Периода след цикъла

Темата е заключена.
SO

09.01.06
22:42

Значи смятам да направя цикъл с винстрол, но въпроса ми не е за самия цикъл, а за периода след него. Значи така се получава, че 4 дена след завършването на цикъла заминавам на 10 дневна екскурзия из Европа, демек никаква тренировка, никаква почивка и качествено ядене(единствената алтернатива и що-годе нещо са добавките, които няма проблем да взимам). Та въпроса ми е дали това ще се отрази зле на запазването на натрупаното от цикъла и как бих могъл (ако няма как да избегна заминаването след цикъла) да запазя максимално постигнатите резултати ако не мога да тренирам в продължение на 10 дни.

09.01.06
23:56

Ами направи го след 10-дневната почивка.Лесно е :)

SO

10.01.06
00:29

[quote author=“MavericK”]Ами направи го след 10-дневната почивка.Лесно е :)

Не е това изхода :)

HR

10.01.06
16:37

Ще се стопиш малко, но ако не можеш след екскурзията да го правиш цикъла, не знам кво да ти кажа. Яж като свиня докато си там щом няма да тренираш.
Другото е да пробваш с някой дълго действащ анабол, така през десетте дена докато си на почивка поне още ще действа и ако не друго поне няма да слабееш

ST

10.01.06
20:23

вземи си трибестан и качествени протеини
протеините ги пии да кажем в двоина доза
а кат си на екскурзия предполагам че ше спите по хотели там се ше намериш някои фитнес

AN

11.01.06
00:34

Да ве тва е мноо кофти проблем, аз си мисля за същото. Ще ходя до САЩ през април (евентуално) за 10-15 дни и мисля да си взема бая дрешки от там щото са мноо на далавера, ама ако направя някъв цикъл след това и кача примерно 10 кила и няма да ми стават... Сложно

SO

11.01.06
01:04

[quote author=“stanko”]вземи си трибестан и качествени протеини
а кат си на екскурзия предполагам че ше спите по хотели там се ше намериш някои фитнес

Трибестана си върви след цикъла даже и да не съм на ексурзия :). Също така 2 седмици преди края на цикъла почвам креатин + глутамин за макс задържане на резултата, демек на ексурзията ще ми е 3та седмица с креатин + глутамин. Ще взема амино с разклонена верига да задържи мускула. Но за протейна в дровна доза... то и в тройна да се пие организма може да приеме даден дазо, колкото и повече да пиеш другото си отива в тоалетната, тка че повече от 3 грама белтък на кило не го виждам. Нещо друго някой да предложи ?

ПС : Абе то се спи по хоетли, ама 5 дена(половниата) се спи в рейса :(. Оуууу... забравих да кажа, че след средата на ексурзията ми се пада 18найстия рожден ден, пък там вече има много уиски...тцтц лошо-лошо :(

14.01.06
09:09

[quote author=“soxy”][quote author=“stanko”]вземи си трибестан и качествени протеини

Трибестана си върви след цикъла даже и да не съм на ексурзия :). Също така 2 седмици преди края на цикъла почвам креатин + глутамин за макс задържане на резултата, демек на ексурзията ще ми е 3та седмица с креатин + глутамин. Ще взема амино с разклонена верига да задържи мускула. Но за протейна в дровна доза... то и в тройна да се пие организма може да приеме даден дазо, колкото и повече да пиеш другото си отива в тоалетната, тка че повече от 3 грама белтък на кило не го виждам. Нещо друго някой да предложи ?

ПС : Абе то се спи по хоетли, ама 5 дена(половниата) се спи в рейса :(. Оуууу... забравих да кажа, че след средата на ексурзията ми се пада 18найстия рожден ден, пък там вече има много уиски...тцтц лошо-лошо :(

евалата колега :P значи нещо много неща ти се насабраха на главата май рожден ден с голямо напиване... и преди тва 10 дена бездействие което ще е наистина лошо .... :roll: и си прав че повече от 3 грама белтък е ненужно поне и според мен е така де :) според мен метана няма да ти помогне да задържиш каченото ... по добре както каза HomeBoy Recz и за напред си смятаи по добре сичко защото се пак ... кат ще е тровене да е както требе :!: а и ... не ти ли е малко ранжко на 18 години за стромба :shock: я сподели колко си качил :wink:

ST

14.01.06
12:24

колкото по голямо количество протеин креатин или каквото и да било приемаш толкова повече усвояваш то абсорцията на дадено нещо е в проценти а не в грамове примерно
кат поемаш примерно 30грама протеин ти освояваш примерно 50%
кат приемаш 100 грама пак ше освояваш 50% ам при единя случаи освояваш 15 грама при другия 50 така че си леко в грешка % на на абсорбция е един и същи а не дозата

AN

14.01.06
22:42

[quote author=“stanko”]колкото по голямо количество протеин креатин или каквото и да било приемаш толкова повече усвояваш то абсорцията на дадено нещо е в проценти а не в грамове примерно
кат поемаш примерно 30грама протеин ти освояваш примерно 50%
кат приемаш 100 грама пак ше освояваш 50% ам при единя случаи освояваш 15 грама при другия 50 така че си леко в грешка % на на абсорбция е един и същи а не дозата

Аве глупости, не можеш да усвоиш 50 грама наведнъж

15.01.06
14:17

Става 50 грама в най добрия случай ама 100 да приемаш та да усвоиш повече е глупост

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1