09.01.06
18:13
Здравейте, интересува ме всичко за бозата :
калоричност, съставки ...
Добре ли е да се използва за качване на маса ?
09.01.06
18:51
Аз знам че на момичетата им растат гардите и задниците от боза! Следовтелно и при мажете нещо трябва да расте дано само да не е шкембето. Иначе в бозата има много голямо количество въглехидрати само тфа мога да ти кажа по темата. Иначе аз я обичам и я пия с кеф - върви много добре с баница за маса :wink: Успех! Дано има някои дето знае повече по темата и на мене ми е интересно!
има и около 5% алкохол
П.С: абе вие ква маса качвате бе ...баница с боза ...еб*ти “храната” .Друг пък храненето му преди тренировка било 3 лъжици маргарин ...аз ли съм изостанал или ...
09.01.06
20:28
Абе човек ти не ги ли знаеш тия техники за качване на килограми.
Баница с Боза, Спагети с ХЛЯБ, Козунак с Кисело млеко.... и о6те толко много има... Макарони с пържени филии. Като тренирах джудо трениора караше тия дето беха тешка категория да ядат отчно такива работи отделен е въпроса че им даваше и по 1 шепа биоанабол... обаче тая храна се изгаря като суха слама в оганя като направиш по 100 супелса на 70 килограмовото чучало за 3 минути... Ти не разбираш от сичко както и аз някои неша са специфични... Даите за бозата да говориме че ми е интересно!
ок..хакай си баницата с бозата и по 2 шепи бионабол даже...чакам те на състезание....
брашно захар мая и вода ... общо зето тва е бозата. че се качват кг се качват. дебел тлъст слои мазнина за през зимата да можеш да ходиш по блузка като има метър сняг или гаджето ти да те използва за възглавница. 72 ккал на 100мл в един саит го видях...
пък до протеин с тия рецепти ... батенце беднотия кво да праиш ако има пари за свестна храна да не мислиш че ще ядът тия неща ? чудя се на шепа бионабол( <——пише се така ) и свинска мас и олио да им дават сигурно ще имат енергия
10.01.06
15:46
Еми аз тфа исках да кажа беднотия на локото повечето дето тренираха там служеха казарма и нямат пари ама спортисти и тряя да ядат и трениора им казваше такива калорииини храни да ядат за да има някфа енергия.. ( MiRaCuLiX а на състезанията точно тогава Локомотив беше винаги на първите места ) тфа ми беше мисалта а пък за биоанабола те не само там а на сякаде им дават яко... особено в порвинцията на циганчетата по различните отбори.. те си прават секфи опитаи с тех!