18.05.15
13:40
Така.. рехиш го! :D
Лятото ще съм на палео, като най-удобно за подобна физическа работа.. на палео спокойно мога да ям само два пъти на ден без да ми прилошава (а толкова ще мога да ям..) и имам непрекъснато енергия, а не само ако съм се подкрепила с храна. Независимо колко го мисля, реално нямам време в момента тепърва да се адаптирам към вегетарианство. Да не говорим че аниматорството се определя с няколко думи: работа,тренировки, купон 24/7, алкохол, забравяш за съня :D И не ми се струва редно да си пропускам най-яките години в момента за нещо толкова морално, просто не ми се вързват купони до сутринта и алкохол с другият начин на живот :D
Реших: докато сваля килцата и си живея живота на аниматорско лято и след това Freshers week (което е брутална седмица,без да влизам в подробности хаха) ще съм на стриктно палео-праймъл /+сирене и кашкавал много рядко и кис. мляко/. След като всичко това приключи и съм свалила нужното и вече съм установена в Англия и започна всекидневната рутина от много танци придружени с йога практики в университета.. плавно ще премина към начинът на живот който бих искала за себе си. Дори няма да съм сама в начинанието и ще ми е още по-лесно. :) Така тъкмо ще е по-обмислено и по-трайно. И няма да ми е трудно да се приспособявам първо тук, после там.. а директно там.
Все пак за къде да бързам, няма да ме убият 4-5 месеца палео. После имам цяяял живот да не подкрепям този начин на хранене хаха, просто в момента това ще ми помогне и няма как.. Както и да го мисля няма да мога сега да се приспособявам към нещо тотално различно. Прекалено много неща ще ми се случват, а за този преход ми се иска да ми е друг начина на живот.
(sun) (sun) (sun)
П.С. Точно оцелих и нова страничка хехе. Пожелавам си да намеря баланса, ако не сега... то поне някога в близкото бъдеще! И да спра да бъда толкова виден представител на зодията и асцендента си (и двете са везни, както и мислите в главата ми хаха) :D
Мнението беше редактирано от Teddy на 21.05.15 16:26.
18.05.15
14:25
18/05
Ставане: 10ч.
Трен. няма да има днес, но поне имаше предните дни. Днес шопинг, още оправяне на документи,домакинска работа и т.н.
Храна: (пиша от сега за целият ден докато мога, тя е ясна и приготвена)
500мл. вода с лимони
- 4 яйца*, Кафе (coffee)
- Краставица с копър и хим.сол; Орехи*
- Нахут+ зехтин и лимонов сок (знам че не е палео, но днес само трябва да си доям направеното да не се хвърли)
- Фреш моркови; Зелен чай
Днес ще пия само валериана и глог, утре ще си зареждам магнезии и рибено масло защото майка взе рибеното масло за кучето (има проблеми с кожата май), а магнезия ми свърши вчера (giggle)
Мнението беше редактирано от Teddy на 18.05.15 14:56.
19.05.15
21:25
Днес бях на сауна и там е кантарът на който се тегля от две години вече. Малко ме беше страх да стъпя пак :D Но се оказа че от миналия месец съм с 4кг. по-малко (party) (party) И то въпреки че вчера направо се угоих хаха, след написаното от предния пост изядох близо 200гр. тахан... напълно емоционално (headbang) Но явно има резултат от раздвижването, разходките макар и все още в близост до вкъщи ии намалянето на порциите. Иначе не мислех че съм свалила нещо защото един ден не съм се ограничила от това което искам.. но не било трудно.
Значи сега съм точно 55кг. / 156см., до теглото на което ще се успокоя и приема имам -8кг., а до това което искам и сматям че е добре да постигна и съм била в най-добра форма имам точно кръгло -10. :) Тази седмица смятам да преборя още 2кг. (понеже имам доста водица по мен) и на морето да ми останат 8, което е нищо работа точно за там.
Мнението беше редактирано от Teddy на 19.05.15 21:27.
20.05.15
17:49
Привет (sun)
* Днес нямам никъв апетит, вероятно от жегата и задуха навън, или от това че като излизам направо ми става лошо от топлина и се прибирам мокра.. Но нищо, няма да се свърша, далеч съм от това :D :D :D
/ЕДИТ: Дойде ми пауър като се разхлади :D Тренировката беше 1 час балет (влючително с разтяжките), а вечерята в крайна сметка зелена салата със зехтин ии малко бананче :)/
Трен:
- Само йога вечерта, възможно е и пилатес, 45-50мин. ще бъде каквото и да направя от двете, утре сутринта бягане.Ии ходене през деня което ми измори, иначе щях и друго да правя :/
Храна:
Топла вода с яб.оцет*
12ч - 200гр. биволско кисело мляко + банан,спирулина,рожков; Зелен чай
15:30ч - 100гр. от киселото мляко; круша
17:30ч - 100гр. слънчогледово семе; круша
... вечеря не мисля че ще има, иморено ми е и грам не ми се яде. Ще хапна или само зелена салата и плод, или плод и още малко кисело мляко.
Зелен чай
Магнезии+вит Б ;Рибено масло
Мнението беше редактирано от Teddy на 20.05.15 19:58.
21.05.15
16:06
(F) (sun)
21/05
Тренировка (предстои и нямам търпение): Балетна от канала на Scottish Ballet, 4 видеа с различен фокус върху техниката, всяко е следно по 15-20мин. т.е. общо около 1час. И едно 20мин. стреч-видео от друга танц. компания
Core de ballet , Port de bras , Core, posture и станка , Tone, summer fit , и стреч клас - Strech class, Mather dance company
Храна: (dull)
Амии.. тъй като вероятно за последно имам уникално домашно биволско мляко от дядо.. вчера и днес явно няма да хапна друга храна в тази жега :D Лошото е само че е супер гъсто, има едно 5-6%, а вчеря изядох 400гр. и днес 500гр. (tmi) За целият ден, но все пак... нищо, няма повече и да искам така че здраве да е :D
Обобщавам за деня да не пиша 6 пъти едно и също:
Топла вода с яб. оцет
- бивоско кисело мляко*, един път с конопен протеин и канела и останалите пъти с рожков 530гр. за целия ден; Два мини банана, доста ягодки; Вечерта голяма зелена салата+зехтин и може би шепа-две накиснати орехи* ако въобще огладнея и стигна до тях; Два зелени чая и много вода
Магнезии;Рибено масло
Първо отивам за клина, казвам че искам S, жената ме поглежда от горе до долу съвсем демонствативно и ме пита дали съм сигурна.... както и да е, отсяках само с ДА, взех си клина и дори не и дочаках рестото.
После за бельото, взимам си два-три чифта размер S и жената ме поглежда и ми казва ‘’Това е размер S’’ и аз казвам ‘’ Да, наясно съм кой размер взимам’‘, при което пак ме оглежда и ми ги връчва недоверчиво. Колко тъп трябва да си да си толкова демонствативен не мога да разбера.
Ииии кулминацията! В последният магазин отивам за пола,която съм мерила и S ми беше ок че даже и пръст си пъхах между полата и мен. Просто всичко съм качила абсолютно навсякъде, без талията.. какво да направя като ми е тънка независимо че задника ми е голям в момента :D За това си търся и пола, в дънки не мога да вляза. Оказва се обаче че е останал само XS, и аз казах тогава това да ми даде. При което се започна адският спор как нито XS,нито S щели да ми станат, не можело да съм такъв номер, била съм си чиста М-ка независимо че съм нисичка....
Опитвам се да й обясна че първо талията ми е тънка дори и при 10 качени кг. и второ че лятото свалям толкова, че не мога да си нося дрехите и няма смисъл да взимам такъв размер просто. Да, подпухнала съм сега, но няма да е вечно това. И тя продължавааа да спори с мен (headbang) Накрая влязох, сложих без проблем XS и онемя че ми става,макар и малко тясно. Взех я и си тръгнах.. Знам че стои по-тясно от S и не ми харесва ноо това е временно. Освен това точно в талията не качвам особено, всичките 10 качени кг. са ми в горна част и бедра и дупе.. За рокли и поли нямам проблем да са S, нали за това си взимам нови дрехи, защото не си влизам в дънките и тесните блузки.
Какви са тези хора не знам.. сякаш аз не се знам, ами спорят! Много се ядосах (dull)
Ето я полата в крайна сметка, ще стои по-добре скороо! Пък и с блуза отгоре не си личи :D И в профил е по-добре поне хахах
Мнението беше редактирано от Teddy на 21.05.15 16:59.
21.05.15
22:17
.. Изтрито видео, сложих го само за малко (blush) Не че ми пречи тук, но в youtube не го искам! :D
Мнението беше редактирано от Teddy на 21.05.15 23:24.
Не трябва да приемаш толкова навътре тия неща с размера, никоя от продавачките не се опитва да ти каже, че си дебела, просто, например, не са могли да ти видят талията добре, че да знаят, че е малка. Моята също е винаги много малка, особено спрямо ханша, но ако не съм с пола с висока талия, като тази, която ти си си взела или много прилепнала блуза определено не си личи, че е такава. :) Пък и пак стигаме до момента, дори и нещо да е M, какво от това? Нали е важното как стои, не какво пише на него. Особено за бельо винаги е по-комфортно да вземеш едно по-голямо, от колкото едно по-малко, за това така са те посъветвали. Мислиш ги прекалено много, търсиш проблем, където го няма. Пази си нервите. (F)
23:39
Ники, права си, но друга ми беше мисълта. Аз не се дразня на това че ме имат за М (тук пояснявам че S не ми е малко, особено за бельо М ми хлопа и не е удобно). Ядосва ме самото отношение и демонстративно оглеждане тип селяния. Едно е да ме посъветва, друго е да спори 5 мин, че не съм можела са се побера в S или да ме огледа с вдигнати вежди и да ми подхвърли дрехата. Ако даде съвет или просто попита не бих го отразила. Не става дума за размера, а за отношението. (dull) Особено на момиче, аз не бих се отнесла така при положение че не знае кой как го приема..
______
За шпагата - преди седмица не го можех чаак така, защото не бях тренирала 5-6 месеца. Когато се разтягаш брутално всеки ден, става. Там всичко е до постоянство, така че и при теб е възможно :P Аз нямам ден без 30 мин разтяжка и преди прекъсването от трен. можех дори повече от шпагат, в смисъл подминавах го :D
П.С. Едно трикче - или сутрин веднага след като станеш, или вечер преди да легнеш (пък ако можеш и два пъти още по-добре хаха) си прави 20 мин. стречинг. Така не ти отнема от времето за други неща, не е на пълен стомах и бързо се свиква.
Мнението беше редактирано от Teddy на 21.05.15 23:58.
Мерси за идеята, аз започнах съвсем на шега да се разтягам за шпагат преди известно време, но се оказа, че е сравнително сполучливо и сега няма да имам мира, докато не успея до долу, (ама аз разтягам основно за другия). :D
22.05.15
16:26
Разтягането на студена мускулатура не е особено добра идея.
Teach me master, как да я затопля? На плажче, може би? (giggle)
И за разтягане ли трябва да правя загрявка, ‘бааааааси.
22.05.15
16:50
казано от Nickie на 22.05.15, 16:38:
Teach me master, как да я затопля?
С тренировка пробва ли? (wasntme)
На плажче, може би? (giggle)
Може... щом си готова и за стречинг там! 8-)
И за разтягане ли трябва да правя загрявка, ‘бааааааси.
По-скоро остави разтягането за след тренировка за крака (от произволен вид и характер).
Това затруднява ежедневната работа в посока гъвкавост, но пък е повод за повече тренировки. :P
22.05.15
17:15
Вероятно е така по принцип, но точно при балет,съвременни танци, състезателни мажоретки.. не е така :D Обаче трябваше да имам в предвид, че Ники не се занимава с нито едно от тези и не би й било от полза това което казах, моя грешка (wasntme) Професионално изкривяване хаха, аз от навик доре не мога да изляза без да съм се разтегнала.. (tmi)
Иначе на нас това ни е загрявката и ни казват да правим ежедневно (дори сме спали на шпагат или жабка поне няколко часа) независимо кое време от деня е и дали си тренирал или не :D Обикновено няма как да започнем без разтягане (даже има техники и комбинации от разтяжки преди да започнем,както и след това). Не съм наясно обаче как стои въпроса при друг вид активност и цели :)
Мнението беше редактирано от Teddy на 22.05.15 17:19.
22.05.15
17:27
Т.е. от съблекалнята директно започвате стречинг?
Както може да се предположи, нямам особено детайлни познания в областта на балета (имам не повече от елементарни като зрител), но все ми се струва, че не е много добра такава практика. Казвам го с ясното съзнание, че в България 90% от волейболистите също започват загрявката със стречинг... нещо, което от години не се прави от напредналите световни школи в този спорт.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.05.15 17:28.
22.05.15
17:48
Точно в училище при класическият балет не го правим,защото просто няма време и ни казват само набързо да се раздвижим преди екзерсиса, което е доста кофти защото е доста трудно когато не си загрят. И някъде между отнелните упражнения се разтягаме набързо също, за да не ни е трудно.
Иначе при съвременната танцова техника е задължително. Започваме с комбинация от разтяжки, както и ‘’подсилващи’’ упражнения за коремен пояс, крака и т.н. след което преминаваме към танц, напълно разтегнати и в кондиция.
За мажоретките ми предстои и не знам точно как изглежда, но ми пратиха момичетата като се записах някакво разпределение на дните и как да се подготвиш за трен. Пъпво пише стречинг, после имаше за сила, както и съвети: ‘‘Start by running every day, even if you can’t run the whole time. By being active you increase strength. Elliptical training and stairs are also helpful in training the leg muscles you will need as a successful cheerleader. Do one of these in 10 minute intervals several times a day.’’ ,след това коремен пояс, скокове и трамплини иииии така нататък. Та така изглежда тренировката и в този ред,доколкото знам засега.
Няма да съм учудена ако не е правилен подход, но при нас толкова.. На това са ме учили от съвсем малка и на гимнастиката и на всички танци,балети и т.н. Силно се надявам да не е грешно, защото това са 14г. от живота ми (за пръв път отидох на 6г.) :D :D :D
Мнението беше редактирано от Teddy на 22.05.15 17:51.
22.05.15
17:53
Къде го споменах... разговора ми напомни кооолко нямам търпение за Септемврии (h) (inlove) Май се вълнувам повече за обществата и спортовете, отколкото за курса :D Макар че също е танци.. ноо ето товаа вече е яко (rock)
Мнението беше редактирано от Teddy на 22.05.15 18:02.
22.05.15
17:55
Значи не разтягате съвсем на студено все пак (ако правилно те разбирам).
Започвал съм загрявката със стречинг повече от 14 години... не се умира от това, но увеличеният риск от травматизъм не е ОК по подразбиране. На дърти години се научих на много неща. Навремето нямах думата по отношение на тренировъчния процес (което е нормално за един състезател по принцип).
22.05.15
17:58
Аз пък по едно време не се разтягах преди трен. защото беше в 7 сутринта и закъснявах :D И точно тогава направих контузия - усукани колена, което беше отвратително :/ От тогава ме е страх без разтягане, пък ако ще да е лошо преди трен. :D Не знам дали това беше причината, ноо.. страх хаха.
Прав си, иначе, нямаме много думата :)
Мнението беше редактирано от Teddy на 22.05.15 17:58.
25.05.15
23:07
Здравейте! :)
Пиша много набързо, че последните дни са ми като сън... иначе сутринта в 5ч. тръгвам за морето ииии от там ще съм редовна и с много спорт и храна! :D
Предните дни не мисля че съм яла друго освен 3-4 вида плодове, домашно биволско кисело мляко и тук там някоя краставица и фрешове със спирулина. Отделно от това не се спрях по цял ден, също ходих и да тичам и всеки ден имам поне малко трен. На пук на това обаче днес след сауната кантарът показа същите 55кг. до последното грамче (dull) Ядосах се, защото съм парцал в момента само за да спатъхна поне 1кг от вода.. и накрая няма нищо. Но пък важното е че доста добре се разтегнах и загрях с бягания и се чувствам малко повече в кондиция за сезона. Те ще ми видят сметката на обучението :D Тренирали сме дори след 24ч вечерта :x
Това е за сега, нищо интересно. Утре вече ще пиша от брегааа хохохо (sun)
Мнението беше редактирано от Teddy на 26.05.15 01:00.
26.05.15
22:17
Аммм не знам кога ще пиша редовно ама не и повреме на обучениетоо :D Днес ми се събраха 9 часа тренировка с две почивки само ии сега тепърва чакам да уча още нещо. Но да знаете че съм жива иии май цял ден съм на яйце и маруля от липса на времее :D В сезона ще е ок всичко, но обучението еееееее... :/
Та така (sun)
27.05.15
00:45
Лелее.. не ми се вярваше, но в 00:20ч. успях да си взема душ по-дълъг от минута иии да легна на легло :D Почти не съм седнала от 10:30 сутртринта, освен два пъти за хранене. (whew)
Ммм.. оказа се,че сме 2 момчета и 4 момичета за цееелият комплекс, като 3те момичета са основно детски аниматори. Което прави автоматично мен ... спортен (dull) И също основен танцов т.е. имам малко сола и дуети с момчетата,а другите момичета са в по-общите танци, нещо такова. Спортовете тук не са много- стречинг,водна гимнастика и следобед някакъв урок по танци ама той е пародия, другите вече са си за момчета.
Значи сутрин имам стречинг и водна гимнастика на плажа, следобед не знам дали аз ще водя урока или колегата но ще обикалям ии помагам. Който няма спорт или игра (дартс,тенис на маса и тн) заминава в мини клуба с хлапетата да помагаа :D После имам мини диско 30мин. и вечер от 21:30ч. танцово шоу с костюми,светлини и всичко :) И така всеки ден 3 месеца.
Това е общо взето.
В момента ресторанта не е отворил,ще отвори след 3 дни иии се храним в нещо като стол за общия персонал. Ужасно е и дават суупер мъничко, дано това ме научи да ям по-малко :D До месото в момента не бих се докоснала дори, най-много едно нещо да успея да си намеря в тази гнусна кухня.. ноо само още няколко дни.
______________________________________________________________________________________
Айде да взема да опиша днес като ми се е паднало време, ще имам такова преди да заспя:
27/05
Ставане: 05:30 заради пътя
Трен:
Танци / с достаа скокове ии какво ли не/ и много разтяжки, направо на сцената тренираме
10:30 - 14ч
15:30 - 21ч.
Общо към 9 часа за деня
Храна: (няма и отворени магазини... иначе поне от там ще се храня, баси (dull) )
-топла вода с лимон
- Кафе; 300мл. био напитка от зелен чай, нар,агаве,акай? иии не знам си какво (за по път)
- 1 яйце (нямаше повече и нищо друго от което не ме беше гнус хаха) ; малко маруля и 10тина маслинки
- малко ориз /бял/ със зеленчуци; цвекло
Магнезии; Рибено малсло; Ne-Ox (за стави)
И снимчици от днес - на това чудо което пих, на мен тъжна в колата хахха ии на най-сладката болка на таньора :D
Мнението беше редактирано от Teddy на 27.05.15 00:51.
27.05.15
15:48
Записвам си от сега, че довечера ще спя при момчетата и няма да мога след баня и преди сън да пиша.
*Снощи не съм мигнала грам.. оказа се че стаята ни е с ужааасна влага. Леглото и всички дрехи са ми близо до мокри. А аз имам алергия на очите и сенна хрема които си лекувам успешно, ноо при влагата се засилиха два пъти повече и до към 3ч. вече бях буквално отекла в лицето и не можех да дишам. Отделно от почти мокрото легло ме втрисаше направо, а която и дреха да сложа също беше мокра.
Общо взето кошмар. Днес съм парцал, но никой не ме пита.. трябваше да правя скоци и всичко на два пълни дни без сън и със супер малко храна. Не знам какво си мислят тези хора.
Днес казах,че ако не ме преместят в друга стая (заедно с другите момичета) директно си тръгвам докато не съм подписала договора.
Нямам намерение да си съсипя здравето с тази влага, то да беше малко поне амаа... Да не говорим че като вали дъжд всичко се наводнява. (tmi) Не си заслужава ако ще е така. То и да искам физически няма да го понеса.
Сутринта правихме някаква загравка и разтяжка ии ме караха да правя 20 лицеви опори... та нямах избор.
След това танци, като все още съм само аз с момчетата за поддръжки и т.н.
10:30 - 14ч.
16:00 - 21:30ч. (надявам се да е както казаха)
Иначе от утре вече ще ходим по-рано (dull)
Храна: (Родителите на единия пич ни донесаха храна на обяд ии това и ще вечерям)
Лъжичка яб.оцет* с вода - да, нося си оцет! :D
- 2 яйца и малко краставичка
-Кафе
- домашнии кашкавал и сиренее (nlove5) два дебели резена от кашкавала и един такъв от сиренето + домат
- Кафе
- вечерята пак ще е сирене и кашкавал ии домат от на момчето нещата хаха изядох му ушите
Магнезии;Рибено масло; Ne-Ox
Мнението беше редактирано от Teddy на 28.05.15 00:26.
28.05.15
15:16
Днес намерх магазинче и по-нормална храна :D
Иначе си говорих с колегата и ми се скара защото съм нямала сила и ми излизали лесно синини, та това било от много ограничаване на продукти и съответно липса на витамини. За това реших никакви палео,режими и всичко. Просто ще се храня балансирано със всичко по малко, без глутен и захар разбира се. Така е най-балансирано и най-лесно за начин на живот.
28/05
Ставане: 07:30ч.
Трен:
Сутринта загравка и 20 лицеви опори
послее танци, но по-леки от предните два дни
10:30 - 14ч.
15:30 - 21ч.
Ииии сутринта бързо ходене до Свети Тома и обратно, към 2км и половина казаха
Храна:
- Черен шоколад; Кафе
- Моркови със зехтин и копър, сиренце,краставичка; Малка ябълка
- 70гр. бадеми (сурови) и банан ако има, ако няма.. нищо :D
Магнезии; Рибено масло; Ne-Ox
Мнението беше редактирано от Teddy на 28.05.15 20:33.
29.05.15
14:48
29/05
Ставане: 08:30ч
Трен:
- Сутринта разтяжка, след това цял ден танци с почивки и ходене
То не знам вече как да я пиша и обяснявам тази активност :D
Храна:
Вода с яб. оцет*
- Кисело мляко с овесени ядки, банан; Кафе
- Филенца от риба, маслини, кис. краставички, шопска салата с лук
Кафе
- Зелена салата с риба тон, 4 резена сиренце, малко моркови ии малко шопска салата
* Отбелязнам че хапвам в малки количества, дори да са няколко неща - от всичко по мъничко. Че иначе как се танцува :D
Мнението беше редактирано от Teddy на 30.05.15 00:09.
31.05.15
00:31
30/05
Ставане: 08:30ч.
Движение:
Разтягания, танци, миене на килимчета хахах, плажче.. като цяло днес айляк :D
Храна:
Вода с яб. оцет*
- Купичка кисело мляко, банан, Кафе
- 2 пилешки пържолки, броколи,краставички, тиквички и патладжан
Кафе
- Бял ориз, задушени зеленчуци микс, карфиолче, краставички
31.05.15
10:44
31/05
Ставане: един път в 3 през нощта,защото момчетата решиха да ни изиграят (dull) и после в 8 и 30ч.
Движение:
Днес пак е малко по-айляк. Репетиции на сцената с костюми, правене на разни реквизити, евентуално плажче пак.
Утре ни е първият работен ден (sun)
Храна:
Вода с яб. оцет*
- Бъркани яйца, краставичка, 1/2 банан; Двойно кафе (coffee)
- Многоо вкусна салата от червен боб Кидни, царевица и риба тон (h) , краставици с копър
Кафе
- Варени картофи с копър; краставица, кис. краставичка, моркови
Зелен чай и мини ябълка след вечеря
Магнезии, Рибено масло, Ne-Ox
Мнението беше редактирано от Teddy на 31.05.15 22:24.
Теди, в този комплекс кой ще отпочива—така като чета, че кухнята е гнусна, дават малко храна и стаите са с много влага?! Това е много лошо според мен, внимавай—иначе като идея другото е супер! И много готини снимки също! Изглежаш страхотно и тази розова рокличка ти стои много добре!
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 31.05.15 10:57.
31.05.15
11:02
Кухнята беше гнусна долу където е за персонал, ние се хранихме там само три дни. Храната беше малко поради същата причина :D Иначе сме в ресторантаа вече (h)
Стаята.. пак е за персонал само, хотела не е така. Но започна да се оправя, не знам как. Иначе си имаме климатик, всичко.. дори дрехите те ни ги перат и сушат.
Иииии благодаря! (sun)
Мнението беше редактирано от Teddy на 31.05.15 11:03.
казано от TeddyBear на 31.05.15, 11:02:
Кухнята беше гнусна долу където е за персонал, ние се хранихме там само три дни. Храната беше малко поради същата причина :D Иначе сме в ресторантаа вече (h)
Стаята.. пак е за персонал само, хотела не е така. Но започна да се оправя, не знам как. Иначе си имаме климатик, всичко.. дори дрехите те ни ги перат и сушат.
Иииии благодаря! (sun)
Страхотно! Браво! Звучи чудесно—дори и дрехите перат и сушат! Уау! Пожелавам ти прекрасно лято, много приятни емоции с готини хора и продъжавай да радваш със снимки! Много отдавна не съм била на българското черноморие, едва ли ще ми се случи скоро, чакам от теб да гледам пейзажи! :D
Честит професионален празник, сладур! (nlove5) Пожелавам ти повече да те пращат при децата, не само с мъжетИе да правите хореографии и спортни. :P А, и клиенти-румънци, че са най-готини! (party)
01.06.15
19:08
Благодаря, Ники! И на теб така хха (sun)
1/06
Ставане: 08ч.
Движение:
- 30 мин стречинг
- 30 мин водна гимнастика (е аз не съм във водата де :D)
после цял ден скука ии 4км. бързо ходене до магазина
Храна:
Вода с яб. оцет*
- Купичка кисело мляко, банан, кафе
- Бял ориз, кис. краставички, зелени маслини, домати
Кафе
- 70гр. сурови бадеми, 2 банана
Зелен чай или кафе
Магнезии, рибено масло, Ne-Ox
* Иначе цял ден след активите сутринта гледахме Game of Thrones в детският клуб (wasntme) :D
Мнението беше редактирано от Teddy на 01.06.15 19:16.
02.06.15
01:42
Добавям за днес и 40мин. мини диско (party) Лелеее взеха ни тока хлапетата, това са 40 мин. яко скачане :x Трудно е да си дете :D
Но пък както зареждат малките дечица когато са щастливи около теб и ти се радват... нищо не може да го замени! Макар че не съм в детски клуб по цял ден пак много контакт имам с тях и дори едно дете да има грейвам като него. Много ме зареждат положително! (sun)
Старая се да качвам по няколко снимчици тук за да заредя и вас със всичко товаа (F)
02.06.15
14:11
02/06
Движение:
- 30мин стречинг
- Вечерта 30 мин мини диско ии не знам дали ще имаме репетиции и ще се разхождаме
Аз може да побягам евентуално
Храна:
Вода с яб. оцет*
- Купичка кисело мляко + овесени ядки, мини ябълка; Кафе
- Свинско с лук,чушки и гъби, кисели и обикновени краставички,малко домати и броколи
Кафе
- Задушени моркови, печен патладжан с доматен сок и мазнина, зелена салата с малко риба тон, 10тина зелени маслини и парченце краставичка
Зелен чай
* Отбелязвам че дъвча доста дъвки.. всъщност не знам дали това е добре?
Мнението беше редактирано от Teddy на 02.06.15 22:48.
03.06.15
14:12
03/06
Ставане: 8:30ч.
* Дойде мии ... (dull) Точно за първото танцово шоу.. мъка.
Движение:
- 30мин. стречинг
- 30мин. водна гимнастика (аз извън водата)
- Пропускам детската диско днес, защото много скачаме а сега не мога :D
Иначе в танцовото шоу имам 3 танца и преди това малко репетиция
Храна:
Вода с яб. оцет*
- Бъркани яйца (около 3бр.), две парченца кашкавал и краставица, Кафе
- Пълна купичка кисело мляко и една праскова от компот вътре, голям банан, Кафе
- Бял ориз с грах и черен пипер, малко трушия,кисели краставички, домати+зехтин
Активен въглен (че не мога да ходя с дни до WC тук :/ ), Магнезии, Рибено, Ne-Ox
Мнението беше редактирано от Teddy на 03.06.15 23:18.
04.06.15
14:14
04/06
Ставане: 09ч. успахме се (wasntme)
Движение:
- 20-30 мин. стречинг
- 30 мин мини диско (whew)
ии обикаляне на комплекса и висене по лостове хаха
Храна:
Вода с яб.оцет*
- 80-90гр. черен шоколад, Кафе
- Панирано пилешко с лук и гъбки (не знаех че е панирано, но уж казаха че е с галета), краставици и домати; Малко череши и кафе
- Чиния ориз по китайски (с къри,зеле, тиквички, стафиди), краставица; Чай
Активен въглен (че ме е страх за тази панировка), Магнезии, Рибено масло, Ne-Ox
Мнението беше редактирано от Teddy на 05.06.15 00:19.
06.06.15
08:41
Вчераа не помня какво ядох през деня, но вечерта хапнах ориз със скариди, много яко беше (nlove5) Иначе пристигнаха туристите и от 9 и 30 до 22ч. вечерта беше лудницааа на работа, без почивка плътно :( А стаята с влагата става все по-зле... и ако днес не ми я сменят утре си тръгвам.. няма да е! :@
Ноо след работа се събирахме на плажа с мнооого колеги и някакви туристи. Изпих доста алкохол като за мен иии в 3ч. май се къпах в морето :D след това 10 лицеви опори и пак вътре хахаххаа.
През деня пък докато чаках едни туристи за тенис на маса пробвах фитнеса. Вдигах някакви неща там, не знам какво правих :D Сутринта пък колежката ми показваше тренировка от леката атлетика и днес имам ужасна МТ. А пред деня съм изкачила толкова баири и толкова ходих..
Много е готино, но при тези условия (не само като стая, става въпрос и за други) не е сигурно че ще остана. Утре приятели пътуват от Бургас и май ще ме взимат.. зависи какво стане днес с шефката.
Та така... прибрах се в 5ч., станах в 8ч и съм пушка :D
Мнението беше редактирано от Teddy на 06.06.15 08:43.
06.06.15
14:32
Аркутино Family Resort :)
06.06.15
23:52
06/06
Ставане: не съм спала повече от 2 часа защото бях на плажа цяла нощ и после на работа от сутринта :D
* Eeee започна сезона.. от 9 до 22ч съм плътно на работаа без да сядам. То стаята ми е пред басейна почти, излизам и вече съм на работа (dull)
Движение:
- 30 мин стречинг
- 30 мин водна гимнастика (аз показвам извън водата)
- 30 мин баскетбол с едни хлапета
- 30 мин зумбаа (whew) и висене на лостове с опити за набиране
- 30 мин детска дискотека
- Нестинарска вечер имахме, много търчане и едно хоро
- Отделно от всичко цял ден ужаасно много стълби и нагорнища
** днес замествах само на водната гимнастика и баскета, иначе там не съм аз.
Храна:
Ммм снощи с алкохола ядох и някакъв черен шоколад, но не знам колко.
А днес не можах да се обърна от работа с туристите ии ми се повръщаше от снощи и за това ядох някакви меки плодове и кисело млякоо и не помня друго ама имаше нещо.
Магнезии, Активен въглен, Рибено масло, Ne-Ox
Мнението беше редактирано от Teddy на 06.06.15 23:54.
07.06.15
14:12
07/06
Движение:
- 30 мин стречинг
- 30 мин зумба ии малко на лоста след това
- 30 мин мини дискоо
И цял ден обикаляне и стълби хаха
Храна:
Вода с яб. оцет*
- Бъркани яйца, 2 резена кашкавал, краставичка; Кафе
- Пилешко, спанак с разни неща, скариди, краставички и домати; Зелен чай
- Сирене, спанак, краставица, тиквички; Чай
Магнезии, Рибено масло
* И две снимчици от снощи :) И екипчето ми хаха (nlove5)
Ще дописвам после хапването и ако има още нещо.
Мнението беше редактирано от Teddy на 07.06.15 23:37.