30.12.05
21:43
Вижте тук- silata.com
Цените на някои продукти са по-евтини отколкото в power&beauty.com
Например 100%Whey 2.28 кг е 110лв. а в power&beauty е 119.
Същото важи и за аминото на Genesis- 42лв, а в сайта им и магазина е 46лв.
Нещо не можем да ги схванем тия далавери=
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:28.
06.01.06
00:45
рискуваи бате , пашата обича смелите :D
06.01.06
12:13
Наистина някой успешно купил ли си е нещо от тях.Да не им е импулсен телефона ? :) Аз поръчах чрез форма от сайта им и пълно мълчание.Нещо не им е у ред работата.
06.01.06
13:44
Значи чакаме...
[quote author=“Freddie”]Вижте тук- silata.com
Цените на някои продукти са по-евтини отколкото в power&beauty.com
Например 100%Whey 2.28 кг е 110лв. а в power&beauty е 119.
Същото важи и за аминото на Genesis- 42лв, а в сайта им и магазина е 46лв.
Нещо не можем да ги схванем тия далавери=
Не са далавери .Политика на повечето онлайн магазини е ,стоките да се продават на цени по-ниски от тези в реалните магазини.Идеята е да се стимулират онлайн продажбите ,стимулиране на клиентите ,рекламна цел и т.н.
07.01.06
09:54
Дойде ми поръчката.Направих я с е-мейл.Обаче вместо 2 опаковки аминокиселини,ми пратили 1 !!!И така безплатната доставка за поръчки над 50 лв. не се състоя.
08.01.06
12:00
Хората са коректни,и днес ми предложиха компенсация за грешката при доставката.
Коректни са ..даже ми се обаждаха няколко пъти за потвърждаване на поръчката...и не е трудно да се поръча от сайта ..пък било то и чрез смс от интернет ...едва ли целят да печелят от импулсни телефони
Трябва да допълня нещо:)
Разбрах кой стои зад този сайт и поради тази причина мога с ръка на сърцето да кажа ,че щом става дума за коректност,то ще я получавате на 100%!
Нали така lukabrazy ;)?
Трябва да допълня нещоSmile
Разбрах кой стои зад този сайт и поради тази причина мога с ръка на сърцето да кажа ,че щом става дума за коректност,то ще я получавате на 100%!
кой седи зад този сайт .. ако не е публична тайна и от къде си сигурна ще е 100% коректен ?
между другото днес си поръчах хранителни добавки..
чакам отговор и доставка съответно ;) ще ви известя по-подробно след време ;)
Ако човека сметне за необходимо,ще каже кой е ,не е моя работа.Сигурна съм на 100% че е коректен ,ще ти се наложи да повярваш на думите ми :)Най-малкото защото не бих се хабила да пиша това ако не беше истина :)
Открила съм в негово лице добър познат ,вярвам му наистина ,никога не ме е повеждал за каквото и да било !Даже бих те посъветвала да се консултираш с него ако имаш нужда от профи помощ !
[quote author=“tigra”]Ако човека сметне за необходимо,ще каже кой е ,не е моя работа.Сигурна съм на 100% че е коректен ,ще ти се наложи да повярваш на думите ми :)Най-малкото защото не бих се хабила да пиша това ако не беше истина :)
Открила съм в негово лице добър познат ,вярвам му наистина ,никога не ме е повеждал за каквото и да било !Даже бих те посъветвала да се консултираш с него ако имаш нужда от профи помощ !
Хаха и как ще се консултира с него като не го знае кой е :wink:
[quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“tigra”]Ако човека сметне за необходимо,ще каже кой е ,не е моя работа.Сигурна съм на 100% че е коректен ,ще ти се наложи да повярваш на думите ми :)Най-малкото защото не бих се хабила да пиша това ако не беше истина :)
Примерно ще пише контакт майл от сайта ,или е сложно ?
09.01.06
16:50
:mrgreen:
зарибихте ме, ще поръчам от там другият път
[quote author=“tigra”][quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“tigra”]Ако човека сметне за необходимо,ще каже кой е ,не е моя работа.Сигурна съм на 100% че е коректен ,ще ти се наложи да повярваш на думите ми :)Най-малкото защото не бих се хабила да пиша това ако не беше истина :)
Примерно ще пише контакт майл от сайта ,или е сложно ?
Не,ама аз не бих питал някой за каквото и да е само защото еди кой си го познавал и уважавал...лично мнение ..пък и едва ли би почнал да отговаря
Разбира се,всеки решава сам за себе си :)И въпреки всичко си мисля,че винаги е от полза да знаеш,че някой е препоръчал някого когото можеш да попиташ за съвет :)Нещо като жокер ;)
Говорих днес с човека.. добавките ще ми пристигнат към края на седмицата.
[quote author=“SILATA.COM”]ПРОМОЦИЯ:ФИТНЕСГРУП ООД поема разходите по доставката на всички поръчки над 50лв.!
Да оточня, че поемат 6 лв. разход от доставката.
Всмисъл, че ако се налага да ви доставят в град където няма офис на куриерската фирма (повечето малки)
или пък поръчате големи разфасовки (мн. килограми).. ще трябва да си доплащате доставката :)
tigra аз не съм го питал кой е, защото не знаех, че 1 човек седи зад този Online магазин :)
Като ми пристигне поръчката, ще му се обадя да му благодаря.. и ще го поразпитам :)
едит : ПРЕДСТАВИТЕЛИ: ПЛОВДИВ - ОГНЯН КРЪСТЕВ 0889608646
еми на мен ми се обажда човека от този номер.. може би е той лицето за което става на въпрос :)
какво знаете за него ?