06.05.15
16:13
Здравейте, от около седмица ми се появи подутина в областта на слабините, вляво. Като на моменти имам и болка и дискомфорт в тази област. Преди два дни ходих при личната лекарка, която ми каза че не напипва почти нищо, но ми даде направление за преглед при специалист хирург. Отидох още същия ден и след като ме прегледа каза че според него също не се наблюдава кой знае каква подутина. Откри ми разширени вени на левия тестис /варикоцеле/. Възможно ли е тая подутина да е от това? Щото като чета в нета за симптомите на варикоцелето нещо не се връзват с моите.
Притеснява ме да не се дължи на херния това подуване, защото преди около месец след вдигане на тежко се беше появила болка в същата област, която отшумя след три четири дни и така до началото на миналата седмица. Много съм притеснен. Дайте някакви съвети.
Не знам дали е внушение, но ми се струва че подутината става по голяма с течение на времето.
Имах 1 такъв случай . Относно Варикоцелето - до колкото съм чел е така . Моят случай беше преди 2/3 годинки . Имах възпаление на десния тестис . Страшни болки бяха и при пипане и при ходене . Малко топче се беше образувало . Пих малко хапчета и за 2 седмици отшумя . Човека ми каза , че може да се получи от много неща - хрема и др. такива простотии . Задължително при уролог . Ако болката продължи , 2ро мнение при др. специалист .
07.05.15
10:58
...варикоцеле или хидроцеле .. и да със времето може да се подуе още моето се поду доста бързо и стана бая голямо слава на доктора всичко мина нямам оплакване след операцията..така ,че на добър уролог който да те прегледа и така но едва ли ще се минеш без операция което и да е от двете рано или късно ще трябва да се оперира.Нищо сериозно не е но повече от месец ще си далеч от зала и изобщо от нормален начин на живот аз толкова почивах ... да болките са доста големи особено при хидроцелето 1 месец ходех като каубой но съм жив и здрав сега дано и за напред да е така със всички ни. ;)