07.05.15
23:42
Здравейте искам да попитам за някои неща относно тренировките ми. Значи тренирам вече от 3 месеца пия протеин на Pure Whey пих също Creatine Optimum Monohydrat . Въпросът ми е такъв , значи за тези 3 месеца имам напредък бях 68 кг , а сега съм 75 кг значи искам да наблегна на гърдите, защото от 3 месеца имам чувството, че не ми вървят както трябва . Програмата ми е такава понеделник- Гърди , вторник-Гръб , Сряда - почивен четвъртък- рамо , крака и петък- ръце събота и неделя -почивам също , тренировката ми за гърди е започвам с горна лежанка 3x серии по 8-10 повторения , хоризонтална лежанка - 3x серии 8-10 повторения флайс на горна лежанка 3x 8-10 и Кофички 3x 8-10 и правя от време на време с кабели храня се добре добавям си нужните Протеини за деня 170 грама 180 . Въпросът ми е такъв какво да направя за да видя напредък ? Благодаря предварително , ето и снимки http://prikachi.com/images.php?images/546/8100546L.jpg и http://prikachi.com/images.php?images/548/8100548I.jpg и да ги тренирам ли гърдите 2 пъти или 1 са достатъчни в седмицата ?
08.05.15
00:32
Тренирай ги събота за месец два и виж дали има напредък ..
08.05.15
00:37
Искаш да кажеш 2 пъти в седмицата? и ако е 2 пъти в седмицата с кои упражнения да ги вкарам и в кои ден с ръцете ? петък ?
08.05.15
08:02
за тези 3 месеца имам напредък бях 68 кг , а сега съм 75 кг
За три месеца като начинаещ, можеш да качиш 1-2кг мускулна маса. Познай другото какво е?
Не е нужно да се фрустрираш от напредъка, за толкова време - толкова.
Ако за 3 месеца можеше да направиш супер тяло, защо тренират хората с години? :)
Не е нужно да претренираш, просто бъди постоянен.
Да не си професионален културист с 20г. стаж в залата, че да знаеш кое нещо ти озастава...
По принцип всяка мускулна група можеш да я тренираш два, дори три пъти седмично. Също така не се налага да правиш по 4- 5 упражнения за гърди, това няма да ги направи по- развити.
Трябват ти тежка лежанка и кофички. Не 8- 10 повторения, а нещо в диапазона 3- 5 повторения. Като се стремиш към силова прогресия. След всяка тренировка да качваш по малко на щангата. Към кофичките можеш да добавиш и допълнителна тежест.
казано от avitohol на 08.05.15, 11:05:
Да не си професионален културист с 20г. стаж в залата, че да знаеш кое нещо ти озастава...
По принцип всяка мускулна група можеш да я тренираш два, дори три пъти седмично. Също така не се налага да правиш по 4- 5 упражнения за гърди, това няма да ги направи по- развити.
Трябват ти тежка лежанка и кофички. Не 8- 10 повторения, а нещо в диапазона 3- 5 повторения. Като се стремиш към силова прогресия. След всяка тренировка да качваш по малко на щангата. Към кофичките можеш да добавиш и допълнителна тежест.
Ама не знаеш колко съм съгласен с теб!.... направо като ги гледам повечето нахвърляли 5-6 упражнения за гърди, и 7-8 за ръце
Както вика avitohol
Правиш 4 тежък полулег 3-5ци
Правиш 4 серии кофи
Мнението беше редактирано от ХЕКТОР на 08.05.15 14:44.