мускулна треска ?!

Темата е заключена.

08.01.06
18:45

Според вас като имате мускулна треска какво мислите,че означава?Че не сте се вазтановили добре,че сте претренирали или,че е нещо като знак,че растете.Защото прумерно правя 1 пат гарди на седмива и винаги имам на следващият ден и 2-3 дена след това.И на другият ден имам гръб и отивам и единият ми казва,че не сам се бил вазтановил,другият,че това е като “растеж” и някои се обажда и казва претренирал си...кое е вярното?да знам дали да намалям тренировките,да ги овеличавам ли какво да правя?

08.01.06
19:50

Ами тежеста с която правиш как ти се струва олеква ли или става все по тежка 1 път на седмица това означава че мускула има 6 дни почивка което е напълно достатъчно за възтановяване при начинаещ а за тренирания мускул е даже голяма почивка.Направи си сам извод според това колко тренираш дали е претрениране или разтеж.

08.01.06
20:49

Темата е обсъждана много пъти разрови из форума има действащи даже http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_lock.gif

MJ

09.01.06
00:46

а бееее,човек! какво общо имат гърдите с гърба???? какви претренирвания те гонят :lol:  мускулна треска,хранене и сън;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1