primary nutrutition

PA

07.01.06
18:02

Моля кажете някъкво мнение за фирмата

IV

07.01.06
18:46

няма да ти кажа нищо щото има 10 000 теми за тва .Фирмата е гадна и не си копувай нищо

07.01.06
19:24

Продуктите са внос и тук се пакетират. Доколкото знам Николай проверява всичко в ХЕИ, креатина, глутамина и протеините ги внася от Нова Зеландия (от където внася и Момчил Милев за неговата Р&В, но продава на малко по-висока цена). Не знам как стои въпроса с другите градове, но тук във Варна в неговото ‘’Жълто’‘, той продава и други евтини неща като ВСАА (най-евтино излизат насипните 135 гр-28 лв), Л-карнитин база, в който чистото вещество е доста по-голямо от това в другите на пазара 50 гр - 25 лв, таурин и т.н.. С други думи за дадени пари можеш да си купиш повече суплементи и да пробваш - резултатите ще отговорят на въпроса ти.

07.01.06
19:49

Аз съм ги ползвал но това дали са добри могат да го кажат от хеи също е вярно че са пакетирани в бг но цените са добри.

08.01.06
14:12

Аз също съм ги ползвал. Не ми вдъхват особено доверие. Мисля, че не струват и тая работа с Нова Зеландия и тя взе много да ми намирисва. Бъдете внимателни! ;)

EN

08.01.06
22:45

ами то и насипен протеин от Нова Зенландия има по 20лв за 1кг и то суроватка на 85%,само че някои го пакетират и за кутия плащаме по 10лв!

09.01.06
09:42

Money for nothing ...

SO

18.04.06
18:03

[quote author=“energymax”]ами то и насипен протеин от Нова Зенландия има по 20лв за 1кг и то суроватка на 85%,само че някои го пакетират и за кутия плащаме по 10лв!

Абе аз насипна суроватка не съм виждал никъде. Откъде мога да си намеря знаеш ли? И струва ли си?

EN

18.04.06
18:18

[quote author=“sone1”][quote author=“energymax”]ами то и насипен протеин от Нова Зенландия има по 20лв за 1кг и то суроватка на 85%,само че някои го пакетират и за кутия плащаме по 10лв!

Абе аз насипна суроватка не съм виждал никъде. Откъде мога да си намеря знаеш ли? И струва ли си?

ако си от СФ ще ти кажа каде има насипна чиста суроватка без захари и каквито и да е добавени вещества!

MI

18.04.06
18:24

[quote author=“tigra”]Money for nothing ...

баш на място казано  :wink:  8)
по-здрави

FI

18.04.06
19:45

[quote author=“energymax”]ами то и насипен протеин от Нова Зенландия има по 20лв за 1кг и то суроватка на 85%,само че някои го пакетират и за кутия плащаме по 10лв!

Айде тея проценти да ги намалим на 65. Николай от Жълто ми е казвал, че новозеландския си е 65%, и че се слага соя за да дигнат на повече. Дажа май на неговата марка Primary пише на опаковката 65

18.04.06
20:17

[quote author=“filatov”][quote author=“energymax”]ами то и насипен протеин от Нова Зенландия има по 20лв за 1кг и то суроватка на 85%,само че някои го пакетират и за кутия плащаме по 10лв!

Айде тея проценти да ги намалим на 65. Николай от Жълто ми е казвал, че новозеландския си е 65%, и че се слага соя за да дигнат на повече. Дажа май на неговата марка Primary пише на опаковката 65

Абе кви са тия боклуци бе до там ли чак стигнахте да си зимате насипни добавки
от това по-голяма измама няма не може ли да разберете
ще дадете още 5-6 лева и ще си земете нещо качествено

SO

18.04.06
20:27

Имаше преди 80% и 65%, сега май само 80& има. Верно ли това за соя в суроватъчния? От това по-голяма измама не може и да има

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1