17.05.15
18:54
Здравейте, много ми е нтересно как Matt Stonie youtube профила му (не е реклама) яде огромни количества junk food с по над 20 000 калории на ядене, а не е някакъв дебел или мазен, това ген ли е? :D
Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 17.05.15 19:46.
1. Съдейки по датите на клиповете, тоя консумира толкова много храна/ калории само веднъж на седмица. През останалото време сигурно си яде нормално.
2. Едвали организма му може да усвои толкова големи количеста храна.
3. Според мен след клипа ходи до тоалетната да повръща (в което не се и съмнявам).
Това според мен са главните причини поради които е все още слаботелесен.
17.05.15
19:38
Не мога да разбера как такива хора имат толкова харесвания, споделяния и гледания...
Има още един, но не му помня името. Той не яде храната, а се гаври с нея по безумен начин - бърка всякакви неща, хвърля, маже, чупи, на пода, в тоалетната... Ужасия.
Тотално гаврене с храната е това и изобщо не ги слуша главата.. Не го приемам за нормално, а точно обратното.
18.05.15
01:23
Не мога да разбера как такива хора имат толкова харесвания, споделяния и гледания...
Хляб и зрелище. Буквално и преносно. :)
18.05.15
07:38
Ба*ти извращението с храната и собственото му тяло, ужас. И аз мисля, чр после ходи да драйфа,иначе не ми се мисли какво ще да е на митницата хаха.
18.05.15
10:37
Гледах интервю на един от тезе образи,азиатец,много слаб...не помня име.Обясняваше ,че никога не повръща,но храната доста бързо напуска тялото му...по другия начин.Случвало се да бяга до тоалетната след “състезание”.И също обясни,че поради факта,че е слаб,корема му се разширява повече и може да поеме повече храна от човек,който има солидно омазняване около ханша.
18.05.15
12:03
Само хабят храната. :D
Още една от неизброимите възможности на интернет - всеки да показва свинщината си и да събира стотици хиляди съмишленици. Броя на гледанията само показва къде всъщност се намира човечеството в момента. Едни измират отглад, други тъпчат за време...еми, това сме хората...за съжаление.
в живота е кой както се уреди .Това разбрах откакто съм се родил (на 16 съм)
Още една от неизброимите възможности на интернет - всеки да показва свинщината си и да събира стотици хиляди съмишленици. Броя на гледанията само показва къде всъщност се намира човечеството в момента. Едни измират отглад, други тъпчат за време...еми, това сме хората...за съжаление.
,
Мнението беше редактирано от Дuд0 на 18.05.15 13:40.