китайски креатин

07.01.06
00:15

днес брат ми донесе някакъв Китайски креатин! вижда ми се малко едричък и от утре го почвам да видя струва ли. доста е евтин и това малко ме притеснява ~20лв за 1кг  :? . някой има ли отзиви от китайски добавки???

07.01.06
04:28

Леле и китайците ли почнаха да правят добавки...
Завладяха света тия джуджета (освен Йяо Минг де)
Ми прави си сметка българсият на Nutrim e 200гр за 20лв,така че нз кво очакваш щом китайския е 1кг 20лв  :mrgreen:

08.01.06
17:15

С тва брашно можиш да си направиш креатинена баница  :lol:

08.01.06
18:01

Само в три страни се произвежда креатин /пакетират го разбира се много други фирми по цял свят/.
Най-добрия е немския креатин, с чистота 99% /цифрите ги цитирам по спомени/, креатинът произведен в немската фабрика е познат и с търговското наименование CREAPURE, можете да го видите изписан на опаковката на почти всички водещи производители на добавки, най-добре е да ползваш такъв.
Американският креатин доколкото си спомням е с чистота 90%, за китайския съм чел че пада и до 60%, не знам дали е вярно, но предвид начина по който си получил твоя и цената, няма да се учудя, ако съдържаниета на креатин е 6%, ако въобще има такъв.
Некачествения креатин съдържа високо процент креатинИН, който натоварва ненужно бъбреците.

08.01.06
21:03

Те какво ли не правят вече една запалка на едро е 3-5 ст представете си как се побират в цената... освен ако не става дума за кражба , така е и с креатина (естествено ако има креатин 10% вътре)

QK

08.01.06
22:03

абе знам ли,да ви кажа представете си като тука има секакви боклуци по 1 лев,този който ги внася печели 50%,значи около 45 ст. му струва доставката на тая стока,значи реално погледнато стока за един лев там струва 20 пъти по-малко,аз знам че в китай се пазарува на килограми и на контейнери,едно контейнерче запалки с диодче,ети 300 евро,докарване още 500 евро станаха 800 тука ги пускам на 50 ст. запалката и правя минимум 7000-8000 евро само от запалки,щото представете си 6-7 тона запалки колко са като количество.ама вноса си е свързан с маса пари,а за китайски креатин нямам думи,те тия произвеждат каквото видят,там е такова зверско свръхпроизводство,че ако сега спрат да произвеждат и света започне да купува само от тях,ще има за 100 години напред.

09.01.06
16:05

Който се интересува повече от темата, защо не е добра идеята да пробвате китайски креатин и знае англиски, може да прочете долната статия:
http://www.brinkzone.com/creatine.html

09.01.06
19:00

[quote author=“Pars”]Само в три страни се произвежда креатин /пакетират го разбира се много други фирми по цял свят/.
Най-добрия е немския креатин, с чистота 99% /цифрите ги цитирам по спомени/, креатинът произведен в немската фабрика е познат и с търговското наименование CREAPURE, можете да го видите изписан на опаковката на почти всички водещи производители на добавки, най-добре е да ползваш такъв.
Американският креатин доколкото си спомням е с чистота 90%, за китайския съм чел че пада и до 60%, не знам дали е вярно, но предвид начина по който си получил твоя и цената, няма да се учудя, ако съдържаниета на креатин е 6%, ако въобще има такъв.
Некачествения креатин съдържа високо процент креатинИН, който натоварва ненужно бъбреците.

Името на креатина на Ултимейт нутритион е креапуре тва означава ли че е немски щото на саита им не видях да пише

BB

09.01.06
19:46

Тази статия за креатина е много хубава но и много стара/1999 г./ако не се лъжа.Оттогава досега доста неща са се променили както производителите/много повече от три/ така и качеството и предлагането на китайският пазар.А пък за запалки от 3-5 ст. не знам.

10.01.06
00:07

благодаря на всички за мненията и на Pars за подробната информация! за сега ще го ползвам този креатин пък ако събера някой лев за нещо по-добро може и да го сменя :). аз лично очаквам да задържи малко повече вода, но това няма да е проблем! малко е неприятно че не е така фин както “западния” :) та имам чат пат малко стромашни дразнения, но се трае.. важно е ефект да има! :)

10.01.06
10:24

[quote author=“Zealot”]
Името на креатина на Ултимейт нутритион е креапуре тва означава ли че е немски щото на саита им не видях да пише

Очевидно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1