Помощ за ишиас?

Около Велик ден правих 2 последни тежки серии на клека, 2 дена по-късно започва една гадна болка в областта на кръстта, през седалището, та чак до петата на левия крак. Тези дни установих, че е ишиас. Има ли лечение туй чудо, че вече почва да ми писва всеки ден да ме боли и възможно ли е да се излекува за винаги? Също, ако имам симтомите на ишиас, задължително ли е да имам дискова херния?

13.05.15
17:22

Нищоне е “задължително”. Не знам как очакваш някой да те диагностицира по интернет, но като цяло, тежките клекове не са приятели на ишиаса. Тягите също.
Това, което знам че помага е юмейхотерапия и йога (което не означава че няма други благоприятни практики).

13.05.15
21:10

Бих добавила и акупунктура. Аз поне така се справих с моя ишиас:))

13.05.15
21:21

Ишиасът е симптом. Трябва ти диагноза. Всякакви съвети преди точната диагноза са не по-добри от хвърляне на боб.

Carbohydrate

13.05.15
21:32

https://www.youtube.com/watch?v=w1KTfBYLces#t=1116

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1