ае ако имате излишни пари

Темата е заключена.
EA

10.01.06
17:50

ко бихте си зели за 100-150 лв ако сте си събрали или останали...нещу на което да се кефите много..
примери
татуировка
парфиум
дрехи
сребърдни гривни
и др..
даите идея :)
и някои може ли да ми каже колко струва няква татуировка напримерно на плешката да не е голяма...

10.01.06
18:26

Тази тема й предстои заключване или изтриване.  :D

QK

10.01.06
18:47

абе темата няма общо с фитнеса или боди билдинга,ама бих ти отговорил така,излишни пари засега като гледам на никой от форума не са му останали,ама ако има някой може да ми стане спонсор :D иначе бих си купил всичко което си написал,та даже бих умножил тия пари,които си ги написал по 30 или 40 може би,но нека не си мечтаем,еми да мислим за реални неща и да се стремим към тях с действия.

TW

10.01.06
19:00

На мен ми останаха неска от даскало 30 стинки  :lol:
Мога да ти стана спонсор ако искаш  :wink:

ЬЬЬ Има ли разлика между фитнес и бодибилдинг :shock:  :shock:  :shock:

10.01.06
20:14

Няма как да събера толкоз много пара..... жените ме цицат здраво  :lol:

MA

10.01.06
20:47

Ехеееееее...аз ако имах толкова излишни пари бих си нел една курва
ама от тия по-елитните, дето ги предлагат в шератон 8)  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

KI

10.01.06
21:02

Хахаха ти луд ли си на магистралата за 10 лева пълна програма...;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1