете,пък и корема ме боли от тях или може би от тичането)
Корема лека полека се нормализира,и когато сутрин стана към 6:30 и си свършва работата хихиххх,много се радвам :)
Чувствам се много добре след тичането и тренировката,в къщи правя и упражнения,днес,обаче коремните си ги правих в парка,а за планк не знам дали ще имам сили :( ... ТРХа беше вторника,и може би ако остане време утре,ако не неделята
Храна: дом.кис.мл+микса,който споменах в миналите публикации (inlove) ,като втора закуска-ябълка,довечера дописвам храната и ако направя някой и др. планк :)
Успешен ден (F)
09.05.15
06:46
Добро утро :) Как сте?Аз пак се въртях и не можах да спя...
затова реших да стана рано и днес.Към 7:30ще изляза да потичам в парка,ще правя опити на лостовете,малко коремни преси и ще се прибера.Напоследък изобщо нямам време за нищо,и тази събота и неделя ще е така.. Имам за класно да уча,а решихме с приятели да се съберем и да гледаме филм,това автоматично означава,че и тази нощ няма да се спи,а утре трябва раничко да стана и да се приберя у нас да учаа много здравоо!!
Храната днес ще бъде излагация,само ако не се сдържам (giggle)
Закуската-както обикновенно дом.кис.мл+новия микс,който си направих наскоро+повечко канела (inlove) по-късно ще допиша.
Благодаря Цвети,за прекрасните думи,мисля,че определено ТРХа е оправдана инвестиция,защото можеш да тренираш много части на тялото(корем,крака,глутеус,гръб,ръце,гърди)аз все още сън начинаеща с него,защото не му отделям достатъчно внимание,но определено не съжалявам за неговата инвестиция.Мисля,че ако го намериш някъде по-евтинко ще е чудесно!! Моя не е оригинал,а закупен от Лидл за 30лева :)
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 09.05.15 06:48.
09.05.15
21:44
казано от Ники Асенова на 09.05.15, 06:46:
Добро утро :) Как сте?Аз пак се въртях и не можах да спя...
затова реших да стана рано и днес.Към 7:30ще изляза да потичам в парка,ще правя опити на лостовете,малко коремни преси и ще се прибера.Напоследък изобщо нямам време за нищо,и тази събота и неделя ще е така.. Имам за класно да уча,а решихме с приятели да се съберем и да гледаме филм,това автоматично означава,че и тази нощ няма да се спи,а утре трябва раничко да стана и да се приберя у нас да учаа много здравоо!!
Храната днес ще бъде излагация,само ако не се сдържам (giggle)
Закуската-както обикновенно дом.кис.мл+новия микс,който си направих наскоро+повечко канела (inlove) по-късно ще допиша.
Благодаря Цвети,за прекрасните думи,мисля,че определено ТРХа е оправдана инвестиция,защото можеш да тренираш много части на тялото(корем,крака,глутеус,гръб,ръце,гърди)аз все още сън начинаеща с него,защото не му отделям достатъчно внимание,но определено не съжалявам за неговата инвестиция.Мисля,че ако го намериш някъде по-евтинко ще е чудесно!! Моя не е оригинал,а закупен от Лидл за 30лева :)
Благодаря за информацията, ако се реша да го взема ще се похваля :))
Ще го погледна, сигурно наистина си заслужава 30-така, ама пак много ми се вижда... :)
Ще се разтърся скоро.
11.05.15
09:21
Няма да дописвам храната изядена от мен почивните дни,защото това е сайт за здравословно хранене,а тази храна беше доста въглехидратна (giggle)
Днес трен:
тичане
3х10 набирания на успоредката с главата надолу(giggle) (голямо мъчение)
напади-напред 50
клекове-50
за корем:
8мин,4упр,по 30секунди
1упр. къси коремни
2упр. вдигане на крака от лег
3упр.планк
4упр планински катерач
+ малко разтяжки,опити за шпагати(оказа се,че съм мн ама мн голямо дърво и трябва да подобря гъвкавостта си )
:)
Закуска-домашно кисело мл+микса от овес ядки,орехи,сушени каисий,канела;
Въпросче:някой да знае качествена и истинска канела от къде да си взема,че моята свършва,а тези които се продават в кауфланд не струват и не ми харесват(не ми вдъхват доверие)
Приятен ден
казано от Ники Асенова на 11.05.15, 09:21:
Въпросче:някой да знае качествена и истинска канела от къде да си взема,че моята свършва,а тези които се продават в кауфланд не струват и не ми харесват(не ми вдъхват доверие)
Aз взимам от един био чичка при мене, казва че е директно смляна от корите. Но съм попадал на такива, на които пише “може да съдържа остатъци от ядки, яйца, глутен...” - тоест вторичен продукт от сладкарството... (dull)
11.05.15
10:31
казано от Pavel D на 11.05.15, 10:28:
казано от Ники Асенова на 11.05.15, 09:21:
Aз взимам от един био чичка при мене, казва че е директно смляна от корите. Но съм попадал на такива, на които пише “може да съдържа остатъци от ядки, яйца, глутен...” - тоест вторичен продукт от сладкарството... (dull)
Мерси :)
12.05.15
09:12
Трен:
2х 8мин за корем,4упр, по 30секунди по 4повторения на упражнение;
20напади назад
200squads
30коремни
разтягания
упражнения за дупе
Закуска- кис.мл+канела,овес.ядки,1ябълка
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 12.05.15 09:13.
12.05.15
12:03
казано от Ники Асенова на 12.05.15, 09:12:
Трен:
20напади назад
200squads
30коремни
разтягания
упражнения за дупе
Коремът се оформя страхотно! :) Поздравления.
Ама къде е канарчето? :))
12.05.15
17:21
казано от Tsvetelina на 12.05.15, 12:03:
казано от Ники Асенова на 12.05.15, 09:12:
Трен:
20напади назад
200squads
30коремни
разтягания
упражнения за дупе
:)Коремът се оформя страхотно! :) Поздравления.
Ама къде е канарчето? :))
Благодаря,ами мъти яйце :)
14.05.15
21:34
Добър вечер,напоследък нямам време,заради изпитванията и всичко е много забързано. Хранба от днес:ягоди,банани,ябълки,кашу, кайсиеви ядки,малко сушени боровинки,овес.ядки+кис.мл. Днес си взех годжи бери и имам въпрос мога ли да го добавя към мюслито си и как да го използвам?
24.05.15
18:46
Здравейте отново, надявам се да сте добре всички. Първо искам да ви честитя днешния празник (F) с пожелание за много успехи.
Причината да спра да пиша, е това , че не ми остава време, всичко е толкова динамично и времето се минава като неусетен миг..
Пазбира се, тренирам всяка сутрин обикалям парка, после се отбивам до лостовете , още начинаещ,но с много желание да се науча да правя нещо :) засега съм главно с опити на пейка и така, минава добре, доволна съм.Храната се оправи драстично,като в менюто си добавих многооо ядки (inlove) и повече домашна храна :)
Корема лека полека се оправя и мц е вече редовен,само дето започнаха и пъпките да се появяват отново.. което ме отчайва и не знам какво да правя,може ли някой да ми даде съвет как да се справя с тях :( (мразя гии)
Oтделно,че от доста време съм обещала снимки на едно прекрасно момиче,което искаше да ми помогне и да ме вземе на работа,а все не остава време да направя свестни снимки или да се харесам,искам да се извиня и да кажа,че съм сериозна и още държа на думата си, дори бих искала лично да се срещна с Nickie и да се разберем,разбира се,ако тя още иска и не ми е сърдитаа :(
Поздрави и благодаря за отделеното време :)
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 24.05.15 18:57.
26.05.15
09:17
Добро утро,как сте днес :)
Станах към 6:20 и излязох до парка да тичам. Направих 6 обиколки на целия парк и 2 на корабчето точно по средата на парка се намира то. Днес реших да пропусна лостовете (giggle)
Прибрах се и направих упражнения за корем-линк
Тези упр. ги правя от 2седмици и определено бавно,но славно лекинко така чувствам промяна,което ми харесва (party)
Закуската: към 9:20 ще бъде домашно кисело мляко+ микса,който си правя от овесени ядки,годжи бери,сушени боровинки,каисйеви ядки(inlove)
За обяд вкъщи има сготвена леща и салата от краставица и домати
Ще дописвам,когато се прибера от училище,поздрави и успешен ден на всички :Д (F)
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 26.05.15 09:18.
31.05.15
20:22
Добър вечер,бих искала да ви попитам от къде да си взема стевия и нали мога да заменя захарта и сладките неща с нея? Мога ли да я добавям на кисело мляко със плодове?
01.06.15
09:34
казано от Ники Асенова на 31.05.15, 20:22:
Добър вечер,бих искала да ви попитам от къде да си взема стевия и нали мога да заменя захарта и сладките неща с нея? Мога ли да я добавям на кисело мляко със плодове?
Здравей Ники!
Аз пробвах стевия на Суитли, течна, ама не е моят подсладител... Просто въпрос на вкус.
Сега мисля да пробвам друга марка, не съм се отказала, щом на толкова много хора има харесва, може би аз съм сбъркала производителя :) само се чудя какво да правя цялата бутилка на Суитли...
Иначе калориите в стевията са нула :)
Има една за около 12 лв. за 250 мл - стевия LUX, ей тази ще пробвам, а ако не ми хареса ще си продължа на мед :) и без друго съм като пристрастена към него сутринта :)
Успех с избора :)
Ще следя, защото и аз се интересувам от темата :)
Аз ползвам тази стевия LUX . Прави нещата сладки ,но също така придава и лек специфичен вкус на храната. Взимам си я от един био магазин точно на петте кьошета :)
Аз ползвам стевиа lux на сашета, продават се в едни такива големи трапецовидни кутии. Не съм ползвала друга, тази си я взех, защото ми се стори по-лесно да преценявам количествата, отколкото течния вариант. Дава специфичен вкус, но подслажда леко и приятно. За 2/3 кофичка кисело мляко + плодове слагам 2-3 сашета в зависимост от сладостта на плодовете. :) Не става толкова сладко колкото Активия примерно, даже и близо до това не е, но определено се чувства, че не е просто кисело мляко, едно такова, по-десертно се усеща. :D
02.06.15
08:56
Благодаря за съветитие,само не разбрах от кои магазини си я купувате или си я поръчвате ?
02.06.15
10:02
При мен я има в Пикадили и Кауфланд, мисля, че и Била също, може и другите вериги да я има.
27.06.15
13:40
Здравейте отново :)
Реших да отправя отново предизвикателство към себе си,без сладко и джънк!!..напоследък започнах да си позволявам и това не ми харесваа..има застой ..не е добре
Влиза в сила от утре до 31.07поне!!
тези дни ще споделя тренировките,храната и снимки :)
Ще наблягам на протеин и мазнини,по-малко въглехидрати :)
успех!!
29.06.15
11:50
New Motivation Anllela Sagra <3
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 29.06.15 12:39.
29.06.15
13:44
29.01.16
23:06
Здравейте,имам нужда от помощ,търся спорт за самоотбрана,някой от вас практикува ли бокс???Доволни ли сте??