Турнир по силов трибой за любители "Джони спорт - храм на силата" 6

Прескочи до:

30.04.15
20:00

И на мен ми се идва супер много, но ми е прекалено далеч, а и няма с кого. :D
Та понеже пак отворих нова страница, нищо, че не е дневник, пожелавам успех на всички ! :D

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 30.04.15 20:00.

казано от TonsOfDamage на 30.04.15, 20:00:

Та понеже пак отворих нова страница, нищо, че не е дневник, пожелавам успех на всички ! :D

Ми ако беше казал по-рано можеше да измислим нещо :)

30.04.15
20:09

казано от Иван Благов на 30.04.15, 20:03:

Абе чудих се дали да пиша, но както и да е :D

казано от Вероника Налбатска на 30.04.15, 19:50:

Разрешавам ви и на двамата!
Но не злоупотребявайте с добрината ми и не прекалявайте с количествата, за да няма после в дневниците: “И днес калорийният баланс отново излезе извън всякакви рамки заради Х литрите бира...”

Ще се радвам да се видим!

20 човека дотук преброих!
ИСКАМЕ ОЩЕ!

ПП: я всички, които ще се състезавате, да пуснете по една своя снимка тука, че да ви знаят хората (които не ви познават) как изглеждате! :) Сигурно ще ви е лудница утре, за да се видим преди началото и да се опознаем (които не се познаваме). Да не стане после “ама вие защо не викахте за мен?”

Аз съм оня огромният с многото брада :D

Боби, и аз ще се радвам да се видим! :)

казано от TonsOfDamage на 30.04.15, 20:09:

казано от Иван Благов на 30.04.15, 20:03:

Абе чудих се дали да пиша, но както и да е :D

Вече ще знаеш ;)

казано от Вероника Налбатска на 30.04.15, 19:50:

ПП: я всички, които ще се състезавате, да пуснете по една своя снимка тука, че да ви знаят хората (които не ви познават) как изглеждате! :) Сигурно ще ви е лудница утре, за да се видим преди началото и да се опознаем (които не се познаваме). Да не стане после “ама вие защо не викахте за мен?”

А който няма актуална снимка като мен :D Все пак който разпозная ще му се обадя, ще се радвам да се запознаем :)

30.04.15
20:30

казано от Херцог Трън на 30.04.15, 20:12:

Аз съм оня огромният с многото брада :D

Боби, и аз ще се радвам да се видим! :)

Аз за виждането ще дойда. Иначе тоя спорт не ми е слабост, знаеш. :)

Само се чудя за кого да викам - за момчетата от форума или за тези от залата. Ама като гледам, май ще е за всички. :)

казано от Boby_ на 30.04.15, 20:30:

казано от Херцог Трън на 30.04.15, 20:12:

Аз за виждането ще дойда. Иначе тоя спорт не ми е слабост, знаеш. :)

Само се чудя за кого да викам - за момчетата от форума или за тези от залата. Ама като гледам, май ще е за всички. :)

За всички да няма сърдити после. :)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.04.15 20:33.

Аз съм с полу дългата коса ...абе видите ли подпухнал доволно преял с шантава прическа ..аз съм.

П.П. Днес видях Херцога и го поздравих ...аз ли нещо сбърках ,тои ли не беше в настроение ..ама имах чувството ,че ще ме набие :D

30.04.15
20:54

казано от LiftThatShit на 30.04.15, 20:49:

Аз съм с полу дългата коса ...абе видите ли подпухнал доволно преял с шантава прическа ..аз съм.

П.П. Днес видях Херцога и го поздравих ...аз ли нещо сбърках ,тои ли не беше в настроение ..ама имах чувството ,че ще ме набие :D

Видял те е или като конкуренция, или като храна, а може би и двете. :D

30.04.15
21:46

Черна тениска, черен клин, къса коса, къса брада :Д и големи крака.. :( ако някой ме разпознае (освен Боби, с който мисля, че се знаем вече :д ) по клиповете в дневника - добре, ако не - здраве да е, друг път :Д.  П.П. - успех утре на всички състезаващи се : )))

Мнението беше редактирано от Decho Tanev на 30.04.15 21:49.

30.04.15
22:12

Успех и от мен . Ще ми се да имаше stream ...

Защо има тъжно човече след големите крака?! :D

казано от Вероника Налбатска на 30.04.15, 22:20:

Защо има тъжно човече след големите крака?! :D

Сигурно му е трудно да си намери дънки, затова. :)

Бях гладен :D Иначе не знам защо си мислиш, че съм бил в лошо настроение, просто си бях съсредоточен :D

30.04.15
23:25

Защото обикалям целия център за дънки и ми стават 1 от 20 , защото не съм и много висок ииии.... Малко е кофти по някой път :D ( да не кажа винаги - ама аз съм мазохист и ми харесват! :D )

Аре на щангитье, бб-тиймъри! (devil)

ААААААААААААААААААЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

И АЗ МНОГО СЕ ВЪЛНУВАМ! :D
Все едно аз ще вдигам!

Успех на всички!

01.05.15
09:27

Започвам да изпитвам угризения, че няма да дойда ...

01.05.15
22:48

Според мен доста изтървахте тези, които не дойдохте... Голямо меле беше :D

Беше много хубаво и съм благодарна за съществуването на това събитие! :)
Наистина атмосферата е уникална и превъзхожда в пъти това, което се усеща на републикански състезания.

Браво на всички bb-team участници!:) Радвам се, че се видяхме днес!

Наистина са изтървали и според мен. :) Колкото до атмосферата и аз мисля, че превъзхожда тази от републиканските, поне доколкото съм чувал от приятели, които са вдигали. Това да се изчакваме за загрявка или някой да ти даде нещо за да не си прецакаш състезанието не мисля че може да стане на републиканско.

01.05.15
23:24

казано от Иван Благов на 01.05.15, 23:19:

Наистина са изтървали и според мен. :) Колкото до атмосферата и аз мисля, че превъзхожда тази от републиканските, поне доколкото съм чувал от приятели, които са вдигали. Това да се изчакваме за загрявка или някой да ти даде нещо за да не си прецакаш състезанието не мисля че може да стане на републиканско.

Казаха ми, че там всеки гледа да те прецака, така че ; ДД

Значи септември си крия магнезия :D

01.05.15
23:40

казано от Иван Благов на 01.05.15, 23:38:

уахахахахахахахха ;ДДДД аз ще си го взема тогава ;Д

казано от Decho Tanev на 01.05.15, 23:40:

казано от Иван Благов на 01.05.15, 23:38:

уахахахахахахахха ;ДДДД аз ще си го взема тогава ;Д

Срещу 2 бири може да си помисля :D

С бирите приключихме вече.
Каквото било - било.
Денят свърши!

казано от Вероника Налбатска на 01.05.15, 23:49:

Каквото било - било.
Денят свърши!

Имах пред вид за Купата през септември, ама карай. Щом Рони казва стига, значи стига. Сега е време да се ляга и да се почива.

02.05.15
00:03

Цял ден чакам някакви новини . Очаквам някой да качи някъде снимки .
П.С - Само не ми казвайте , че не сте снимали :(

02.05.15
00:11

казано от Радо на 02.05.15, 00:03:

Цял ден чакам някакви новини . Очаквам някой да качи някъде снимки .
П.С - Само не ми казвайте , че не сте снимали :(

Аз не знам мен някой да ме е снимал, но определено ще има снимков материал в бодиконструктор, а и ако не се лъжа снимаха и цялото Джони, така че ще почакаме и ще видим ;Д

02.05.15
10:56

http://strateg.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=31 - малко допълнителни емоции с новата федерация WRPF :)

Аз не снимах никой по време на самото вдигане, защото не бях в удобна позиция.
Щракнах няколко снимки на награждаването.
Постарах се да хвана всеки от “нашите” участници, но не е най-доброто качество.

Все пак може да се види колко много хора и емоция има! :)

Искам да кажа, че на второ място по трибой в категорията на Херцога е моят учител по физическо възпитание от гимназията в Ботевград! Затова Сашо каза, че съм толкова яка. :D
Та моят учител, Стефан Чолаков, се е заканил, че догодина ще бие всички... Но пък Ники (Херцог) отвърна, че това трудно ще стане! :D
Всички чакаме Джони спорт 7! :)

02.05.15
11:15

Браво на Тръна и всички участници . Наистина е било голямо шоу и доста е изпуснато , но дано догодина имам възможността и аз да дойда :) !

Браво на всички и особено на Херцог Трън, наистина впечатляващо представяне! Успех и занапред!
Някакъв протокол излезе ли вече?

казано от Севастократор Стрез на 06.05.15, 21:34:

Браво на всички и особено на Херцог Трън, наистина впечатляващо представяне! Успех и занапред!
Някакъв протокол излезе ли вече?

Има в Бодиконструктор.

НИ

18.05.15
11:14

Поздравления на всички за представянето!

казано от Иван Благов на 01.05.15, 23:52:

Каквото било - било.
Денят свърши!

Имах пред вид за Купата през септември, ама карай. Щом Рони казва стига, значи стига. Сега е време да се ляга и да се почива.

Кога е записването за септември? Има ли някакви предварителни условия или е свободно? Проверих в сайта на БФСТ, но там информацията е оскъдна.

Мнението беше редактирано от Никола на 18.05.15 11:14.

казано от Никола К на 18.05.15, 11:14:

Кога е записването за септември? Има ли някакви предварителни условия или е свободно? Проверих в сайта на БФСТ, но там информацията е оскъдна.

Много е рано да се даде някаква конкретна информация за състезанието през септември. Такава ще излезе към края на август или началото на септември.

02.06.15
07:28

казано от Никола К на 18.05.15, 11:14:

Поздравления на всички за представянето!

казано от Иван Благов на 01.05.15, 23:52:

Каквото било - било.
Денят свърши!

Предварителните заявки се приемат около 4-5 седмици преди състезанието,като последната дата за промяната на същите е долу-горе 6-7 дни преди него.
Ако си записан  в някой отбор няма нужда да се занимаваш с това.Тренерът ще го направи вместо теб.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1