24.05.15
09:10
Здравейте, аз съм Поли, на 42 години. Последните няколко години престанах да тренирам каквото и да е, даже забравих да ходя почти, заради колата:-) Качих много килограми, в момента съм 68 кг при ръст 164. Преди това бях доста активна - тае бо 4-5 пъти в седмицата.
И време е да поправя грешката. От няколко месеца започнах с йога , което ми се стори добро начало за раздвижване и се чувствам много добре. Започнах да си правя безсолни дни, поне 2 в седмицата. Посвалих 2-3 килограма.
Преди 2 дни се записах на Fitcurves - женския 30 минутен фитнес, намерих близо до офиса ми. Първо бях много щастлива,че най-накрая ще направя нещо за себе си, но бързо ми мина щастието- след като ми измериха процентите мазнини и прочие и ме сложиха в графата “слабо” физическо състояние, разбрах че съм много близо до дъното..на таблицата. Да не говорим, че издържах само 15 минути от тренировката,,срам голям.
Ето моя план за първия месец :
Тренировки общо 4 пъти в седмицата-
3 пъти в /женски фитнес/
1 път водна аеробика
Ето и менюто ми планирано за днес -всичко безсолно:
Закуска -Овесено кексче с белтък и извара. Чай с мед.
Кафе с мляко
Обяд - 150 гр сьомга на скара, 2 лъжици пюре от грах с масло, зелена салата с лимон и елда
Закуска - Варено яйце, плод
Вечеря - 150 гр сьомга на скара, зелена салата с лимон и елда
Ще се радвам на градивна критика и насоки.
И забравих да споделя, че съм възхитена от този сайт и всичко, което се случва в него :-):)
24.05.15
09:25
Добре дошла в дневниците, Поли!
Важното е, че си решила да направиш крачката. Всичко останало ще се нареди и скоро няма да има и помен от графата “слабо физическо състояние”. :)
Храната ти на първо четене звучи добре. Единствено бих яла плода самостоятелно - около 30 мин преди друга храна.
Успех желая!
Водната аеробика е моята първа любов в спортно отношение. :)
Вече 3 пъти бях на фитнес. Старая се да пия много вода. Храня се с риба, салата и яйца основно.
Чувствам се много добре по време на тренировките и след това, имам тонус.
Но откакто тренирам се чувствам отекла и натежала някак. Даже качих 1 кг.
Да уточня че се храня почти безсолно.
Нормален ли е този ефект?
Мнението беше редактирано от Полин на 26.05.15 17:16.