BB-Team Състезание

Темата е заключена.
IV

09.01.06
00:01

Здравейте тая тема мился че е пускам за втори път .Нека си направим едно импровизирано състезание.От рода на преди и след както го е направил много добре Vanisher и други момчета от форума.Може състезанието да е в категории  но не на кг. а например аз не харесвам голямата маса и ще се боря като фитнес категория.Питона харесва масата и ще се бори за нея давам само пример .Нека ако има желаещи да го обсъдим да измислим правила да пратим снимки сега и  на всеки 8 седмици пак да пращаме ОК наградата е Че си спечелил едно състезание .Било то и интернет  :))))

09.01.06
14:16

Трудно, трудно е това дето си намислил , не всеки има цифров апарат от ГСМ малко лошо качеството, да не говорим че не всеки е готовна дадена дата да се състезава (хубава снимка) а и доста други нещал

Лоша идея. Пък и има хора които наистина могат да спечелят, но са в период за маса. Представи си да си го прекъвснат сега, зимата, и да тръгнат да чистят за някакъв си фото конкурс с морална награда  :shock:

09.01.06
17:31

[quote author=“manson”]Лоша идея. Пък и има хора които наистина могат да спечелят, но са в период за маса. Представи си да си го прекъвснат сега, зимата, и да тръгнат да чистят за някакъв си фото конкурс с морална награда  :shock:

Това имах впредвид и аз

IV

09.01.06
20:47

Момчета не сте ме разбрали .Първо да отговоря за апарата .И аз нямам цифров апарат ама става и с обикновен с лента отивате и давате 5 лева да ви ги свалят на диск,качеството е доста добро.А за тва да се чисти за някъв си конкурс ,никой не ти е казвал да чистеш.Прайш снимка след 8 седмици примерно друга и тъка да се следи прогреса .Финала може да е  лятото или когато решим.А за наградата е свирка от Бриана  :lol:  майтап.Инъче да имаме стимул за тва е импровизираното състезание.

09.01.06
21:10

[quote author=“ivaivalito”]Момчета не сте ме разбрали .Първо да отговоря за апарата .И аз нямам цифров апарат ама става и с обикновен с лента отивате и давате 5 лева да ви ги свалят на диск,качеството е доста добро.А за тва да се чисти за някъв си конкурс ,никой не ти е казвал да чистеш.Прайш снимка след 8 седмици примерно друга и тъка да се следи прогреса .Финала може да е  лятото или когато решим.А за наградата е свирка от Бриана  :lol:  майтап.Инъче да имаме стимул за тва е импровизираното състезание.

като идея не е лошо но няма да има много кандидати а и категориите не знам как ще се оправяте с разпределението им :wink: това за Бриана ми хареса :lol: спорет мен смисълът на това състезание е не да се печели нещо а за удоволствие и престиж.Правилно ли съм разбрал?

IV

09.01.06
21:31

ами предлагам да си има нещо като категории само да има навитаци ше го измислим нека всеки даде идея за това как да го организираме .И да каже дали иска да участва.

09.01.06
23:18

Аз тези преди 4 седмици излязох от болница с “вирусна двустранна бронхо-пневмония” и поради обстоятелствата около заболяването (не се храня, висока температура, антибиотици...) свалих около 15-16кг мускулна маса!
Дадох си един месец почивка и сега започвам всичко отначало!
Та мисълта ми е, че ще е супер да си следим взаимно прогреса! Така или иначе всеки си има някакви цели, но когато стане въпрос да се състезаваш с други хора, а не сам със себе си, стимулът е по-голям! И така, мисля, че идеята е готина! Пускаме си по една снимка сега, и след 8 седмици си сверяваме, часовниците, кой какво е постигнал!

IV

09.01.06
23:33

и след други 8 пак и пак така до лятото

12.01.06
10:49

Аз съм навит на нещо подобно, но няма да е честно от моя страна, защото не съм тренирал от доста време и за 3 месеца мога да изкарам потресаваща разлика. Но това няма да е прогрес, защото вече съм го правил  :D .

SH

14.01.06
18:32

Аэ съм навитак  :)

_M

15.01.06
12:31

и на мен ще ми е интересно предизвикателството и ще участвам ,но някой трябва да се захване сериозно с организацията и  правилата...

IV

19.01.06
21:19

състезанието започва на 1 февруари всеки които иска да вземе участие трябва да прати снимки до тази дата .На 1 Април е изпрящането на другите снимки които не изпрати до 1ви април отпада служебно .А финала викъм да е 1 Юли .Наградата предлагам да е да с енаправи статия за 4овека победител как тренира как се храни и т.н има 4 категории  категория 1   “говеда”  които искат да стават злодеи и привирженици на многото маса. Категория 2 Момичета опъ категория .Категория 3 фитнесс категория наблягане на релеф и симетрия .И последната е Абсолютна категория.Какво ще кажите за импровизираните правила .

NI

19.01.06
21:48

Аз също приветствам идеята за това състезание и смятам със сигурност да се включа,само дано се намери кой да го организира :?

19.01.06
22:36

Аз съм Out, тази седмица започнах курсове, които са много важни за мен и трябва да продължат 8 седмици, а през това врем ще работя.

BR

24.01.06
19:42

Айде и аз съм надъхан само някой да се фане да пооформи идеите на иваивалито и сме готови ;)?

24.01.06
19:52

[quote author=“ivaivalito”]категория 1   “говеда”  .

Само не ми харесва името на тази категория, въпреки че бих искал да съм в нея. Представете си да ви питат какво сте спечелили - “Амиииии станах говедо на форума на бб-теам”! Или “Имам награда за най-голямо ГОВЕДО”!!!

25.01.06
10:08

[quote author=“YODA”][quote author=“ivaivalito”]категория 1   “говеда”  .

Само не ми харесва името на тази категория, въпреки че бих искал да съм в нея. Представете си да ви питат какво сте спечелили - “Амиииии станах говедо на форума на бб-теам”! Или “Имам награда за най-голямо ГОВЕДО”!!!

Ако има секция “ветерани” може и аз да се пусна :lol:

IV

25.01.06
11:11

просто нахвърлих малко идеи а за говедата не се обиждайте.Давам пример за които да стават огромни .Лично аз не целя това .НО разни хора разни идеали .Ще се радвам да има хора които дават мнение за правилата та да може да стартира скоро тази ИГРА” а защо не и категория ветерани .

BR

25.01.06
12:03

ivaivalito според мен ще е най-добре да си има категории и по килограми и по възраст.защото няма да има много голяма интрига някой 16 годишен с да кайем 6 месеца стаж да се мери с някои 25 годишен с 5 години стаж:).Аз предлагам категориите да са така:

младежи до 18 години:

до 70 кг

над 70 кг

мъже :

до 70 кг

до 80 кг

и тежка категория над 80

Бодифитнес (твоита категория)

тука да няма категории наи-красивото,релефно и симетрично тяло да печели

и ветерани :

до 70 кг

и над 70 кг

Тва е моята идея,ако на някои му допада да я доизмислим и да са почваме ;)

25.01.06
16:54

A ,стига,бе човек :shock: Какви са тия килограми 70 и над 80.Ами примерно Диджорджо като е около130 или аз около104-106,какво да правим до този около80 :D

25.01.06
17:49

[quote author=”Миле”]A ,стига,бе човек :shock: Какви са тия килограми 70 и над 80.Ами примерно Диджорджо като е около130 или аз около104-106,какво да правим до този около80 :D

Не ни искат , Втора ръка сме  :D

IV

25.01.06
18:18

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”Миле”]A ,стига,бе човек :shock: Какви са тия килограми 70 и над 80.Ами примерно Диджорджо като е около130 или аз около104-106,какво да правим до този около80 :D

Не ни искат , Втора ръка сме  :D

ами дайте и вие идея като не сте съгласни така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1