22.02.04
11:13
kajete kakvo da pravq za da ne mi izlizat strii misla da vzemam b12 i folieva kiselina she pomogne li
10.01.06
09:56
vij vinagi kogato ima ka4estvena promqna se povqvat strii taka 4e po dobre svikvai s tqh ot kolkoto da tarsi6 na4in da gi premahne6.
Аз имах същия проблем,става и с крем спряха да ми излизат(не напълно ,но значително по-малко от преди)!Но напълно да ги няма,просто забрави!
labeo кав крем си ползвал?
На мен един култорист ми каза че за да избледнеят малко тряя да са мажат със свинска мас.Няма да изчезнат но ще избледнеят малко.
Пич не се притеснявай и аз сам нацепен много яко.По гърба, и малко по бицепсите.Но почти не си лечат вече.След 1-2 години ще избледнеят и почти няма да се виждат и като направиш малко тен на морето и работата ще стане О.К.
E добре ве хора много ми е чудно , казвате като има няква промяна ми културистите има огромна промяна по тях и 1стрии не съм видял ??
кава е тая работа
Не се бъркайте,не изчезват,а се намалява появата на други!Na GaleniC-paris ELANCYL
[quote author=“SteeL”]labeo кав крем си ползвал?
На мен един култорист ми каза че за да избледнеят малко тряя да са мажат със свинска мас.Няма да изчезнат но ще избледнеят малко.
Пич не се притеснявай и аз сам нацепен много яко.По гърба, и малко по бицепсите.Но почти не си лечат вече.След 1-2 години ще избледнеят и почти няма да се виждат и като направиш малко тен на морето и работата ще стане О.К.
Gerycaps това е решението на проблема ви, от опит казвам ви няма да ги заличи напълно, но с тези хапчета поне на 80% ще изчезнат, съдържат витамини А и Е, прави се цикъл 20 дена пиеш по едно на ден след ядене и после 1месец почивка и веднага още един път по 20 дена, при мен ефекта беше забележителен.
10.01.06
14:36
[quote author=“INZAGHI”][quote author=“SteeL”]labeo кав крем си ползвал?
от къде могат да се купят тия garycaps. и “по едно хапче на ден след ядене” .... едва ли има някой, дето яде един път през деня :). Сутрин , обед , вечер ?
10.01.06
14:48
Пие се от 1 до 2 за по-големите хора хапчета на ден. На Адифарм е продукт - има го по аптеките - 20 хапа са към 2,50 лева. Жълти и желирани :P
10.01.06
16:43
Момчета, защо така панически всички не понасяте стрии???? Направо съм учуден какъв проблем представлява за всички мъже. За жените ясно, ама аз да съм честен, не само че не ми пречат, но дори им се радвам. Всеки път като ми излезне нова стия, поне знам че все още раста и това което правя с ядене и трениране е правилно.
Най се гордея сас стиите не десния ми бицепс, които са стигнали жече до средата на мускула:)
10.01.06
20:31
нит б12 нит б9 ше ти помогнат срещу стриите нит кремове нит нищо
зависи само от кожата ти дали ше се появят или не