Креатин - прием при зареждане в почивни дни

QK

16.11.05
21:47

Така въпреки 432 резултата,които ми изкара търсачката не намерих тема,в която да се пита това,което мен ме интересува,а то е:
Когато съм в период на зареждане(ще зареждам 7 дена х 25 грама на ден) когато съм почивка от тренировка(един ден задължително) по колко грама креатин трябва да взимам в деня когато почивам?след зареждане почвам по 10 грама+10 грама глутамин+60 грама протейн+рибено масло(3 на ден)+трибестан(по 3 на ден)+BCAA(по 10 грама)това всичкото само оптимум.

Вземаш същия грамаж колкото и в тренировъчен ден, ако за креатина говорим.

QK

16.11.05
21:57

значи 25 грама креатин и когато не тренирам,щото така като не тренирам де да знам да не би да ми стане нещо.питам щото като не тренирам си мисля че не го изразходвам тоя креатин а само ще ида да го изпикая накрая,а съм хвърлил една камара пари за тия дивотии.И ме интересува,като го разделя на 5 приема по 5 грама,на гладно ли се пие или след всяко хранене,сутрин да речем преди или след закуска се пие?креатина говоря.

MR

03.12.05
21:42

искам да попитам за тея лъжички дето ги дават със сладоледите по магазините събират ли 5 гр ,че искам да ги използвам за мярка като взимам креатин

03.12.05
21:54

Чаената е със сигурност окоо 5 гр , няма начин да нямаш така че нея използвай

08.01.06
20:58

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Чаената е със сигурност окоо 5 гр , няма начин да нямаш така че нея използвай

С връх или без? :roll:

08.01.06
21:03

С малък връх

09.01.06
15:29

[quote author=“qk_bik”]значи 25 грама креатин и когато не тренирам,щото така като не тренирам де да знам да не би да ми стане нещо.питам щото като не тренирам си мисля че не го изразходвам тоя креатин а само ще ида да го изпикая накрая,а съм хвърлил една камара пари за тия дивотии.И ме интересува,като го разделя на 5 приема по 5 грама,на гладно ли се пие или след всяко хранене,сутрин да речем преди или след закуска се пие?креатина говоря.

не че съм голам спцалист по тези работи ма поне знам че креатина се пие слет ядене че ако го пиеш преди това ти обива глада
поне така съм чел
да не отварам нова тема да питам за креатина като го раствора в 200мл вода и той нещо несе раствара хубаво остава на утайка що така или така си е попринцип (креатин-biotec)

AN

09.01.06
17:05

[quote author=“MyBODY”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Чаената е със сигурност окоо 5 гр , няма начин да нямаш така че нея използвай

Колкото е извивката на лъжичката надолу, толкова да е и върхът горе

qk bik, това рибено масло за какво е?

10.01.06
00:33

[quote author=“dj-coco”]
да не отварам нова тема да питам за креатина като го раствора в 200мл вода и той нещо несе раствара хубаво остава на утайка що така или така си е попринцип (креатин-biotec)

Така си е попринцип. За това като го сложиш във водата, разбъркваш и веднага го изпиваш, за да не се утаи на дъното.  :wink:

SO

10.01.06
10:20

Рибеното масло е мн хубаво прегледай в нета има мн информация за него  :wink:

10.01.06
10:24

[quote author=“Animal”][quote author=“MyBODY”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Чаената е със сигурност окоо 5 гр , няма начин да нямаш така че нея използвай

Колкото е извивката на лъжичката надолу, толкова да е и върхът горе

qk bik, това рибено масло за какво е?

Съдържа есенциалните(незаменими) мастни киселини - омега-3 и омега-6 мастни киселини. Напиши “рибено” в търсачката и чети.

10.01.06
11:52

Понеже гоня маса  рибеното масло дали ще помогне за това при режим МАСА ???  як Бик сорри сорри за оффтопика относно креатина немога да ти помогна все още не съм пил !

10.01.06
15:37

нов въпрос за креатина
ще ви прозвочи тяпо ма е така орината ми мирише на креатина това нормалнолие (в момента сям в зареждаста фаза)

10.01.06
16:08

[quote author=“dj-coco”]нов въпрос за креатина
ще ви прозвочи тяпо ма е така орината ми мирише на креатина това нормалнолие (в момента сям в зареждаста фаза)

креатина няма вкус и мирис, така че как го подуши?  :shock:  :lol:

10.01.06
16:42

[quote author=“dj-coco”]нов въпрос за креатина

бисерче. Креатина не мирише. другаде ти е проблема.

10.01.06
16:55

мм да така е (сега се помячиш да го помириша и........:))
този мирис идва от меда :) и така ми мирише орината и аз си помислиш че е от креатина
досега несям пил и просто нз и аз почнах веднага с мед и ....... така

10.01.06
17:41

Е добре де кво стана с отговорите по темата,щот откривам само този на Manson,някой др ще изкаже ли компетентно мнение че и мен ме интересува  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1