09.01.06
14:47
Току що бях в ХЕИ и питах за изследването(става въпрос за про голд 90на нутрим), казаха че няма проблем ще струва 40лв. но могат само да изследват процентното съдържание на белтъчини , а не и източника на белтъчини - мляко яйца или соя , така че не знам дали струва. Ако излезе резултат около 85% това пак няма нищо да докаже понеже соевият изолат е много евтин и може половината от белтъчното съдържание да е от соя ...... :cry:
09.01.06
15:29
Няма кой да се навие да ги даде тия 40 лева. Пък и на мене ми е интересно от суроватъчния колко на 100 е белтъка :?
09.01.06
18:19
Не се съмнявайте, че това което пише не е така! Това са спекулации, Собственика на фирмата ми е преподавател, лекар е все пак и Ви гарантирам 100% качество и достоверност на продуктите
Абе теа от хеи са ебати мизерниците. И кво ако на някои му стане нещо те немали да проверат протеина кво е тва 40 лв. аз си мислех че треа да е без пари
Получи ли си заплатата тоя месец :wink: ?
10.01.06
11:14
Не може да не се самняваме все пак сме Българи!То ние ако не оплюем всеки то кой?
Относно проголд аз също не вярвам че е 90%,но ще си купувам в близките дни защото има мн добри одзиви за него дори да има соя и не знам си какво вътре щом има ефект(както казват другите)смятам да го пробвам пък за 20лв/кг няма да се набутам чак толква!
мен pro90 ме съмнява не за соя а за нещо нишесте или някво брашно ама незнам в началото като го пиех правех разтройство ама сега май не :)
10.01.06
11:28
Не си единственият.. :roll:
И аз веднъж си взех, само че пюр уей, и имах същите проблеми. :?
най странното е че пия от същата кутия сега каточели нямам такова силно разстройване :) все едно че не е била добре хомогенизирана консистенцията на кутията :):):)
10.01.06
11:42
Ми Нз аз ще си взема 2 кг като за начало да видя как е :)
10.01.06
22:24
в ХЕИ-то дали провееряват химия
Не вярвам , проверяват само храни , а щом не могат да определят произхода на белтъчините, познай за химията......
Поздравления, red, че си се сетил да попиташ в ХЕИ. Все пак трябва да знаем какво ядем. Жалко, че не могат да ти кажат всичко. Все пак ако някой се навие да ги даде тези 40 лв. се надявам да сподели резултатите. :D
Както казах , не знам дали резултата ще има стойност , защото и 90% да е , ако половината е соя ............
Но все пак ако някой от Варна е навит да направим “партия” нека ми пише . Аз съм навит да дам около 10лв, така че още 4-5 човека да се обадят и ще го дадем за изследване!
ЧАКАМ ВКЛЮЧВАНЕ! :)
Имаш 10 лв от мен! Крайно време е да се провери тоя ПРО ГОЛД! Нека първо видим колко е процентното съдържание, пък после ще бистрим какъв е произхода на белтъчините. Щото ако е вярно, че белтъка е около 50%, резултатите ще ги публикувам на първа страница в Позвънете 8) !!! Пусни едно ЛС и да си разменим координатите.
Значи станахме двама , хайде варненци не се скатавайте обаждайте се! Да покажем , че можем да направим нещо реално , а не само да си чешем езиците тук . :!:
13.01.06
04:35
Ако има начин да помогна по някакъв начин с тея 10 лв за тая цел и мен ме пишете, от Пловдив съм обаче... :? Пощенски запис, т’ва-онва ?
13.01.06
09:13
Получи ли си заплатата тоя месец :wink: ?
red по-скоро тоя Slayer4o прави реклама и в замяна получава безплатни суплементи :wink:
Slayer4o, бате той може и да ти е баща това не означава, че продукта е качествен.Нали така ???
Ами ако не се съберем 4-5 човека може и да ти се обадим, но да се надяваме,че варненци няма да се изложат.......... :roll:
Честно казано, безкрайно много ме учудва този непукизъм! С какво ви събарят толкова 10 лв, освен, че ще отидете пак да се изръсите 8лв. за нова кутия с ПРО ГОЛД?! Освен, че ще се получи достоверна информация за продукт, който всеки втори в този форум използва, но и за марката НУТРИМ като цяло.
Ами честно казано и на мен 10 лв не са ми много, но не ми се дават понеже въобще не ползвам продукти на Нутрим. :oops:
14.01.06
05:39
И аз досега не съм ползвал, но бих дал 10 лв (преди да дам 50 и нагоре за техни продукти) за да се уверя в качеството преди да взимам каквото и да било тяхно.
Утре в 13 часа ще се срещнем пред ХЕИ , така че ако имаш интерес от изследванията на Про голд 90 се чувствай поканен!