Защо не виждам резултат, като си пия протеина

Темата е заключена.

25.05.15
13:34

Здравейте, от 20 дни вече пия протеин PURE MASS GAINER за 70лв. но не виждам никакъв резултат така че ако мове да ми кажете как да го пия!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.05.15 15:28.

25.05.15
14:03

И какъв резултат очакваш?

Saudade

25.05.15
14:35

казано от Denislav Ivanov на 25.05.15, 13:34:

Здравейте, от 20 дни вече пия протеин, но не виждам никакъв резултат. Може ли да ми кажете как да го пия?

Пиеш според инструкциите, изписани върху кутията. Еди-колко-си грама протеин се смесват с еди-колко-си милилитра вода/мляко и чудото става.
А относно това, че не виждаш резултат - Протеинът на прах се пие, за да си набавяш достатъчно белтъчини, ако не можеш да го направиш от естествени хранителни източници. Той не е анабол/стероид, от него не растат мускули, по-скоро единствено помага за поддържането им.

Мнението беше редактирано от Saudade на 25.05.15 14:36.

25.05.15
14:59

Ми хапвай повечко (храна) и може и да има резултат :D .

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.05.15 20:20.

Carbohydrate

25.05.15
17:32

казано от Denislav Ivanov на 25.05.15, 13:34:

Здравейте, от 20 дни вече пия протеин PURE MASS GAINER за 70лв. но не виждам никакъв резултат така че ако мове да ми кажете как да го пия!

За да расте мускула, необходими са три неща:
1. Аминокиселини(протеина се разгражда до амин.кис.)
2. Хормони( стрес)
3. Водородни йони(тренировка с подходяща интензивност)
Най- вероятно е, че тренировката ти куца, при положение, че се храниш добре(с калориен излишък)....

Посоченият продукт е типичен гейнър. По етикет съдържа предимно декстроза и малтодекстрин (около 90 g) и някакво количество белтъчини (около 25-26 g) в 125 g доза. Та... имайте тия неща предвид, давайки мнение за този “протеин”. На сайта на производителя има указания за употреба (съвсем стандартни, нищо специфично).

И аз да се включа... :)

Освен факта, че приемът на подобна добавка не е гаранция за резултати, в случая става въпрос за 20-дневен срок на прием.

За 20 дни е практически невъзможно да се забележат резултати, при положение че мускулна маса се трупа с години. :)

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.05.15 20:19.

25.05.15
19:58

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.05.15 20:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1